https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Dodatni termini za zaključke v idiličnem ambientu dvorca Rakičan

Rakičan, 03.10.2022 ob 6:05  

V najbolj prazničnem času v dvorcu Rakičan pripravljajo prednovoletne zaključke z živo glasbo in slavnostno pogostitvijo v nepozabnem grajskem ambientu.

 

Zakorakali smo v mesec oktober in počasi se nam približuje najbolj čaroben čas v letu. Prednovoletna srečanja oziroma letni zaključki so vedno nekaj posebnega ter izvrstna priložnost, da se s sodelavci, poslovnimi partnerji ali bližnjimi, v neformalnem duhu ozremo v odhajajoče leto in začnemo snovati načrte za prihodnost.

Idiličen ambient z živo glasbo

Praznični čas bo v Kavarni in gostilni Dvorca Rakičan prav čaroben. Pripravili so praznični ambient, primeren za zabavo večjih in manjših družb, bogate menije in živo glasbo, kjer bodo obiskovalci lahko zaplesali ob zvokih glasbene skupine Misteri in skupine Weekend band.

Praznovanje v idiličnem ambientu dvorca Rakičan bo za vas in vaše goste nepozabno, izkušeni organizatorji bodo pri pripravi praznovanja za zabavo nedvomno prisluhnili vašim željam, hladno-topli meni z bogato ponudbo predjedi, glavnih jedi, prilog in sladic pa vas ne bo pustil ravnodušnih. V dvorcu Rakičan so vam na voljo tudi nočitvene kapacitete.

Prosti termini

Izbirate lahko med ambientom grajske dvorane, kjer vas bo v živahnem vzdušju zabavala skupina Misteri ali skupina Weekend band. Uživate pa lahko tudi v prijetnem ambientu kavarne in gostilne  z živo glasbo.

Prosti so še naslednji termini v ambientu Grajske dvorane:

- 30. 12. 2022

Zasedeni so sledeči termini v Grajski dvorani: 2., 3., 9., 10., 16. in 17. december.

Zasedeni so sledeči termini v Kavarni in gostilni: 9., 16. in 17. december.

Dodatne informacije

Več informacij s predlaganimi termini in menijem najdete TUKAJ. 

Za rezervacijo termina in vse dodatne informacije lahko organizatorje kontaktirate preko elektronske pošte ali po telefonu: nina.kovac@ris-dr.si ali (02) 535 18 96.

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.