https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Preverite, kam se lahko odpravite ta konec tedna

13.10.2022 ob 17:00  

Za vas smo izbrali nekaj predlogov, kam se lahko odpravite ta vikend v Pomurju.


Petek, 14. oktober

GLEDALIŠKI VIKEND V GLEDALIŠKI IN KONCERTNI DVORANI LENDAVA
Hrvaško kulturno društvo Pomurje prireja z začetkom ob 19. uri GLEDALIŠKI VIKEND V GLEDALIŠKI IN KONCERTNI DVORANI LENDAVA. Tokrat bo nastopila GLEDALIŠKA SKUPINA »KUU SELJAČKA SLOGA NEDELIŠĆE.« S predstavo: AFERA – komedija v hrvaškem jeziku, avtorja Fadil Hadžića. Vstop je prost.

Electro-post-punk poslastica: Kontradikshn (SI), Lelee (SI), 21 vek (MK)
Mladinski center Gornja Radgona prireja z začetkom ob 20. uri electro-indie-post punk koncertno poslastico meseca oktobra. Nastopali bodo: KONTRADIKSHN Electro-punk - live trio band – (SI); LELEE Indie-rock/post-punk (SI) in 21 VEK Post-punk (MK). Vstopnina znaša 5 evrov.

Občinski praznik Občine Puconci
Na igrišču KMN Prosečka vas bo potekal občinski praznik Občine Puconci. Začetek bo ob 16:30 z otvoritvijo športnih prostorov KMN Prosečka vas. Sledila pa bo pogostitev za vse prisotne in zabava s skupino Blue Planet. 

Ljubimo glasbo/Wir lieben Musik/We Love Music
Glasbena šola Murska Sobota in Glasbena šola iz Bad Radkersburga sta bili skupaj vključeni v projekt "Ljubimo glasbo/Wir lieben Musik/We Love Music (KA2-SE-125/20)". Projekt bodo zaključili s koncertom ob 18. uri v Gledališču Park v Murski Soboti. Na koncertu boste lahko slišali, kako bodo učenci, ki so bili vključeni v projekt, v skupnem orkestru zaigrali program, ki so ga pripravljali vse od januarja 2022. 

Sobota, 15. oktober

Trejzino senje
V središču Murske Sobote bo ves dan potekalo tradicionalno Trejzino senje. Tako boste lahko spet na stojnicah kupili izdelke iz suhe robe, tekstil, pletene izdelke, suho sadje, medenjake, sadike rož, drevja in še mnogo drugega. Obenem pa bo poskrbljeno za jedačo in pijačo. Celotno dogajanje bo obogateno tudi z glasbo. Tako naj bi se ob 10. uri skozi sejem sprehodila Prekmurska godba Bakovci. Na letošnjem Trejzinem senju pa se vam obeta tudi posebna novost, in sicer se boste lahko popeljali tudi s posebno hibridno kočijo. 

GLEDALIŠKI VIKEND V GLEDALIŠKI IN KONCERTNI DVORANI LENDAVA
Hrvaško kulturno društvo Pomurje prireja z začetkom ob 10.30 GLEDALIŠKI VIKEND V GLEDALIŠKI IN KONCERTNI DVORANI LENDAVA. Tokrat bo DJEČJE GRADSKO KAZALIŠTE ČAKOVEC, izvedlo predstavo SASVIM NEOBIČAN DAN - predstava za otroke v hrvaškem jeziku, avtorice Kristina Štebih. Vstop je prost. 

Medgeneracijski tabor
TIC Veržej vas vabi na Medgeracijski tabor, ki bo potekal v zavodu Marianum, z začetkom ob 10. uri.

 

Delavnica: Moja kuhinja – iz jesenskih sestavin: buče, kostanji, fižol
V Beltincih se bo z začetkom ob 14. uri odvila 15. delavnica iz njihovega ciklusa predavanj: »Moja kuhinja – iz jesenskih sestavin: buče, kostanji, fižol«. Dogodek bo potekal v prostorih Zaposlitveno-izobraževalnega centra Beltinci (preko pošte). Delavnice so brezplačne in potekajo v okviru programa Erasmus+ oziroma v okviru projekta »Moj samooskrben dom v času korona krize« in so namenjene brezposelnim osebam. Prosijo za predhodne prijave na telefonsko številko: 051 322 739 ali na mail: zrirap@gmail.com, saj je število udeležencev na posamezni delavnici omejeno.   

