https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Kljub močni podpori s tribune črno-belim ni uspelo. Ste jih spodbujali tudi vi?

29.8.2022  

Mariborski nogometaši so po devetih tekmah brez zmage v vseh tekmovanjih včeraj le prekinili negativen niz. In to kar na vedno zahtevnem obračunu v Murski Soboti, ki bi se po priložnostih predvsem v prvem polčasu lahko končal povsem drugače. Toda Roko Baturina je s svojim tretjim golom v sezoni vnesel nekaj miru v vijolično zasedbo pred nadaljevanjem sezone, ki je po izpadu iz evropskih tekmovanj osredotočena le na slovensko sceno.

Maribor se je tako otresel zadnjega mesta na lestvici, a za vodilno Olimpijo še vedno zaostaja velikih 14 točk. Mura, ki je tokrat pogrešala kaznovanega Kaija Cipota, je doživela drugi poraz, vendar ostala na četrtem mestu, a tudi z velikim zaostankom 12 točk.

Mura je takoj v prvi minuti zagrozila prek Shabanhaxhaja, Bergsen je njegov poskus obranil. Maruško je v četrti minuti od daleč žogo poslal čez gol gostov, Bobičanec in Tio Cipot pa malce pozneje mimo vrat. Murini napadi so se vrstili, med drugim je Morris po kotu v 13. minuti zadel prečko po strelu z glavo.

Malce zatem je na drugi strani Baturina zgrešil cilj, sicer pa je gostujoča obramba še naprej dopuščala preveč prostora domačim nogometašem, česar kot naslednji ni izkoristil Beganovič v 17. minuti, v 24. minuti pa je po novem kotu spet moral posredovati Bergsen, ki se je izkazal tudi ob koncu polčas po odprtem strelu Tia Cipota.

V 31. minuti je gostujoči krilni igralec Brnić poskusil s strelom z leve strani v nasprotni kot Murinih vrat, Obradović pa je s parado žogo odbil v kot. Mariborčani, ki so se v drugi polovici polčasa dvignili, so znova poskusili v 36. minuti prek Repasa, v 42. minuti pa je cilj zgrešil še Brnić.

V drugem polčasu je Pucko v 59. minuti po kotu streljal z leve strani in za malo poslal žogo mimo nasprotne vratnice, pred tem pa sta obe ekipi tudi imeli nekaj neuspešnih poskusov.

Potem ko se je igra dokaj umirila, pa je v 75. minuti Maribor, ki je v drugem polčasu zamenjal igralni sistem na tri srednje branilce, povedel. Božić je žogo poslal v globino v kazenski prostor, tam pa je Baturina "s pomočjo" enega domačih igralcev premagal Obradovića. Mura je poskušala priti do izenačujočega zadetka, a zaman, med drugimi je Klepač zgrešil v 83. minuti, poroča STA.

 

Več fotografij v spodnji galeriji …

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.08.2022 ob 17:12 kilonja gost

      Ejej, zvesti ni kaj, zdaj še no, ampak kmalu vam sledi spet padec v zono somraka, vprašajte malo gorička šefa in o finančnem stanju v klubu .

      5 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.08.2022 ob 18:29 NellieConway gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝐰𝐨𝐫𝐤𝐬𝐰𝐞𝐛𝟐𝟒.𝐛𝐥𝐨𝐠𝐬𝐩𝐨𝐭.𝐜𝐨𝐦

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      29.08.2022 ob 18:48 Jessicaahey gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝗯𝘂𝘇𝘇𝗽𝗮𝘆𝟭.𝗯𝗹𝗼𝗴𝘀𝗽𝗼𝘁.𝗰𝗼𝗺

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      29.08.2022 ob 19:08 gost

      VSAK NOREC IMA V NEKOM VESELJE !

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      29.08.2022 ob 19:57 Tealalal gost

      2 liga

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      29.08.2022 ob 20:35 gost

      Če bi G. PREDSEDNIK NK MURE prebrali na SOBOTA INFO toliko KOREKTNIH izjav o nezadovoljstvo vašega trenera bi se zamislil ali se vprašam kaj je v ozadju . Koliko poslušam so nekateri nogometaši .....ah to ni moje področje ...

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      29.08.2022 ob 20:54 gost

      MURA KDO BO TEBE LJUBIL ČONTALA IN NJEGOVI PIJZDOLISCI

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      29.08.2022 ob 22:22 gost

      Žalostno, ka Muraši ne veste kaj se v ozadju dogaja. Nogometaši Mure niso že dva meseca dobili izplačil, zato razumem njihove slabše predstave. Je to začetek potopa samo naše Mure iz PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP?????????????????????

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      29.08.2022 ob 23:01 breznohtov gost

      Skozi celo tekmo sem se grizel, nohte do krvi, te še pa na nogi, tak sem živčen bil. Ste zadovoljni z odgovorom?

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      30.08.2022 ob 1:46 Magyar Bacsi gost

      Mura, pa Csunta pa vse kar je povezano z njo naj gre v 3.PIČKE MATERINE ZA VEKOMAJ PA BO MIR.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      30.08.2022 ob 7:16 gost

      Pripeljite si Bjelico iz Osjeka ( samo 120.000 evrov mesečno, ali pa ste meli že Blaževiča, Kranjčara, Gliho... vse za mastne denarčke in kam ste prišli - V PROPAD. Zdajšnja politika kluba je super, dolgoročno gledano. Domači trenerji, čim več domačih igralcev. Kdo pa pravi, da moramo spet biti prvi, drugi... želimo stabilen klub, ker ne navijamo za rezultaae ampak za KLUB MURA.

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      30.08.2022 ob 14:25 gost

      7,16 vidi se po tvojem komentarjo,da si izmed vodilni pri Muri,veš kaj,čez 50 let sem navijač Mure verjetno takrat še nisi slišal za Muro ni treba,daste prvi ali drugi treba je imeti igro,katera ima rep pa klavo,da bomo navijači šli domov veseli pritem trenerjo pa skoraj z vsake tekme gremo domo razočarani ne mečte nam peska v oči,kjer nismo tako neumni tako slabega trenerja še Mura ni imela Čontala nikjer višje ni igral niti treniral od pomurske lige,da ne govorimo o njegovi prošlosti vi ste ga pa postavili za trenerja Mure katera igra v1 ligi,čas bo pokazal,kje bo Mura z njim pristala.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      30.08.2022 ob 14:49 Soonase gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝗯𝘂𝘇𝘇𝗽𝗮𝘆𝟭.𝗯𝗹𝗼𝗴𝘀𝗽𝗼𝘁.𝗰𝗼𝗺

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      30.08.2022 ob 21:18 gost

      Govori se ,da bo Mura svojega odličnega trenerja čontalo dala na posojo nazaj v Tromejnik otkot je prišel.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      01.09.2022 ob 22:25 gost

      Te pa na velika vrata prihajaš TI kot MEGA TRENER, KI VSE ZNA. In osvojili bomo EUROPO da o naslovu prvaka v 1 ligi sploh ne govorimo. To bo s teboj kot trenerjem VSEVEDOM čisto SAMOUMEVNO.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.