https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

Slovenski odbojkarji premagali Ukrajince in se uvrstili v polfinale

7.9.2022  

Slovenska odbojkarska reprezentanca se je v četrtfinalu svetovnega prvenstva v Ljubljani pomerila z Ukrajinci in zmagala s 3:1 v nizih.


Slovenija – Ukrajina 3:1

(18:25. 26:24, 25:19, 25:23)

Slovenci so potrebovali nekaj časa, da so ujeli ritem, da je bila njihova igra podobna prejšnjim. Prvi niz so izgubili, se mučili v drugem in tudi polovico tretjega, nato pa so se ob spodbudi bučnega občinstva vendarle razigrali. Ob koncu so sicer imeli nekaj težav zaključiti tekmo, a to je vendarle uspelo mlademu Roku Možiču, ki je bil že prej med najzaslužnejšimi za slovensko prednost.

Najučinkovitejši igralec v slovenski vrsti je bil Klemen Čebulj, dosegel je 23 točk.

Slovenski odbojkarji so se po zmagi nad Ukrajino uvrstili v polfinale svetovnega prvenstva, kar je zgodovinski uspeh. V soboto jih v polfinalu čakajo Italijani, ki so danes izločili Francijo.

* Foto: Odbojkarska zveza Slovenije

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.09.2022 ob 23:09 Dod gost

      Bravo naši👍 samo me pa čudi ka sploj gnes den lejko što ukrajince premaga? Tak samo pijtan

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.09.2022 ob 6:26 gost

      Nimaš kaj za pitati tiho bodi pa samo glej in poslušaj .Ko blekneš tako ali tako ni nič pametnega !!

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      08.09.2022 ob 6:28 gost

      Čestitke fantje !

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      08.09.2022 ob 7:02 gost

      Bravo fantje kapo dol res tekma za jeklene živce. Isto kot košarka. Tam so se borili proti Franciji in proti sodnikom. Ko pa še imaš predsednika države in vlade na tekmi si še toliko bolj motiviran za zmago. To so pravi ljudje na vladnih stolčkih keri upajo med ljudi tudi na tekmo kjer se nevija in dere na polno. Ne kot prejšnja vlada Janeza Janše keri je samo v bunkerju sedel in tvital bedarije in žalil vse počez.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        08.09.2022 ob 8:19 gost

        Ko so odbojkarji videli 🕊, so se takoj spomnili danih obljub gasilcem, zato se niso mogli 1 niz skoncentrirali. Še dobro, da so ostali navijači preglasi 🕊 in tako izbrisali spomine na obljube gasilcem.

        7 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.