https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Lipovcih potekal mednarodni turnir ob otvoritvi tribun

Lipovci, 29.08.2022 ob 17:10  

V soboto in nedeljo, 27. in 28. avgusta, je v Lipovcih potekal mednarodni turnir v hokeju na travi. Prvi dan se je zaključil z glasbeno skupino Pomurskih 5.


Na dvodnevnem turnirju v Lipovcih so nastopile mlade ekipe in ekipe veteranov iz Slovenije, Češke, Hrvaške in Srbije. V soboto je potekala tudi slavnostna otvoritev tribun, kjer je slavnostni trak prerezal župan Občine Beltinci Marko Virag. 

Ob koncu prvega dneva je na oder stopila skupina Pomurskih 5, ki je obiskovalce zabavala dolgo v noč.

Več fotografij v spodnji galeriji …

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.08.2022 ob 17:22 kilonja gost

      čudovite fotografije novih tribun :) Fotograf je zajel bistvo, tribuna je tako grda da jo je boljše skoraj v celoti ignorirati s foto objektivom :) .

      12 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.08.2022 ob 21:26 kilonja gost

        Lujzek...sarkazem, sarkazem, boli me klinec za vaš hokej in vašo tribuno in za ligo s 4-imi klubi, samo smešno je da je prispevek o tribuni pa nikjer ni videti tribune, zato sem napisal da je tako grda ( očitno ) da jo je fotograf namerno ignoriral :) .

        13 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.08.2022 ob 18:31 MariaNava gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝐰𝐨𝐫𝐤𝐬𝐰𝐞𝐛𝟐𝟒.𝐛𝐥𝐨𝐠𝐬𝐩𝐨𝐭.𝐜𝐨𝐦

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      29.08.2022 ob 18:49 Jessicaahey gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝗯𝘂𝘇𝘇𝗽𝗮𝘆𝟭.𝗯𝗹𝗼𝗴𝘀𝗽𝗼𝘁.𝗰𝗼𝗺

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      29.08.2022 ob 20:13 gost

      Tribuna le kje si ? Čudni neki nepismeni ljudje ki pripravljajo prispevke ! Upam, da ni slučajno Celec, on vse pregleda.

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      29.08.2022 ob 20:27 Gostilna gost

      Vsa cast vsem ki so to pripravili to vidi se da je vlozeno veliko truda… to beltinski nogometasi nikoli niso pokazali😉

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      29.08.2022 ob 21:10 lipoufski korzo gost

      ge pa te tij maš beltinske nogometaše? vej pa niti ednoga nega z beltinec. tej labdaši so sramota beltincon. dužni so seposed po sloveniji kama se obrneš. župan za tou se pobrigaj. nastavi rednoga sposobnoga predsednika nej pa miličarskoga plačanca.

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      30.08.2022 ob 6:22 gost

      Ja Lujzek tak je, čitaj "Gostilno in lipouski korzo" pa kaj prečitaš, zafrustrirance, ki ne vejo kaj bi s svojin životon, pa si izmišljujejo norosti, pa pišejo kar jim pade na pamet, pa nevoščljivost na celi črti, vsem in vsakemu!

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      30.08.2022 ob 14:49 Soonase gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝗯𝘂𝘇𝘇𝗽𝗮𝘆𝟭.𝗯𝗹𝗼𝗴𝘀𝗽𝗼𝘁.𝗰𝗼𝗺

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.