https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Obisk oskrbovancev Doma starejših Lendava v Radencih

Dom starejših občanov, 08.09.2022 ob 10:20  

Podžupan v funkciji župana Občine Lendava Ivan Koncut je v začetku tega tedna z direktorjem občinske uprave dr. Mihaelom Kasašem obiskal Dom starejših občanov v Radencih, kjer so zaradi rekonstrukcije nastanjeni tudi nekateri oskrbovanci Doma starejših Lendava.

Podžupan v funkciji župana Koncut in direktor občinske uprave Kasaš sta se v prostorih doma v Radencih srečala tudi z direktorjem Doma starejših Lendava Goranom Kuzmo. Z obiskom so nastanjenim oskrbovancem popestrili njihov dan in z njimi v prijetnem in sproščenem vzdušju poklepetali.  

Zaradi rekonstrukcije Doma starejših Lendava je 86 oskrbovancev od skupno 172 začasno preseljenih, nastanjeni so v Domu starejših občanov v Radencih. Tam bodo bivali do konca rekonstrukcije lendavskega doma, predvidoma do junija naslednjega leta.

Namen investicije, ki jo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz sredstev Evropskega sklada za regionalni razvoj, je omogočiti primerne prostorske pogoje bivanja starostnikov v zavodu z namestitvijo v eno in dvoposteljnih sobah ter hkrati zagotoviti pogoje, ki bi omogočili tudi nemoteno in varno izvajanje dejavnosti v času izbruha epidemije ali drugih okužb. Pomemben cilj investicije je doseči prostorsko organizacijo, ki bi močno zmanjšala tveganje za prenos hitro prenosljivih okužb. 

Z novimi prostori bi tako omogočili, da se vsi programi nemoteno izvajajo pri čemer se tudi zagotovi varnejše bivalno okolje za uporabnike in svojce ter varnejše delovno okolje za zaposlene, so sporočili iz občine Lendava.

FOTO: Občina Lendava.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.09.2022 ob 11:07 MaeWainwright gost

      Zacząłem zarabiać 85 USD/godzinę w wolnym czasie, wykonując zadania z moim laptopem, który dostałem od tej firmy, na którą natknąłem się w Internecie… Sprawdź to i zacznij zarabiać sam. Mogę powiedzieć, że moje życie uległo całkowitej poprawie! Spójrz na to, co robię….. Od tego zacząłem…>>> 𝗪𝘄𝘄.𝗛𝗼𝗺𝗲𝗖𝗮𝘀𝗵𝟭.𝗖𝗼𝗺

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.09.2022 ob 12:05 Magyar Bacsi gost

      Kasač Muha

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.09.2022 ob 5:08 petofi gost

        brado ima itak samo zato ker ve da je in tudi izgleda kot mamin cicek. očitno samo on misli, da se to ne vidi. zato ima tudi že neplodno žensko.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.