https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Prihaja športno-kulturni festival

Černelavci, 09.09.2022 ob 13:50  

Mladinsko društvo Černelavci je ena redkih mladinskih organizacij, ki deluje na območju Mestne občine Murska Sobota. Njihova osrednja prireditev je Športno kulturno avanturistični festival - ŠKAF.


Zaradi preteklih zdravstvenih in epidemioloških razlogov ga bodo po treh letih ponovno izvedli. Dogodek se bo odvil v soboto, 10. septembra 2022, v Športnem centru Černelavci, s začetkom ob 10. uri.

Dogodek je sestavljen iz zabavnih športnih iger, košarkarskega turnirja, animacije za otroke (napihljivi grad in poslikava obraza) ter večernega dogajanja. Za začetek bosta za dobre ritme ter sprostitev poskrbela mlada glasbenika Andrej Jablanovec in Jakob Podlesek, kasneje pa za plesne gibe lokalna skupina Špirit.

Za hrano bo poskrbel Cimešter, ki bo pripravljal svoje zmagovalne pice in najboljše hamburgerje. Za vse sladkosnede pa bo poskrbela LocoRoll, ki vas bo razveseljevala s svojimi sladolednimi rolicami in drugimi dobrotami.

Škafove igre

V ekipi morajo biti najmanj štirje tekmovalci. Spol in starost nista pomembna. Vsaka ekipa se bo pomerila v zanimivih športnih igrah. Prijavnina za vsako ekipo je 20 evrov.

Ulični košarkarski turnir

V ekipi morajo biti najmanj trije igralci. Spol in starost nista pomembna. Prijavljene ekipe se bodo pomerile med seboj. Ob koncu bodo dobili prvega zmagovalca košarkarskega turnirja v Černelavcih. Prijavnina za vsako ekipo znaša 20 evrov.

Več o dogodku ter prijavi ekip si lahko preberete na Facebook profilu (Mladinsko društvo Černelavci). Vabljeni vsi, da preživite zabavno ter športno obarvano soboto v družbi Mladinskega društva Černelavci.

FOTO: Arhiv Pomurec.

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.