https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Podpisali sporazum za rekonstrukcijo ceste in izgradnjo kolesarske steze

17.10.2022 ob 6:05  

Prejšnji teden so podžupan v začasnem opravljanju funkcije župana Občine Lendava Ivan Koncut, župan Občine Dobrovnik Marjan Kardinar in župan Občine Turnišče Borut Horvat podpisali partnerski sporazum za pripravo projektne dokumentacije za rekonstrukcijo ceste in izgradnjo kolesarske steze na relaciji Radmožanci–Turnišče v skupni dolžini 4.200 metrov.


Lokalna cesta na tem odseku je v slabem stanju in je potrebna rekonstrukcije. Z izgradnjo kolesarske steze pa bi prispevali k večji varnosti kolesarjev in zagotovili boljšo pretočnost za motorni promet. S tem projektom bi smiselno zaokrožili gradnjo manjkajočih odsekov kolesarskih stez, ki bodo kolesarsko omrežje povezale v celoto in povečale privlačnost površin za kolesarje.

Za rekonstrukcijo ceste in izgradnjo kolesarske steze je potrebna izdelava projektne dokumentacije za izvedbo gradnje (PZI), ki bo podlaga za realizacijo, s tem pa bodo občine partnerice pridobile tudi predračunsko vrednost načrtovane rekonstrukcije in izgradnje, so sporočili iz občine Lendava.

FOTO: Občina Lendava.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.10.2022 ob 7:25 Lajoš gost

      Ta poteza pa je vredna pohvale in to si tudi ta cesta zasluži samo bojim se, da bo to vse skup šlo v pozabo🤔🥺

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        18.10.2022 ob 1:16 eva gost

        Zacząłem zarabiać 85 USD/godzinę w wolnym czasie, wykonując zadania z moim laptopem, który dostałem od tej firmy, na którą natknąłem się w Internecie… Sprawdź to i zacznij zarabiać sam. Mogę powiedzieć, że moje życie uległo całkowitej poprawie! Spójrz na to, co robię….. Od tego zacząłem---------------->>> 𝐖𝐰𝐰.𝐁𝐮𝐳𝐳𝐉𝐨𝐢𝐧.𝐂𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.10.2022 ob 8:01 gost

      To je samo še ena prazna poteza pred volitvami. Kar se tiče župana turnišca tega so same prazne obljube in sami pol projekti pred volitvami. Seveda SDS debil.

      8 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      17.10.2022 ob 10:19 gost

      Totalni bedak si ti ker slepo verjameš vse kar ti taki nesposobni lažnivci servirajo. Se pa vidi po razvoju kaj je gdo naredil. Vse občine okoli se razvijajo z delavni mi mesti o električnih avtekaj ni nič o drugih delavnih mesti,,, 0,,,.največ nezaposlenih najbolj nazadnjaška občina. Vse samo pol projekti kere pa je začela prejšnja župnija kera je začela turniško občino prebujati v razvoju. Ta debil pa jo je spet spravil v spanje. Edino kar je naredil je prodal vsa neprofitna stanovanja in vse kar se je dalo nezakonito prodati. Samo da se lahko gradi zraven smrdeče farme piščancev brezvezne stanovanja kera samevajo v tistem smradu.

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      17.10.2022 ob 11:25 gost

      Kaka Vesna ljudje izven vaše občine već vejo in vidijo kot vi blesavi varašanci.

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      17.10.2022 ob 14:13 Gost gost

      Še ena predvolilna poteza posameznikov, ki se hočejo obdržati na oblasti, s projektom, ki bi moral biti podpisan in realiziran 10 let nazaj. Zanimivo kaj počne zraven lendavski podžupan! Verjetno ima lendavska občina viška sredstev in je potrebno pomagat sosedom.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      17.10.2022 ob 14:17 JanetcCarthy gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝗪𝘄𝘄.𝗢𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲𝗖𝗮𝘀𝗵𝟭.𝗰𝗼𝗺

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      17.10.2022 ob 16:59 gost

      Vsi se samo zdaj angažirajo pred volitvami pa za svoj krog hlapcev. Keri njim dupe ližejo in se njim nastavljajo da si šerifi tace brišejo.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      17.10.2022 ob 17:51 gost

      Vesno je potrebno natepavati !!!

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      17.10.2022 ob 20:08 Lendava gost

      Podpisali sporazum za rekonstrukcijo ceste in izgradnjo kolesarske steze, vaj kakšen dosežek, je le vprašanje, če imata kolesarski izpit in ustrezne čelade !

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.