https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Varnost na sejmu AGRA

19.08.2022 ob 12:10  

Od 20. 8. do 25. 8. 2022 bo v Gornji Radgoni potekal tradicionalni 60. mednarodni kmetijsko-živilski sejem AGRA 2022. Tudi pomurski policisti se bodo s svojimi preventivnimi projekti predstavili na sejmu v hali A1, razstavni prostor 215.

Obiskovalce želijo opozoriti predvsem na:

- prometno varnost (poudarek na voznikih enoslednih vozil, alkoholu, hitrosti, otrocih in starejših v prometu)

- varnost otrok ob začetku novega šolskega leta

- kriminaliteta (samozaščitno ravnanje občanov na področju premoženjske kriminalitete, nasilnih oblik kriminalitete…)

- promocija policijskih enot in njihovih dejavnosti

- predstavitev policijske opreme

Namen izvajanja preventivnih aktivnosti je opozoriti na varnostno problematiko s področja prometa, kriminalitete in področja splošne varnosti ljudi in premoženja ter dvig ugleda policije v javnosti.

Ker se na javni prireditvi pričakuje tudi večje število obiskovalcev iz Slovenije in tujine, bo Policija izvajala poostrene aktivnosti v cilju zagotovitve varnosti udeležencev prireditve, ostalih občanov in njihovega premoženja, predvsem pa bo skrbela za pretočnost prometa in varnost vseh udeležencev v cestnem prometu v Gornji Radgoni ali okolici. Zato bo v tem času v Gornji Radgoni in tudi širši okolici povečana prisotnost policistov.

Vsi obiskovalci prireditve in ostali občani naj se ravnajo po navodilih Policije in ostalih organov, ki bodo zagotavljali red na javni prireditvi, v okolici ali bodo urejali promet v mestu Gornja Radgona. Zato vse udeležence v cestnem prometu policisti pozivajo na strpnost in previdnost. Osnovni namen vseh aktivnosti je poskrbeti za varnost obiskovalcev, tukajšnjih prebivalcev in vseh udeležencev v cestnem prometu.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.08.2022 ob 22:11 Bosanci Mujo I Haso gost

      24ur.com/novice/slovenija/zaradi-kaznivih-dejanj-npu-ovadil-roka-snezica-in-dijano-dudic youtube.com/watch?v=Y7LUv_wX3Pc youtube.com/watch?v=z-XJtS-rkQM youtube.com/watch?v=BItRk5D3wdE

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.