https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

To so aktualna prosta delovna mesta v Pomurju

27.09.2022 ob 6:00  

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s to, ki jo imate? Na spletni strani Zavoda za zaposlovanje smo za vas tudi tokrat preverili, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju.

Javno podjetje Prlekija d.o.o. zaposli DELOVODJA za nedoločen čas. Od kandidatov pričakujejo končano srednješolsko izobrazbo, vozniški izpit kategorije B in dve leti delovnih izkušenj. Poskusno delo traja tri mesece. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti ali po pošti do 11. oktobra. 

VIZIJA RAČUNOVODSTVO d.d.; VIZIJA RAČUNOVODSTVO d.d., PE Ljutomer zaposli SAMOSTOJNEGA RAČUNOVODJA za nedoločen čas. Od kandidatov pričakujejo končano srednješolsko izobrazbo in dve leti delovnih izkušenj. Poskusno delo traja šest mesecev. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 11. oktobra. 

FURS; FINANČNI URAD MURSKA SOBOTA išče FINANČNIKA V ODDELKU ZA SPLOŠNE ZADEVE za nedoločen čas. Od kandidatov pričakujejo šest mesecev delovnih izkušenj, končano srednješolsko izobrazbo, poskusno delo traja šest mesecev. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti ali po pošti do 4. oktobra.

KMETIJSKO GOZDARSKA ZBORNICA SLOVENIJE KMETIJSKO GOZDARSKI ZAVOD MURSKA SOBOTA zaposli SVETOVALCA SPECIALISTA II ZA POLJEDELSTVO IN EKOLOŠKO KMETOVANJE za nedoločen čas. Od kandidata pričakujejo 4 leta delovnih izkušenj, osnovno znanje nemškega in angleškega jezika, končano visokošolsko izobrazbo, univerzitetno. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 4. oktobra.

OSTRC, Podjetje za proizvodnjo kovinskih konstrukcij d.o.o. zaposli PROJEKTANTA za nedoločen čas. Pričakujejo končano visokošolsko izobrazbo, vozniški izpit kategorije B in osnovno računalniško znanje. Poskusno delo traja šest mesecev. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti, po pošti ali naj pokličejo za razgovor do 26. oktobra.

SeneCura Dom starejših občanov Radenci d.o.o. zaposli BOLNIČARJA NEGOVALCA za določen 12 mesecev. Od kandidata pričakujejo tri mesece delovnih izkušenj, srednješolsko izobrazbo smer Zdravstvena nega in babištvo in vozniško dovoljenje kategorije B. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti ali po pošti ali naj pokličejo za razgovor ali pa lahko oddajo vlogo prek spletne strani delodajalca do 6. oktobra.

Več o prostih delovnih mestih zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ.

FOTO: Pixabay in arhiv Pomurec.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.09.2022 ob 6:42 GOST gost

      KA PA MURA NE IŠČE TRENERJA ZA DOLOČEN ČAS KA MALO K SEBI PRIJDO PA KONDICIJO NABERIJO PA IDEMO NA 1, MESTO AJDI DEČKI KOS BOBI ITD

      11 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      27.09.2022 ob 7:49 gost

      Kaj če bi se ti debil prijavil za trenerja. Verjetno bodo potem ko jih ti s treniraš prvi v evropski ligi.

      9 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      27.09.2022 ob 8:37 gost

      Tudi Janez Janša je zdaj na izobraževanju in njegova cela stranka z podporniki nove Slovenije. Kajti po 30 letih sedenja v državnem zboru je prišel gospod Golob keri se je pokazal v popolno drugi luči kot prejšnje vlade. Odgovarja kratko jedrnato kolturno ne ovinkari ne laže ne naklada bedarij govori samo tisto ker je pomembno in smiselno. Zdaj komaj ljudje lahko gledamo seje državnega zbora kajti vodijo ga pametni in kolturno ljudje ki se nočejo spuščati na cestno in gostilniško prerekanje kot so to počela prejšnja vlada samih pijancev nekolturnikov keri so samo za svojo pedersko rit skrbeli. Jih pa je bilo en drek briga za glupi nerod kot so imenovali Slovence.

      21 20 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.09.2022 ob 10:50 gost

        Kako se komunisti ločijo od ostalih ljudi? Za komuniste je vedno JANŠA kriv, ostali pa dopuščajo možnost, da so tudi sami kaj krivi.

