https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Prekmurec za slovensko reprezentanco U21 dosegel dva zadetka

27.9.2022  

Slovenska reprezentanca do 21 let je na včerajšnji prijateljski tekmi v Kranju, izgubila proti mladi izbrani vrsti Bosne in Hercegovine z 2:3 (1:2).

SLOVENIJA – BOSNA IN HERCEGOVINA 2:3 (1:2)

(Cipot 45+1, 73; Bašić 6, Muharemović 31, Bristrić 63)

Slovenija: Turk, Ajhmajer, Feratović, Jevšenak, Antolin, Sešlar, Flakus Bosilj, Ratnik, Strajnar, Perc (od 3. Pečar), Cipot (od 82. Pišek).

Bosna in Hercegovina: Račić (od 93. Kujundžić), Muharemović, Kulašin, Ilinković, Bristrić (od 81. Drina), Bašić (od 93. Šuvalija), Dabić (od 45. Šahinović), Janković (od 45. Cvjetinović), Šukilović, Sučić (od 81. Karić), Čavić (od 45. Sabljić).

Rumeni kartoni: Šukilović, Ajhmajer, Turk, Karić, Mehmedović

Rdeči kartoni: Šukilović

Ivan Bašić, kapetan gostov, je Martina Turka ugnal z dobro izvedenim prostim strelom v šesti minuti srečanja. Gostje so vodstvo podvojili v 31. minuti, ko je po podaji iz kota najvišje skočil Tarik Muharemović. V zaključku prvega dela je Flakus Bosilj pred vrati gostov našel Tia Cipota, ki je žogo potisnil v prazno mrežo in znižal zaostanek za vrstniki iz Bosne in Hercegovine.

V 63. minuti je Admir Bristrić zadel za 3:1. V nadaljevanju srečanja so Slovenci na igrišču ostali z igralcem več, saj je po opletanju s komolcem drugi rumeni karton prejel Šukilović. Številčno prednost je izkoristila naša reprezentanca. Sešlarjeva podaja je našla Cipota, ki je zabil še drugič. Takoj zatem je za las mimo vratnice meril Feratović, Cipot pa je bil tokrat v vlogi podajalca.

Tio Cipot je za NZS povedal: "To je moj prvi nastop, občutki glede golov so seveda fenomenalni, še bolje pa bi bilo, če bi zmagali. Igrišče je bilo zahtevno, potrudili smo se po najboljših močeh, a so gostje bolje odprli tekmo. Po mojem mnenju smo bili boljši nasprotnik, a smo morali zaradi igrišča prilagajati svoj način igre."

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.09.2022 ob 14:16 Heathererguson gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝐨𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞𝐜𝐚𝐬𝐡𝟗𝟐.𝐛𝐥𝐨𝐠𝐬𝐩𝐨𝐭.𝐜𝐨𝐦

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      27.09.2022 ob 16:42 gost

      Zdaj samo tak zaigra za Muro pa smo na konju. Obradovič lejko ide, polno slovenskih dobrih golmanov.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.09.2022 ob 13:19 AJAJAJAJAJ gost

        HAHAHAHAH, zdaj ga vsi dajete v nič, ko pa vam je Obradović prinašal pike, je bil najboljši golman malo da ne v Evropi, vsaj. Ste pa res dvolični.

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.