https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Nedeljska tekma z Mariborom z dobrodelno noto

25.08.2022 ob 12:00  

V NŠ Mura si že vrsto let prizadevajo, da so uspešni tako na igrišču, kot izven njega, ob tem pa tudi družbeno odgovorni. 

Muraši za Emo

Nedeljska tekma z Mariborom bo povezana z dobrodelno noto. Pomoč potrebuje Ema, ki je pred nekaj leti oslepela, a se kljub temu uspešno spopadla z izzivi v gimnaziji ter se vpisala na fakulteto. S tem so seveda povezani tudi višji stroški in Ema bi za uspešen proces študija potrebovala novo brajevo vrstico. Prihaja iz petčlanske družine, njeni mlajši sestri obiskujeta osnovno šolo in jasno je, da dodaten strošek prinaša novo breme za njeno družino.

Pri NŠ Mura naprošajo vse pristaše čarno-bejlih in ostale, da skupaj s klubom in navijaško skupino Black Gringos, Emi pomagajo in ji omogočijo lažje opravljanje študijskih obveznosti. Na tak način bo lažje premostila vsaj delček težke poti, ki jo čaka.

Donacije za Emo se bodo do 31.8.2022 zbirale pri klubskem baru, v petek in soboto na stojnici Mure v BTC City Murska Sobota, v nedeljo pa tudi pred in po tekmi z Mariborom.

Vsi, ki bi želeli donirati, lahko to storite tudi s nazkazilom na transakcijski račun Medobčinskega društva slepih in slabovidnih Murska Sobota št. SI56 0234 0001 0412 848 odprtega pri Novi Ljubljanski banki s pripisom za Emo. Tudi donacije preko TRR računa se zbirajo do 31.8.2022.

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.