https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Vaško-gasilski dom v Dolnjem Lakošu čaka prenova

Dolnji Lakoš, 22.10.2022 ob 11:00  

Občina Lendava je zaradi dotrajanosti vaško-gasilskega doma v Dolnjem Lakošu in potreb prostovoljnega gasilskega društva pristopila k prenovi objekta.

Predvidena je odstranitev zadnjega dela objekta (obstoječe garaže za gasilsko vozilo, sanitarij in skladišča) in izgradnja novega prizidka, v katerem bodo garaža za gasilsko vozilo, prostori za gasilsko opremo, prostori za delovanje kulturnega društva in nove sanitarije. Predvidena so tudi investicijska vzdrževalna dela na sprednjem delu objekta.

Projektno dokumentacijo izdeluje podjetje Plangrad iz Murske Sobote.

Projekt je v fazi pridobivanja gradbenega dovoljenja, predviden začetek del je v začetku prihodnjega leta, so sporočili iz občine Lendava.

FOTO: Občina Lendava.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.10.2022 ob 22:09 eva gost

      Zacząłem zarabiać 85 USD/godzinę w wolnym czasie, wykonując zadania z moim laptopem, który dostałem od tej firmy, na którą natknąłem się w Internecie… Sprawdź to i zacznij zarabiać sam. Mogę powiedzieć, że moje życie uległo całkowitej poprawie! Spójrz na to, co robię….. Od tego zacząłem---------------->>> 𝐖𝐰𝐰.𝐭𝐨𝐩𝐜𝐢𝐭𝐲𝐩𝐚𝐲.𝐂𝐨𝐦

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.