https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Razvoj kolesarstva na območju občin Lokalne akcijske skupine Pri dobrih ljudeh 2020

28.03.2022 ob 18:43  

V sklopu projekta Kolesarska veriga na podeželju, ki ga sofinancirata Evropska unija iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Republika Slovenija v okviru Programa razvoja podeželja 2014 - 2020, Razvojna agencija Sinergija, kot zunanji izvajalec, vabi vso zainteresirano javnost in deležnike, ki se ukvarjajo s kolesarstvom po Ravenskem in Dolinskem na usposabljanje ključnih deležnikov za pripravo okvirnega razvoja kolesarstva na območju občin Lokalne akcijske skupine Pri dobrih ljudeh 2020, ki bo v sredo, 13.4.2022 ob 14.45 uri v prostorih Kulturnega doma v Beltincih.


Usposabljanje se opravlja v sklopu projekta KOLESARSKA VERIGA NA PODEŽELJU in v okviru Raziskave in mapiranja notranjih in povezovalnih kolesarskih poti na območju LAS PDL 2020.

V sklopu dogodka želijo raziskati obstoječo stanje glede uporabe koles na območju Lokalne akcijske skupine Pri dobrih ljudeh (LAS PDL), ki zajema 8 občin (Beltinci, Črenšovci, Dobrovnik, Kobilje, Lendava, Odranci, Turnišče in Velika Polona) in ugotoviti potrebe glede kolesarjenja, oblikovati in predlagati okvirni načrt razvoja kolesarstva na tem območju.

Program dogodka je sledeč:

14:45 – 14:55: uvodni pozdrav in predstavitev usposabljanja (Tadeja Horvat, RA Sinergija)

14:55 – 15:30: predstavitev trenutnega stanja kolesarskih poti in stez (Tadeja Horvat, RA Sinergija)

15:30 – 16:00: 1. del usposabljanja: iskanje vrzeli na kolesarskem omrežju LAS PDL (Tadeja Horvat, RA Sinergija)

16:00 – 16:15: odmor

16:15 – 16:45: 2. del usposabljanja: nabor ukrepov za izboljšanje ponudbe in razvoja kolesarstva na območju LAS PDL (Tadeja Horvat, RA Sinergija)

Zainteresirano javnost vljudno vabijo na dogodek in prosijo, da svojo prisotnost potrdijo po elektronski pošti tadeja@ra-sinergija.si ali na telefonsko številko 02 538 13 56.

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.