https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO in VIDEO: Odličen rezultat korovskih gasilcev na gasilski olimpijadi

25.07.2022 ob 14:00  

V soboto, 23. julija, se je z zaključno slovesnostjo na nogometnem stadionu Zdežele v knežjem mestu končala gasilska olimpijada, na kateri je tekmovalo 198 ekip, več kot 2.600 gasilcev iz 20 držav. Člani PGD Korovci so v soboto nastopili na olimpijadi in dosegli odlično četrto mesto. 

Za gasilce PGD Korovci je bil to že drugi nastop na olimpijadi. 

 

V konkurenci člani B so člani PGD Korovci na tokratnih igrah v Celju dosegli odlično četrto mesto. Prvo mesto je pripadlo PGD Hajdoše, drugo PGD Šmartno na Pohorju in tretje PGD Kebelj. 

"Rezultat, za katerega smo z izkušnjami garali zadnjih 21 let, zelo intenzivno zadnjih sedem mesecev. Ne, nismo razočarani," so zapisali na svoj facebook profil korovski gasilci. Prav tako so se zahvalili vsem za podporo, tako družinam, sponzorjem, Občini Cankova in GZ Cankova ter seveda svojim zvestim navijačem.

Včeraj so jim v domači vasi tudi pripravili prisrčen sprejem. 

Več fotografij v spodnji galeriji ...


Foto: FB Doživite Korovce

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.07.2022 ob 16:23 gost

      Bravo za take gasilce in tiste keri so pomagali glasiti požar. Ne pa za tiste keri se postavljajo ob bok in se imajo za gasilce. Niso pa sposobni za tekmovanje ne za gašenje. So pa zato da se nalejejo na veselicah in so tam glavni pa da kake kolesarje usmerjajo kam se morejo na maratoni 24 urnem peljeti. Smo da lahko potem imajo tam vsestranska zbiranje in nagibanje špricera.

      9 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.07.2022 ob 21:37 umetnik gost

        FOTO in VIDEO: Odličen rezultat gasilcev na Gasilski olimpijadi, požar na krasu je pogašen !

        1 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.07.2022 ob 21:39 sobočanec gost

      Kaj pa gasilska veselica v Murskih črncih, je tudi kaj pripomogla ?

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      31.07.2022 ob 13:06 gost

      Čestitke, ampak to ni odličen uspeh,temveč šolska ocena ** prav dobro**

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.