https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Ponudba del v Pomurju se povečuje. Preverite, kakšne so možnosti za vas

23.08.2022 ob 6:00  

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s to, ki jo imate? Na spletni strani Zavoda za zaposlovanje smo za vas tudi tokrat preverili, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju. V zadnjem tednu je objavljenih več kot 140 novih prostih delovnih mest, preverite jih, morda je katero ustrezno ravno za vas. 


RAZVOJNI ZAVOD OBČINE PUCONCI išče DIREKTORJA. Zahtevajo visokošolsko 1. stopnjo izobrazbe oziroma visokošolsko strokovno izobrazbo ter 5 let delovnih izkušenj. Prav tako je za zasedbo tega delovnega mesta potrebno znanje nemškega ali angleškega jezika. Celotno besedilo javnega razpisa z vsemi zahtevanimi pogoji je objavljeno na spletni strani občine. Ponujajo zaposlitev za določen čas 60 mesecev. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 6. septembra 2022. 

ATRIJ GRADBENI INŽENIRING LENDAVA išče PROJEKTANTA GRADBENIH KONSTRUKCIJ. Za to delovno mesto se zahteva visokošolska 1. stopnja izobrazbe oziroma visokošolska strokovna izobrazba ter 5 let delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Drudi pogoji za zasedbo tega delovnega mesta so znanje angleškega in nemškega jezika ter računalniško znanje. Urnik dela je v dopoldanskem času. Ponujajo zaposlitev za določen čas 12 mesecev, z 2-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 21. septembra 2022. 

DAVIDOV HRAM GORNJA RADGONA išče DOSTAVLJAVCA. Zahtevajo nižjo poklicno izobrazbo. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo tega delovnega mesta so opravljen izpit C kategorije, nekonfliktnost in dobra fizična pripravljenost. Urnik dela je v dopoldanskem času. Ponujajo zaposlitev za določen čas 3 mesece, z 1-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 12. septembra 2022. 

ZDRAVSTVENI DOM LJUTOMER išče ZOBOZDRAVNIKA PRIPRAVNIKA. Za to delovno mesto se zahteva visokošolska 2. stopnja izobrazbe oziroma visokošolska univerzitetna izobrazba. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Ponujajo zaposlitev za določen čas 12 mesecev. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 27. avgusta 2022. 

SAMSIC GORNJA RADGONA išče ČISTILCA BAZENOV. Zahtevajo osnovnošolsko izobrazbo. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Urnik dela je dvoizmenski. Ponujajo zaposlitev za določen čas 3 mesece. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ozirom po e-pošti in pokličejo za razgovor do 27. avgusta 2022. 

DOM LUKAVCI išče STREŽNICO. Za to delovno mesto se zahteva osnovnošolska izobrazba ter 1 mesec delovnih izkušenj. Urnik dela je dvoizmenski. Ponujajo zaposlitev za določen čas oziroma do vrnitve začasno odsotne delavke. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 27. avgusta 2022.

Več o prostih delovnih mestih zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.08.2022 ob 10:12 gost

      Res zelo velika in posebna izbira del ki je tu gor navedena. Sramota da nekateri ko zelijo delati nimajo nobenih moznosti za resno zaposlitev.

      18 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.08.2022 ob 11:19 gost

      Res je !!!!

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.08.2022 ob 12:35 gost

      Nam, katerim manjka 2 leti do penzije, se nas izogibajo.

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      23.08.2022 ob 12:41 gost

      Sama bajne službe na kere se nihče ne more prijaviti ker pri vsaki ti nekaj manjka. Edino če se prijavijo južni bratje so vsestransko sposobni z ponarejeni mi šolskimi spričevali.

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.