https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Dnevni bar Sukič praznoval častitljivi jubilej

Lendavska ulica, 23.09.2022 ob 17:30  

V Dnevnem baru Sukič na Lendavski ulici v Murski Soboti je bilo danes živahno, saj so obeležili jubilejnih trideset let njihove zgodbe.

Jože Sukič pove, da so pred 30. leti dolgo iskali primeren prostor, ki so ga nato našli tukaj na Lendavski ulici.

Ob tem pa doda, da je bil začetek težak, in moraš biti potrpežljiv, če želiš uspeti v gostinstvu.

S skupnimi močmi pa jim je uspelo. Gre za moči družine, osebja, nekateri so zaposleni v baru že od samega začetka ter gostov, ki jih večino poznajo kar po imenu.

V ta namen so danes pripravili za svoje goste obeležitev jubileja, da se jim zahvalijo za vse.

Denis Sukič je ob tem poudaril, da se vsem stalnim gostom, osebju, svojemu dekletu in predvsem družini, ki je trdo delala, da jim je uspelo priti do tega jubileja, iskreno zahvaljuje. Ter upa, da bodo gostje še naprej k njim z veseljem zahajali.

Jože Sukič pa je nato dodal, da gre zahvala tudi družini, predvsem ženi, ki ga „tako dolgo prenaša.“ Tako se je zahvalil Renati Sukič za skupni čas, trud in potrpežljivost. Nato sta ji skupaj s sinom Denisom predala jubilejno priznanje in zahvalo "Za vestnih 40. let dela v lokalu".

Nato sta skupaj podelila priznanja in zahvale osebju, ki so bili del njihove zgodbe od samega začetka. 


Denis Sukič pa je na koncu predal očetu za ves njegov trud "Jubilejno priznanje in zahvalo za 40. let vodenja gostinstva Sukič".


Hvala, da ste bili del naše zgodbe in upamo, da boste še naprej vam sporoča kolektiv Dnevnega bara Sukič in vas obenem vabijo da jih obiščete ter postanete del njihove zgodbe. 

Več fotografij v spodnji galeriji ... 

    Fotogalerija