https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Razkrivamo nastopajoče na prireditvi Ples - noč čarovnic

Rakičan, 02.09.2022 ob 6:00  

V dvorec Rakičan prihaja tridnevni spektakel. Med 28. in 30. oktobrom se bo odvijala prireditev Ples - noč čarovnic, ki prinaša pester srednjeveški program za vse generacije, zabavne čarovniške predstave, spektakularni ognjeni šov in večerno glasbeno poslastico. 


Tridnevni spektakel bo tudi tokrat postregel z bogatim glasbenim programom, odličnimi koncerti na dveh odrih in vsakodnevnim kresom. V soboto in nedeljo bo obiskovalcem na voljo bogat srednjeveški interaktivni program, ki bo prikazal vsakdanje življenje v srednjem veku, orožarstvo, mečevanje, srednjeveški nastop z viteškim turnirjem, srednjeveški plesi in čarovniške predstave. Na voljo bodo otroške čarovniške delavnice, poslikave obrazov, lokostrelstvo, prižig grmade in ognjeni šov.

Petek, 28. oktober, od 19. ure naprej

Festival Ples-noč čarovnic se bo letos pričel v petek, 28. oktobra, z nastopom skupin JOKER OUT, novomeškim rock bendom MRFY, za vrhunec dogajanja bo poskrbela skupina DIVLJE JAGODE - legendarna rock skupina, delujoča že za časa bivše Jugoslavije in ena redkih, še aktivnih, ki že leta ni nastopila v Prekmurju. Obiskovalci bodo lahko prisluhnili tudi slovenski pevki Ines Erbus, priljubljenemu pevcu Davidu Amaro in skupini Skeebeep

Sobota, 29. oktober, od 15. ure naprej

V soboto bo rakičanski dvorec odmeval večinoma v ritmih balkanske in narodnozabavne glasbe. Nastopila bo kraljica Balkana Neda Ukraden, ki je znana po hitih, kot so Zora je, Došlo doba, da se rastajemo in Samo je nebo iznad nas. 

Petar Grašo svoje številne oboževalce navdušuje z velikimi hiti že vrsto let in nič drugače ne bo v Rakičanu, kjer bo eden najprepoznavnejših hrvaških pevcev obiskovalce zabaval s hiti, kot so Ako te Pitaju, Ko nam brani, Moje zlato in še mnogimi drugimi. V soboto bodo na oder stopili tudi trenutno najbolj zaželeni med slovenskimi glasbenimi zvezdami Žan Serčič, pevec s prepoznavno irokezo Dejan Dogaja, srbska glasbena skupina In Vivo, ki je znana po pesmi Moje leto, ter pevka Dinna.

Nedelja, 30. oktober, od 15. ure naprej

Na dan pred praznikom bo na oder stopil svetovno znani ALLE FARBEN s spremljevalno skupino, ki se po letu 2019 ponovno vrača v rakičanski dvorec, kjer je s svojim nastopom navdušil takratno občinstvo. Berlinski mojster Frans Zimmer aka ALLE FARBEN bombardira plesišča in radijske valove z različnimi hiti. 

Nastopil bo tudi Srbski folk pevec, eden največjih zvezd Balkana MC Stojan, ki bo obiskovalce zabaval s hiti, kot so Candy, Šalji broj, Alo! in La Miami, pesmijo, ki ima na Youtube skoraj 140 milijonov ogledov.

V nedeljo bodo nastopili še didžej Plastik FunkMejašiPerpetuum Mobile, prekmurski DJ Horsta , glasbeni izvajalec Vaino in pevka Buryana.

Cene vstopnic

Petek, 28. 10. 2022

Predprodaja “Early Bird”: 11,90 Eur
Predprodaja (po razprodani “Early Bird”): 13,90 Eur
Na dan dogodka: 18,00 Eur
GALERIJA v predprodaji: 30,00 Eur

Sobota, 29. 10. 2022

Predprodaja “Early Bird”: 11,90 Eur
Predprodaja (po razprodani “Early Bird”): 13,90 Eur
Na dan dogodka: 18,00 Eur
Predprodaja otroška: 5,00 Eur
Otroška na dan dogodka: 7,00 Eur
GALERIJA v predprodaji: 30,00 Eur

Nedelja, 30. 10. 2022

Predprodaja “Early Bird”: 11,90 Eur
Predprodaja (po razprodani “Early Bird”): 13,90 Eur
Na dan dogodka: 18,00 Eur
Predprodaja otroška: 5,00 Eur
Otroška na dan dogodka: 7,00 Eur
GALERIJA v predprodaji: 30,00 Eur

Vstopnice Galerija se od ostalih vstopnic razlikujejo po tem, da imajo imetniki vstopnic dostop do arkadnega hodnika v prvem nadstropju ter so na voljo izključno preko spletne prodaje. 

Posebna akcija za 3 - dnevne čarobne vstopnice:

3-dnevna predprodaja “Early Bird”: 29,90 Eur

3-dnevna predprodaja (po razprodani “Early Bird”): 33,90 Eur

Predprodaja vstopnic

Vstopnice si obiskovalci lahko že danes zagotovijo v predprodaji preko spletne prodaje. 

Spletna prodaja vstopnic poteka tukaj: https://ris-dr.si/go/602/VSTOPNICE

Prodaja vstopnic bo od 6. 9. 2022 naprej potekala tudi v Kavarni in gostilni Dvorec Rakičan ter v Turistično informacijskem centru Murska Sobota.

Podrobnejše informacije najdete tukaj.

    Fotogalerija