https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Preverite, kateri pomurski delodajalci tokrat zaposlujejo

05.10.2022 ob 6:00  

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s to, ki jo imate? Na spletni strani Zavoda za zaposlovanje smo za vas tudi tokrat preverili, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju. V zadnjem tednu je objavljenih več kot 80 novih prostih delovnih mest, preverite jih, morda je katero ustrezno ravno za vas. 

POMURSKE MLEKARNE MURSKA SOBOTA iščejo HIŠNIKA. Zahtevajo nižjo poklicno izobrazbo ter 1 leto delovnih izkušenj. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, z 1-mesečnim poskusnim delom. Urnik dela je v dopoldanskem času. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 5. oktobra 2022. Prav tako iščejo UPRAVLJALCA KOTLA

TERME LENDAVA iščejo MASERJA. Za to delovno mesto se zahteva srednja poklicna izobrazba. Ponujajo zaposlitev za določen čas 6 mesecev z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas, z 2-mesečnim poskusnim delom. Urnik dela je dvoizmenski. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 8. oktobra 2022. 

ZVEZDA TURIZEM MURSKA SOBOTA išče ČISTILCA. Zahtevajo osnovnošolsko izobrazbo. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas. Urnik dela je dvoizmenski. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti ter pokličejo za razgovor do 6. oktobra 2022. 

MLINOPEK MURSKA SOBOTA išče POMOČ PRI ZLAGANJU PEKOVSKIH IZDELKOV. Za to delovno mesto se zahteva nižja poklicna izobrazba. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas. Urnik dela je v dopoldanskem času. Kandidati naj pokličejo za razgovor do 8. oktobra 2022. Prav tako išejo VOZNIKA PEKOVSKIH IZDELKOV.

CARTHAGO LENDAVA išče MONTAŽERJA. Zahtevajo srednjo poklicno izobrazbo. Ponujajo zaposlitev za določen čas 3 mesece z možnostjo podaljšanja, z 1-mesečnim poskusnim delom. Pričakuje se pripravljenost za delo v izmenah. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 7. oktobra 2022. Prav tako iščejo TEHNOLOGA.

PANVITA MURSKA SOBOTA išče PROIZVODNO SKLADIŠČNEGA DELAVCA. Za to delovno mesto se zahteva osnovnošolska izobrazba. Ponujajo zaposlitev za določen čas 3 mesece. Urnik dela je v popoldanskem času. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti in pokličejo za razgovor do 8. oktobra 2022. 

POMURSKE LEKARNE MURSKA SOBOTA iščejo FARMACEVTA. Zahtevajo visokošolsko 2. stopnjo izobrazbe ozirom visokošolsko univerzitetno izobrazbo. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Potrebno je tudi osnovno računalniško znanje. Ponujajo zaposlitev za določen čas 12 mesecev. Urnik dela je dvoizmenski. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 8. oktobra 2022. 

ZNANSTVENO IN INOVACIJSKO SREDIŠČE POMURJE išče DIREKTORJA. Za to delovno mesto se zahteva doktorat znanosti in 5 let delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Dodatna pogoja za zasedbo tega delovnega mesta sta znanje angleškega jezika in zahtevno računalniško znanje. Podrobnosti razpisa si poglejte tukaj. Ponujajo zaposlitev za določen čas 60 mesecev. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 7. oktobra 2022. 

Več o prostih delovnih mestih zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.10.2022 ob 7:50 gost

      Zakaj že to objavljajo a zaradi kao zakona. Drugače pa že vse zasedeno. Koga delodajalci zavajajo narod ni glup kot to mislijo delodajalci in prejšnja vlada kera je naredila narod za glupi.

      19 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.10.2022 ob 13:45 umetnik gost

        Objavijo, za to, da vemo kateri pomurski delodajalci tokrat zaposlujejo drago delovno silo, sindikati še vedno niso naučili delovne sile, da bi delala zastonj !?

        6 2 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.10.2022 ob 8:07 gost

      Cartago spet išče delavce. Kaj je zmanjkalo hrvatekov. Zdaj bi pa radi Slovence imeli za 2 meseca potem spet drugega in spet drugega. Samo da se po kasira od države. Zdaj moraš imeti kao izobrazbo tam pa delajo ljudje keri nimajo niti osnovne šole končane. Imajo pa,,,, p,,,,, na pravem mestu.

      24 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.10.2022 ob 8:36 gost

      Delo v Mlinutestu je nocno in ne dopoldan. To popravite. Glede Carthagoja skoda besed. Raje doma ziv zgnijem kot da grem tja delat. Isto velja za Pomurske mlekarne. Za bruhat oboji.

      16 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      05.10.2022 ob 8:55 Delavec gost

      Ovih je dosti na blokov v Kocljevi teh pošlite delat ne da živijo na delavski žulj aja ti niso sposobni za delo samo velike podpore njim davat ko pgreš se pozanimati pa je vse zasedeno to delo

      12 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      05.10.2022 ob 12:38 jaka vaka gost

      z 5 -imi nočnimi 120e do minimalne plače,... sramot a... KDO PA JIM BO DELO?

      12 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      05.10.2022 ob 13:07 gost

      Predsej lenuhov bi moralo zgniti !!!! Ne da jim država pomaga--socialno , oni pa odklanjajo delo !!!!! Samo banda lena je brezdela ostali smo vsi zaposleni ker hočemo in moramo skrbeti za sebe in svoje , ne pa državi na hrbet !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      10 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.10.2022 ob 9:52 Hoplar gost

        ti si res idiot če tak misliš,. nimaš blage veze o osnovnih, realnih zadevah. samo gobec te je in širiš laž. saj pa niso vsi isti, ne se jih metat v isti koš. če poznaš take kot to navajaš, potem to imensko napiši, ne pa da so vsi enaki. vi vsi, ki tak razmišljate, ste enaki in sodite v en koš, to je za idiote in take bi trebalo strpati na drug planet. lažje, še bolj pa ceneje bi vas bilo ubiti. kreten zabiti. če pa misliš da je na socialni tako dobro, pa bodi frajer in daj odpoved, pa boš še ti "užival". ampak ti si tak blesav, da ti ne bodo niti socialne dali, pač pa tvojim skrbnikom, ker umsko bolanemu pač ne dajo direktno.

        3 0 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      05.10.2022 ob 17:45 ViolaTaylor gost

      Zacząłem zarabiać 85 USD/godzinę w wolnym czasie, wykonując zadania z moim laptopem, który dostałem od tej firmy, na którą natknąłem się w Internecie… Sprawdź to i zacznij zarabiać sam. Mogę powiedzieć, że moje życie uległo całkowitej poprawie! Spójrz na to, co robię….. Od tego zacząłem…>>> 𝗪𝘄𝘄.𝗛𝗼𝗺𝗲𝗖𝗮𝘀𝗵𝟭.𝗖𝗼𝗺

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      05.10.2022 ob 17:49 MarianPerez gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝗪𝘄𝘄.𝗢𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲𝗖𝗮𝘀𝗵𝟭.𝗰𝗼𝗺

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      06.10.2022 ob 9:49 hokolon gost

      jebeš to mlekarno, ko ti še jebeni odgovor ne da. plače so take, da je bolje biti na socialni in tudi medsebojni odnosi so na dnu.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.