Panvita Pomgrad vs. Črnuče
V Športni dvorani Osnovne šole I Murska Sobota se bo z začetkom ob 19. uri odvila tekma 3. kroga 1A Sportklub odbojkarske lige, kjer se bosta pomerili ekipi Panvita Pomgrad in Črnuče.

Nedelja, 16. oktober

XIII. sejem starodobnikov, delov in opreme
Motoklub "Veterani" Murska Sobota bodo pred sedežem kluba oziroma na Obrtni ulici 28 v Murski Soboti z začetkom ob 8. uri priredili 13. sejem starodobnikov, delov in opreme. Vabljeni ste, da se pripeljete s svojimi starodobniki in z njimi popestrite dogajanje na sejmu. Prodajalce vabijo že od 7. ure naprej. Prodajna mesta so za prodajalce brezplačna. Za jedačo in pijačo bo poskrbljeno.

Za objavo dogodkov nas lahko kontaktirate na: urednistvo@pomurec.com.    

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.10.2022 ob 17:04 gost

      Beltinski ZRIRAP dela neke delavnice ,ko se istočasno odvija v bližini veliki Trezin sejem ! norci vodilni večji od zaposlenih prepitnjag in lenuhov !Najrajši so če nega nikogar da potem lažje lapajo in se preseravajo !!!

      7 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.10.2022 ob 19:51 Joca gost

        In kaj te moti? Vsak sam izbere, kam bo šel. Na Trezinon senji si lahko celi dan, pa te nihče zaradi tega ne bo žalil in grdo pisal o tam navzočih. Zrirapu pa same pohvale. Iz dobesedno nič so uspeli in se uveljavili, to pa vam enim očitno ni všeč. Saj se ve, komu.....

        10 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.10.2022 ob 22:23 Lenora Bowman gost

        Zacząłem zarabiać 85 USD/godzinę w wolnym czasie, wykonując zadania z moim laptopem, który dostałem od tej firmy, na którą natknąłem się w Internecie… Sprawdź to i zacznij zarabiać sam. Mogę powiedzieć, że moje życie uległo całkowitej poprawie! Spójrz na to, co robię….. Od tego zacząłem…>>> 𝗪𝘄𝘄.𝗦𝗮𝗹𝗮𝗿𝘆𝗔𝗽𝗽𝟭.𝗖𝗼𝗺

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.10.2022 ob 17:34 gost

      Zdaj bodo stolnice polne z kandidati vse vrstnimi od predsedniških do županskih. Najbolj bo spet vesel in nazgan Logar SDS kot je bil v Lendavi zdebilom Madžarom na bogračijadi. Vse stolnice so bile samo od teh dveh debilov SDS.

      9 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.10.2022 ob 19:06 gost

        V Lendavi je bil tudi kanditat za predsednika član SD-ja Brglez, sprehodil se je po totalno praznih lendavskih ulicah z podpredsednikom občine, toliko o tek, kdo je priljubljen, niti pes ga ni povohal.

        10 6 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.10.2022 ob 10:42 gost

        17:34 - ČE TI NI VŠEČ LOGAR IN SDS, NE HODI DO NJEGOVIH STOJNIC. POJDI DO 🕊 IN TAM 👠🕺💃.

        2 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.10.2022 ob 11:26 gost gost

        SDS še samo penzioniste lehko "kupi" s klobaso in žemljico, zato pa imajo toliko prireditev.

        2 2 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.10.2022 ob 18:43 gost

      Kaj pa koncert v Rakičanskem gradu Tomi in Gušti v soboto ob 21.30??????????????????????????????

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      13.10.2022 ob 22:12 Nadineraham gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝗪𝘄𝘄.𝗢𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲𝗖𝗮𝘀𝗵𝟭.𝗰𝗼𝗺

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      14.10.2022 ob 7:18 gost

      Bole biti na praznih ulicah trezen kot pa na nabito polnih ulicah pijan. Niso pa prišli v Lendavo takrat zaradi Logarja ampak zaradi bogračijade. Štekaš debil SDS.

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      14.10.2022 ob 21:00 Latonyaottlieb gost

      Zacząłem zarabiać 85 USD/godzinę w wolnym czasie, wykonując zadania z moim laptopem, który dostałem od tej firmy, na którą natknąłem się w Internecie… Sprawdź to i zacznij zarabiać sam. Mogę powiedzieć, że moje życie uległo całkowitej poprawie! Spójrz na to, co robię….. Od tego zacząłem…>>> 𝗪𝘄𝘄.𝗛𝗼𝗺𝗲𝗖𝗮𝘀𝗵𝟭.𝗖𝗼𝗺

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.