https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Obvezna uporaba zaščitnih mask tudi v soboškem zdravstvenem domu

25.07.2022 ob 10:45  

Iz Zdravstvenega doma Murska Sobota so sporočili, da je v njihovih prostorih od danes dalje obvezna uporaba mask in razkuževanje rok.

"Zaradi poslabšanja epidemioloških razmer je od danes, 25. julija, dalje pri vstopu in gibanju v prostorih Zdravstvenega doma Murska Sobota obvezna uporaba zaščitne maske ter razkuževanje rok," so sporočili.

"V primeru kliničnih znakov okužbe z virusom SARS-CoV-2 se posvetujte z izbranim osebnim zdravnikom po telefonu ali preko elektronske pošte, ki vam bo dal nadaljnja navodila," svetujejo.

Z upoštevanjem zaščitnih ukrepov se zmanjšuje tveganje in širjenje okužbe z virusom SARS-CoV-2. "Prosimo za dosledno upoštevanje navodil, ki so pomembna tako za zdravje pacientov, kot tudi zaposlenih Zdravstvenega doma Murska Sobota," so še dodali.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.07.2022 ob 11:58 gost

      NAJ JO NOSI GOLOPIZDIČ !!!!!!!! tako ste levojaji kreteni pred letom dni kritizirali prejšnjo vlado !!!! majmunje

      12 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.07.2022 ob 12:16 gost

      Kako zdaj. Najbolj našopirjeni golob v Sloveniji je zadnjič razlagal, da je dovolj sonce in slana morska voda.

      19 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      25.07.2022 ob 15:16 gost

      ODLOČBA USTAVNEGA SODIŠČA JE ZNANA: "NI ZAKONSKE PODLAGE ZA OBVEZNO NOŠENJE MASK" Če je to veljalo v Janševi vladi velja tudi v Golobovi ravno ti so najbolj nasprotovali maskam.

      12 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      25.07.2022 ob 16:09 Janči gost

      Prejšnji vladi so takim ukrepom očitali natikanje nagobčnikov in kratenje svobode.Tega ni več, zdaj gre za preventivo in zdravje. Kolesarsko-novinarsko-levičarsko-ustavnosodniška dvoličnost!

      11 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      25.07.2022 ob 16:57 2021 gost

      Poglejte-poglejte te naše levojajarje.....VLADA katera samo priporoča nošenje mask (da nebo nič kriva, ali da narekuje). V zdr. domovih je maska obvezna, isto v bolnišnicah in počasi v vseh zaprtih prostorih bo MASKA OBVEZNA in to ne, da bi vlada zapovedala,.....obvezno nošenje mask, ampak bodo to namesto vlade naredili direktorji in vodstvo ustanov......Kje so pa sedaj .....kolesarji, šolniki, sindikati in vsi nasprotniki nošenju mask, kateri so lajali dve leti, da je to protizakonito. Boste videli kakšni kavs bo šele sedaj, ko bo uslužbenec -ka moral nositi masko, sranki pa si maske nebo potrebno obvezno nadeti. Dvojna merila po Balkansko.

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      25.07.2022 ob 18:08 KUKI gost

      Če je kdo mislil, da bo pod svobodo kaj drugače glede epidemije in je zato volil Goloba, je bil pač naiven. Na WHO ga že ne mislijo poslušati.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      25.07.2022 ob 19:35 gost

      Odjebite VSI golobEČI. MARŠ ,a zdaj pa naj nosimo maske. Me zanima kaj bo jeseni v ŠOLAH.A se bo leva golazen spet spravila na kolesa ????????????? Pokrepajte vsi levi naivneži z ustavnim sodiščem na čelu.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.