        13 12 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.09.2022 ob 13:58 gost

        TAKŠNIM DEBILOM KOT SI TIJ!!!!!!!!!!! so tile leščečki fšečni ---tij pojma nemaš kaj je problem in naloga držabnega zbora in kako se je potrebno vesti in kako kumunicirati !!!!!!!!!!! Ja pa resno --dosti povabil ima iz drugih držav !!!!!? KONJ !!!!!!

        2 4 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.09.2022 ob 17:32 123 gost

        Ja iepo komunicirajo.Življenski stroški pa so se v njihovi kratki vladavini zvišali za cca 40%.Seveda to njih ne prizadene.V tem času so poskrbeli za sebe in svoje nedotakljive priviligirance.

        4 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.09.2022 ob 9:04 vinjak gost

        politični obsedenec. kaj kurac mešaš sem to brezvezno pisarjenje, ko vidiš da je tematika čista druga. ne piši nič če maš samo bedarije za pisat. če se ti tak piše o državni mafiji, si ustvari blog, pa pisari tam. ali pa ustvari radio, tv pa tam blodi, pa vmes še zaposli koga, da napraviš nek hasek za družbo.

        4 0 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      27.09.2022 ob 10:21 Nejci iz zaprtega odellka gost

      Jaz sem nor. Jaz sem ubogi bogi bogi stvor, jaz sem nor, nor ihaha hahaha, skoz sem nor. Kaj mi pa morete glupi narod, ce sem nor in srecen v svoji norosti.

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      27.09.2022 ob 13:30 gost

      Gdo je že bil za časa Jugoslavije največji komunist Kučan in njegov učenec še večji komunist Janez Janša.

      8 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      27.09.2022 ob 14:00 gost

      JANŠA J: --je gospod ki se ga vsa levojaja golazen --boji !

      5 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      27.09.2022 ob 14:15 Heathererguson gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝐨𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞𝐜𝐚𝐬𝐡𝟗𝟐.𝐛𝐥𝐨𝐠𝐬𝐩𝐨𝐭.𝐜𝐨𝐦

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      27.09.2022 ob 15:37 gost

      Vsak normalen človek se izogiba debilnih bolnikov. Toliko o tem zakaj se levi bojijo kao po tvojem mnenju Janše.

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      27.09.2022 ob 15:56 Francesuller gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝐨𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞𝐜𝐚𝐬𝐡𝟗𝟐.𝐛𝐥𝐨𝐠𝐬𝐩𝐨𝐭.𝐜𝐨𝐦

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      27.09.2022 ob 17:58 BerthaLugo gost

      Zacząłem zarabiać 85 USD/godzinę w wolnym czasie, wykonując zadania z moim laptopem, który dostałem od tej firmy, na którą natknąłem się w Internecie… Sprawdź to i zacznij zarabiać sam. Mogę powiedzieć, że moje życie uległo całkowitej poprawie! Spójrz na to, co robię….. Od tego zacząłem…>>> 𝗪𝘄𝘄.𝗛𝗼𝗺𝗲𝗖𝗮𝘀𝗵𝟭.𝗖𝗼𝗺

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      27.09.2022 ob 17:58 BerthaLugo gost

      Zacząłem zarabiać 85 USD/godzinę w wolnym czasie, wykonując zadania z moim laptopem, który dostałem od tej firmy, na którą natknąłem się w Internecie… Sprawdź to i zacznij zarabiać sam. Mogę powiedzieć, że moje życie uległo całkowitej poprawie! Spójrz na to, co robię….. Od tego zacząłem…>>> 𝗪𝘄𝘄.𝗛𝗼𝗺𝗲𝗖𝗮𝘀𝗵𝟭.𝗖𝗼𝗺

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      27.09.2022 ob 18:02 gost gost

      Pa dajte že ednouk enjajte s ten Jnušon groznim. On je zgodovina, bil je ,pa več nede. Končno se je narod prebudil in uvidel kak je trideset let lagal , pa se sprenevedal. Kak njemi lejko što normalen sploh kaj vervle. Zdaj doma sidij, pa ponoči tvite piše. Tak naj tudi ostane.

      8 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      28.09.2022 ob 9:02 prokulizitpon gost

      upam da se ne najde taki norec ki bi šel na fuirs s srednjo in da ima potem 920 € bruto plače. da jih ni sram! itak da sem raje doma kot da grem delat za tistih 200-300 €.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      28.09.2022 ob 9:06 vogrin gost

      smotano uredništvo. če bi bolje pogledali vse, bi lahko vidlei, da vizija ne išče delavca le v ljutomeru, pač pa tudi v murski soboti. gnoj fašistično egocentrični ta portal.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.