https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Puconcih je dišalo po dödolih

Puconci, 08.10.2022 ob 17:00  

Kulturno-turistično društvo Puconci je danes, 8. oktobra, na šolskem igrišču pri Osnovni šoli Puconci, pripravilo tradicionalno prireditev "Dödolijada".

 

 

Letos so organizatorji združeni dve najbolj prepoznavni prireditvi v občini Puconci, Dödolijado in kolesarski maraton.

Zbrali so se ljubiteljski kuharji in se pomerili v pripravi »dödolov«. Dödoli so stara jed, ki bi jih lahko poimenovali tudi krompirjevi žganci. Za njihov preliv pa se lahko pripravijo: sesekljani ocvirki, zaseka, ocvrta čebula in kisla smetana. 

Obiskovalci so poleg dödolov lahko poskusili tudi ostale domače jedi. 

Najbolje dödole je po oceni komisije skuhalo Društva upokojencev Puconci, drugo mesto je zasedla ekipa gasilcev iz Puconcev, tretje je bilo Društvo ščipek Puconci.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.10.2022 ob 17:34 Lisa Scheerer gost

      Zacząłem zarabiać 85 USD/godzinę w wolnym czasie, wykonując zadania z moim laptopem, który dostałem od tej firmy, na którą natknąłem się w Internecie… Sprawdź to i zacznij zarabiać sam. Mogę powiedzieć, że moje życie uległo całkowitej poprawie! Spójrz na to, co robię….. Od tego zacząłem…>>> 𝗪𝘄𝘄.𝗦𝗮𝗹𝗮𝗿𝘆𝗔𝗽𝗽𝟭.𝗖𝗼𝗺

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.10.2022 ob 17:36 LynnRodriguez gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝗪𝘄𝘄.𝗢𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲𝗖𝗮𝘀𝗵𝟭.𝗰𝗼𝗺

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      08.10.2022 ob 19:19 obnovljivi vir gost

      Čestitke za izvedeno , ampak izvirnost oblalčenja pa je porazna !! Dostojna obleka da samemu izdelku izvirnost pristnost in celo ukus ! Oblačenje v pajace trenerke in podobne cunje NE pride v poštev na takih prireditvah----kulinarike !!!

      25 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      08.10.2022 ob 19:41 Lendava gost

      V Puconcih je dišalo po dödolih, v Beltincih pa po naših južnih bratih, Srbih, srbskem pasulju, ni bil pekoč !

      7 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        08.10.2022 ob 21:32 Lendavski nadvojvoda(original) gost

        Srbin Lendavčan ustaški,sramota si pisanja,gledal bi po TV,bi videl naše bogce,madžarskuga Režunju,(törniškuga šteri gučij kaj boug pumágaj pu trianonskij,šče hčéru bi bilou srán),ustaša z velkuv kapuv,pa udranskuga Jeréba šteri se nej udlouču eli b I urádnu prckau eli biu v janki ....Sicer pa,VELIKI Sloveni beltinški,zavetnik cerkve vam je Laci na kunji pa uklepi,pa z mečun šteri vás nakla dejvle,vij böltinski Vougri....

        5 16 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      08.10.2022 ob 20:59 gost

      Bravo Pucončari ! Tako se dela turizem. Ne kot v Beltincah kjer so sedeli in v zrak gledali.

      11 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      08.10.2022 ob 21:13 gost

      V Beltincih ja samo manjkala elita desnih debilov SDS in nove Slovenije. Keri so kao ful zaščitniški otrok in družin zdaj ko bi morali pojasniti zadeve o zlorabi otrok z strani duhovnika jih pa ni od nikoder. Koji zaščitniki družin in otrok. Za otroke gre to njim je moto tudi za zlorabljene otroke od njihovih vzornikov duhovnikov pa nimajo ene besede za povedati. Kako jih ni sram vso desno golazen keri se samo zaradi glasov za svoje ideale izpostavljajo otroke in družine. Fuj pa tak politik. SDS in nova Slovenija.

      11 27 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      09.10.2022 ob 8:46 gost

      Pa napiši še kaj O BULMASTIFIH in O FOTOPUBU a kaj ko to levi mediji vse skrijejo.Zato pa imamo take bedake kot si ti21:13. Da te ni sram TELE levičarsko da se sploh oglašaš Kaj pa Arabska banda pedofilov in posiljevalcev KI PRIHAJA neovirano v SLO.Tvoji pa so odstranili OGRAJE da lahko neovirano prihajajo.UPAM da bojo tebe posilili v to TVOJO PRAZNO GLAVO.

      19 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      09.10.2022 ob 9:27 gost

      FUJ levičarski SMRAD FUJ.Sram te bodi.

      10 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      09.10.2022 ob 10:34 Gogi gost

      Glupa radenska dödola

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      09.10.2022 ob 11:37 gost

      Desni buziji in pedofili so imeli srečanje v Beltincih. Samo njihova elita je manjkala SDS,,, princ teme,,,, jouzek Horvat,,, Tunin, in vse zablojeno desno komunistično preobrnjeni ščurki.

      6 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      09.10.2022 ob 11:42 gost

      Desni hinavci lažnivi se borijo v prevaro z motorjem,,, za otroke gre,,, da lahko potem v božji hiši nekateri duhovniki delajo z njimi perverzne igrice. Zato bi morali strankam desnega pola prepovedati da se grejo neke zlagane boje za otroke. Ker jih je sama lat in zavajanje.

      6 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      09.10.2022 ob 18:24 AnCarteela gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝗪𝘄𝘄.𝗢𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲𝗖𝗮𝘀𝗵𝟭.𝗰𝗼𝗺

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.