https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Zloraba bančne kartice in osebnih podatkov, dva primera nasilja v družini

23.08.2022 ob 7:00  

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti v Pomurju obravnavali pet prometnih nesreč, v katerih se je ena oseba lahko telesno poškodovala, sedem kaznivih dejanj, štiri kršitve javnega reda in miru ter zasegli osebni avtomobil.


Ob 18.40 je voznica osebnega avtomobila izven naselja Ljutomer, v smeri Cezanjevcev, zaradi neprilagojene hitrosti zapeljala desno in trčila v kovinsko varovalno ograjo. Pri trčenju se je lahko telesno poškodovala. Nastalo je tudi za 5.000 evrov škode.

Na področju kriminalitete so obravnavali goljufijo pri točenju goriva, zlorabo bančne kartice, zlorabo osebnih podatkov, dva primera nasilja v družini, tatvino kolesa in zatajitev denarja na bankomatu.

Javni red in mir je bil trikrat kršen v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Tujcu je bil zasežen osebni avtomobil, ker za vožnjo ni posedoval veljavnega vozniškega dovoljenja.

Pogostejše meritve hitrosti bodo policisti opravljali na območju celotne policijske uprave.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.08.2022 ob 8:01 kilonja gost

      Toliko o tem kako si levuharji predstavljajo neodvisno novinarstvo...Vesna Vuković zapušča necenzurirano.si, postala naj bi piarovka Gibanja Svoboda

      1 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.08.2022 ob 8:03 kilonja gost

      Sedaj so maske padle. Golobov GEN-I je nakazal preko 100.000 EUR podjetju v last Vukovičeve in nihče ne želi pojasniti zakaj....mmc komentar..

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.08.2022 ob 8:21 kilonja gost

      Služba vlade za digitalno preobrazbo, ki jo vodi ministrica Emilija Stojmenova Duh, je objavila seznam izvajalcev digitalnih izobraževanj za starejše. Na seznamu izvajalcev se kar desetkrat znajde podjetje Smart Naris, s katerim sodeluje tudi kandidatka za predsednico republike Nataša Pirc Musar, ki je povezana z ministrico Stojmenovo Duh. Skupaj namreč sodelujeta v združenju Ona ve. Kako to, da je največji posel izmed vseh izbranih izvajalcev dobilo prav omenjeno podjetje, ki po javno dostopnih informacijah ni nikoli izvajalo dejavnosti na področju digitalnega opismenjevanja starejših? In zakaj pri Stojmenovi Duh še vedno skrivajo člane razpisne komisije?

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      23.08.2022 ob 10:57 AAAAAAAAAAAAAAAAA gost

      Kilonja tebi je Janša sena svejti samo ga obožavli Janša te ma rad.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.08.2022 ob 11:26 kilonja gost

        Ko ne veste kaj povedati potem izrečete naslednje besede...Janša, fašist, nacist, rasist in to levičarji pogosto ponavljate :)

        3 2 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      23.08.2022 ob 11:32 obnovljivi vir gost

      Levičarji so odpad ljudstva ,ki živi na zemlji ! Oni so zelo izobraženi kot zajci ali kunci in lisice zvitorepke ! Skratka v zamegljeni podobi ljudi ki bi morali prebivati na tem planetu !Počasi lezejo in se samoiztrbljajo !!!!

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      23.08.2022 ob 13:32 Ubitih ne najdejo... So pod gradovi gost

      europol.europa.eu/crime-areas-and-statistics/eu-most-wanted cepol.europa.eu/tags/missing-persons 24ur.com/novice/slovenija/zrtev-je-nepogresljiv-in-najveckrat-tudi-edini-vir-informacij.html

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.