https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

POLITIKA

Fajonovi nov mandat na čelu stranke

08.10.2022 ob 19:30  

Delegati so na 14. kongresu stranke SD na Ptuju Tanji Fajon s 329 glasovi podpore podelili nov mandat na čelu stranke.

Podelitev mandata ni presenečenje, saj je bila edina kandidatka za predsednico stranke. Za podpredsednike so delegati izvolili Janija Prednika, Matjaža Nemca, Meiro Hot in Mijo Javornik.

Fajonova je po navedbah STA v izjavi za medije po vnovični izvolitvi na mesto predsednice stranke ocenila, da ji je podpora, izkazana na kongresu, utrdila položaj, kar da je pomembno, da stranka "enotno stopi na pot". Glede na prejete glasove pa je jasno, da Fajonova povsem enotne podpore delegatov na današnjem volilnem kongresu le ni dobila. "Ne želim biti absolutna vladarka in rada sprejemam kritike," je ob tem ocenila. Veljavno je danes o predsednici glasovalo 370 delegatov, podporo ji je izrazilo 329.

* Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.10.2022 ob 4:33 Albert Leisure gost

      Zacząłem zarabiać 85 USD/godzinę w wolnym czasie, wykonując zadania z moim laptopem, który dostałem od tej firmy, na którą natknąłem się w Internecie… Sprawdź to i zacznij zarabiać sam. Mogę powiedzieć, że moje życie uległo całkowitej poprawie! Spójrz na to, co robię….. Od tego zacząłem…>>> 𝗪𝘄𝘄.𝗦𝗮𝗹𝗮𝗿𝘆𝗔𝗽𝗽𝟭.𝗖𝗼𝗺

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.10.2022 ob 10:44 kilonja gost

      Rdeči fašisti ki lasten narod z načrtim naseljevanjem musličev, kozojebov in črncev v zameno za nekaj denarja, iztrebljajo svoj narod. Petokolonaši nam vladajo, izgnati bi jim morali v Venezuelo ne pa da se nam posmehujejo v obraz. ANNA, madžarka pa tako proti Orbanu. Moderator, ne bodo subjektiven in pusti vpis, če že delaš reklamo za SD, saj sprejemate drugačne mnenja kaj ne ? To je moto rdečih.

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.10.2022 ob 13:21 123 gost

        Prvič Janša je bil eden vidnejših komunistov, glede priseljencev pa je zdaleč največ Janševih šiptarjev,samo tisti so pošteni in delavni, Janša pa svinja ki dela razkol med narodom

        3 8 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      09.10.2022 ob 13:49 Janči gost

      Ena reciklirana šala: Golobova vlada nas pelje v svetlo prihodnost. Zmanjkalo je bencina, pravi Tanja. Ja, preklopite na plin, reče šef. Zmanjkalo je tudi plina, reče Marjan. Nadaljujmo na drva, naroči predsednik. Robert, vsega je zmanjkalo, pove Luka. Golob: Torej smo že tam!

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      09.10.2022 ob 15:49 Proti nasilju muslomancof nad Slovenkami gost

      youtube.com/watch?v=4gnU77C09mM youtube.com/watch?v=nFRDE2Smf50 youtube.com/watch?v=b50T57WEhZQ 24ur.com/tv-oddaje/kmetija/danijela-v-otrostvu-sem-pretrpela-veliko-udarcev 24ur.com/novice/crna-kronika/v-ljubljani-nasli-mrtvo-86-letnico-ki-je-umrla-za-posledicami-kaznivega-dejanja.html

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      09.10.2022 ob 18:24 AnCarteela gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝗪𝘄𝘄.𝗢𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲𝗖𝗮𝘀𝗵𝟭.𝗰𝗼𝗺

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      12.10.2022 ob 8:28 gost

      Čim dlje naj ostane da uniči stranko..

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.