https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Pestro dogajanje v Pomurju tudi pred začetkom šolskega leta

25.08.2022 ob 18:00  

Tudi ta vikend bo v Pomurju zelo pestro, saj se bodo zvrstili številni dogodki in prireditve. Za vas smo izbrali nekaj predlogov, kam se lahko odpravite.

Petek, 26. avgust

Sočna vilica

Tudi tokrat festival kulinarike "Sočna vilica" na Slovenski ulici v središču Murske Sobote ne bo razočaral. Z opojnimi vonjavami vas bodo tokrat med 11. in 20. uro mamili Langoš Vinarium, Šunkarna Kodila, Trta Gril, Butična čevapčičarna, Koru sladoled, Bernijeve puhaste palačinke, Vinogradništvo Smej, Pivnica Zvezda in Berryshka. Za glasbeno razvedrilo pa bo poskrbela Taja Božič. 

Soboško poletje: Špirit

Poletni večeri v mestu so rezervirani za koncerte pod zvezdami. Tokrat bodo na oder ob 20. uri stopili člani zasedbe Špirit, ki vas bodo zabavali pozno v noč. 

Sobota, 27. avgust

Bogračfest

V starem mestnem jedru Lendave, med zgodovinskimi kulisami meščanskih hiš in ob vznožju slikovitih lendavskih vinogradov, kjer se odvija največje tekmovanje v kuhanju bograča v Sloveniji, bo živahno že od 10. ure zjutraj. Dopolnjeval ga bo program za otroke, sladka ulica, kulinarična ponudba in razne aktivnosti skozi ves dan ter tudi zabava pozno v noč s skupino D-Dur in Tanjo Žagar.

Skrito dvorišče: Valterego

Za Hranilnico prekmurskih dobrot, nekdanjo mestno banko, se nahaja manjše dvorišče, kjer bodo tokrat ob 20. uri na oder stopili člani zasedbe Valterego. 

140 let PGD Murska Sobota

Prostovoljno gasilsko društvo Murska Sobota prireja gasilsko veselico ob praznovanju 140. obletnice delovanja društva. Ob 16. uri na Cankarjevi ulici 75 v središču Murske Sobote bo potekala gasilska parada in prevzem novega vozila, sledi pa zabava s skupino Blue Planet in Ivano Kovač. Poskrbljeno bo tudi za hrano in pijačo. 

Stand up večer: Rok Škrlep & Matic Kokošar

MIKK Murska Sobota na Grajskem dvorišču v Murski Soboti organizira stand up večer s komikoma Rokom Škrlepom in Maticem Kokošarjem. Prisluhnete jima lahko ob 20. uri. 

15. Ivanocyjev pohod

TKŠD Ivanovci organizira za ljubitelje pohodništva tradicionalni tokrat že 15. Ivanocyjev pohod s spoznavanjem znamenitosti. Start pohoda je ob 9. uri pred Vaško-gasilskim domom v Ivanovcih. 

Festival zdravilne ajde: Ethnotrip

Festival zdravilne ajde v Moravskih Toplicah, ki ga organizira TIC Moravske Toplice, bo tokrat, popestril nastop skupine Ethnotrip. Zasedbi, ki navdušuje z ljudsko glasbo, lahko prisluhnete ob 19.30. 

29. Štrk Tour

Tudi letos bodo na letališče v Rakičan prihrumeli Kebri v sklopu tradicionalnega 29. ŠTRK Toura. Srečanje ljubiteljev VW avtomobilov se bo začelo ob 9. uri. 

17. Zelenjadarski dan

V Ivancih Društvo Selenca organizira tradicionalni 17. Zelenjadarski dan, ki se bo začel ob 15.30. Poskrbljeno bo za animacijo otrok, prav tako pa tudi za hrano in pijačo. Druženje bodo zaključili z nastopom Duo Nostalgija. 

Nedelja, 28. avgust

Srečanje starodobnih prikoličarjev

V Bolehnečici Društvo Oldtimer Stara Gora organizira srečanje ljubiteljev starodobnih vozil. Ob 10. uri je start panoramske vožnje prikoličarjev z bočno prikolico. 

Za objavo dogodkov nas lahko kontaktirate na: urednistvo@pomurec.com.  

Naslovna Foto: Pixabay

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.08.2022 ob 19:08 Cherylubalcava gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝗯𝘂𝘇𝘇𝗽𝗮𝘆𝟭.𝗯𝗹𝗼𝗴𝘀𝗽𝗼𝘁.𝗰𝗼𝗺

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.08.2022 ob 22:04 gost

      Kaj pa Breka fest v Bistrici? V soboto zvecer. To pa ni dogodek za vas?

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      26.08.2022 ob 15:48 Pistane gost

      Neven kaj je to sočna vilica ,pol pa ti ponujajo pice ,langaš ,palačinke neke sendviče ,prosim ponudite nekaj pristnega ,da se človek lahko saj malo naje,naj bo neka kisla juha ,doli ,bograč,rejtaši,različne gibanice,pol pa gledaš več kot polovica miz sameva ,pri Zvezdi pa si nimaš kje vsest ,ker je vse zasedeno

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.