https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Porabski Slovenci že deveto leto zapored peš na Triglav

26.07.2022 ob 12:25  

Porabski Slovenci in njihovi prijatelji so že devetič odpravili na pot od malega Triglava v porabskih Andovcih do velikega Triglava v Julijskih Alpah. 

Člani Porabskega kulturnega in turističnega društva (PKTD) Andovci so se peš podali na popotovanje "od malega Triglava v Porabju na Madžarskem do njegovega velikega brata" v Sloveniji.

Pohod nosi tudi simbolni pomen, saj izraža in utrjuje slovenstvo.


Iz Generalnega konzulata RS v Monoštru pa jim sporočajo, da jim želijo varen vzpon na vrh slovenskega očaka in srečno vrnitev domov v Porabje. 

FOTO: FB Generalni konzulat RS v Monoštru.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.07.2022 ob 13:21 gost gost

      ČESTITKE TOJ SO PRAVI NAŠI SLOVENCI NEJ OVI KA DELAJO PROTI SLOVENIJI PA SREČNO NA VRH

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.07.2022 ob 15:31 gost

      Oni grejo peš na Triglav. Janšev največji stajev direktor voluhar kerega je po soji nezakonitosti in po svoji diktaturi z blagoslovom Janeza Janše spoznala cela Evropa in svet kako je drkal novinarje. On si pa edini privošči da se naveiko planino pelje z avtomobilom kjer ima nezakonitio postavljeno vikendico brez zbiralnika za odpadne vode. In to vse pa se ni dovolj ker to neurejeno zakonsko vikendico izdaja kot najemnik in mastno služi. Zdaj pa je še bil postavljen za direktorja rt Slovenija kar mu je obljubil,,,, Januš grozni,,,, zato da si prisvojita rtv Slovenijo in medije.

      7 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      26.07.2022 ob 17:29 gost

      Ja to je pač tako v Sloveniji keri kradejo ker so prikopanji lahko še potem počnejo kar njim volja. Pa se ne bodo ozirali na naravo ne na ljudi samo da je njim udobno. Mi pa nebi smeli to zraven gledati da se 10 procentov Slovencev ima za bogove.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      26.07.2022 ob 18:30 gost gost

      ZAHAJA SONCE RDEČIM ZATO NERVOZA BANDA PENEZE DILIJ MANJAKOM DELAVEC PA MINI PLAČO PA BABO ZA PREDSEDNICO VEČ MA VEČ BI MEJLA

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      26.07.2022 ob 20:45 gost gost

      Ti ob 18.30 si navadno budalo. Premalo si v šolo hodo, ka si očitno bil prebutasti, zato pa tak razmišljaš. Tak pač je, tzudi takši so na sveti.

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.