https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: V Gornji Radgoni so se poklonili arhitektu Jožetu Plečniku

04.10.2022 ob 15:00  

V galeriji Doma kulture Gornja Radgona so v okviru praznovanja 27. občinskega praznika Občine Gornja Radgona odprli društveno likovno razstavo Hommage Jožetu Plečniku. Gre za likovna dela, ki so nastala na likovni koloniji Likovnega društva Gornja Radgona. 

V Domu kulture v Gornji Radgoni so v okviru 27. praznika občine Gornja Radgona minuli vikend odprli društveno likovno razstavo z naslovom Hommage - poklon velikim, v spomin na velikega arhitekta Jožeta Plečanika. Likovna dela so nastala v okviru 18. likovne kolonije Likovnega društva Gornja Radgona, kjer so se člani in članice poklonili velikemu Plečniku. 

V okviru tridnevne kolonije so udeleženci med drugim obiskali Bogojino, kjer stoji Plečnikova cerkev Gospodovega vnebohoda. Večji del pa so preživeli pri carinarnici ob reki Muri v Gornji Radgoni.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.10.2022 ob 15:09 gost

      Dobru ka ni bilo blizu Janeza Janše keri je ukradel Pučniku stranko in na koncu ga je še izključil iz nje. Včeraj mu je Spomenka Hribar povedala resnico o njem in njegovem nespodobnem vedenju do ljudi keri so delali za Slovenijo dobro njihove uspehe in ideje si pa je vse prisvojil Janez Janša. Keri pa drugega ni sposoben 30 let kot deliti glupi narod kot mu on pravi. Kajti za stranko SDS so Slovenci glupi narod. Njihov kandidat Logar bi pa rad vodil ta glupi narod kot predsednik,,,, malo morgen,,,, izdajalci slovenskega naroda ne morejo biti predsedniki države Slovenije kot je Logar keri je največji janšev ritolizec.

      4 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.10.2022 ob 15:43 gost

        Tablete antijanšadepresiv 5 miligramov, popuščajo? Pojdi po novi recept, prosi močnejše tablete.

        3 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.10.2022 ob 19:11 gost

        TEBE .kretena so naredili iz opilkov sds stranke ,ko je j j nadrkal tvojoj mami ! škoda da si e tako nevaspitano tele skotilo in tako boš tudi crknolo !!!! budala

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.10.2022 ob 20:01 gost

        19:19 - za vas komunajzerje (klavce Slovenskega naroda) pa bi bilo najboljše, če bi imeli dosmrtnega šefa partije KUČ_NA, katerega samostojna Slovenija ni bila intimna opcija.

        2 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.10.2022 ob 15:38 Nejci iz zaprtega odelka gost

      Glup sem jaz glup si ti glupi smo mi vsi. Glupa je moja rit, glupa vlada, gluppi drekaci levi desni ena dva hopsasa glupa je nasa drzava vsa. Glup sem jaz in moji vzdevki Df , srbin, Bacsi, Lendavski nadrek in ostali, najbolj glupi ste pa narod vi izdajalski domobranski glupani. Glupi glupi glupi. Pardon malo moram se ustavit. Zdaj mi bodo glupi domobranci v belih haljah dali glupo dozo pomirjevala. Skratka glup sem jaz in glupi ste vi narod slovenski, ki me berete vsak dan. Lepo vas pozdravlja vas posrani Lendavski nadrek Jernej Nejci se vedno v zaprtom odelku Hrastovec.

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      04.10.2022 ob 17:25 LuciSwenson gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝗪𝘄𝘄.𝗢𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲𝗖𝗮𝘀𝗵𝟭.𝗰𝗼𝗺

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      04.10.2022 ob 18:36 JeremyReed gost

      Zacząłem zarabiać 85 USD/godzinę w wolnym czasie, wykonując zadania z moim laptopem, który dostałem od tej firmy, na którą natknąłem się w Internecie… Sprawdź to i zacznij zarabiać sam. Mogę powiedzieć, że moje życie uległo całkowitej poprawie! Spójrz na to, co robię….. Od tego zacząłem…>>> 𝗪𝘄𝘄.𝗛𝗼𝗺𝗲𝗖𝗮𝘀𝗵𝟭.𝗖𝗼𝗺

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.