https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Pridružite se Teku Harmonije Miru in Prijateljstva

30.09.2022 ob 11:20  

Na mostu Gerlinci-Pölten bo v nedeljo, 2. oktobra, že šestnajstič potekal tradicionalni-mirovniško humanitarni Tek Harmonije Miru in Prijateljstva, kjer se srečajo ljudje dobre volje iz obeh držav.

Tekače mednarodnega mirovniškega gibanja Šri Činmoja čaka v uvodu najprej pozdrav ob 14. uri na Cankovi pred občinsko stavbo. Udeleženci se lahko pridružijo in skupaj pretečejo 5 km do Mosta miru v Gerlincih, kjer si bodo izmenjali plamenico miru in se srečali s tekači in prijatelji sosednje avstrijske občine. 16. tradicionalni tek miru in srečanje na Mostu miru, harmonije in prijateljstva Gerlinci (SVN) – Pölten (AUT)se bo začel ob 15. uri. 

Zgroženi ob nesmiselni kruti agresiji, ki jo je deležna njim draga Ukrajina ter ob trpljenju nedolžnih ljudi je letošnje srečanje na Mostu harmonije miru posvečeno kriku po MIRU v Ukrajini. Tako so se odločili, da bodo zbirali finančna sredstva za njim drage ukrajinske otroke. Njihovega nedeljskega krika za mir se bodo udeležili v Sloveniji živeči ukrajinski otroci in njihovi rojaki s tekom in kulturnim programom.

Prisrčno vas vabijo, da, pridite z otroki, povabite sorodnike in prijatelje, da bodo z roko v roki z iskrečimi srci potrdili skupno odgovornost - NEUTRUDNO DELATI ZA MIR MED NARODI IN ZA VSE OTROKE SVETA. Zbrani donatorski in humanitarni prispevki bodo namenjeni za pomoč ukrajinskim otrokom, ki prebivajo in se šolajo v Prekmurju.

FOTO: Arhiv: Drago Vogrinčič. 

    Fotogalerija