https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Svečano odprli nove prostore vrtca v Beltincih

Beltinci, 15.10.2022 ob 6:00  

Na dvorišču enote Vrtca Beltinci so svečano odprli prenovljene in dograjene prostore vrtca. Naložba je obsegala rekonstrukcijo in prizidavo dveh igralnic s sanitarijami in terasama prvega starostnega obdobja v vrednosti dobrih 420 tisoč evrov.

Včeraj so slavnostno odprli prenovljene prostore enote "Biba" Vrtca Beltinci. Dogodka so se udeležili tudi pomembni gostje, med njimi poslanec Jožef Horvat, župan Občine Beltinci Marko Virag in oba podžupana, direktor občinske uprave Občine Beltinci Borut Balažic, predstojnica ZRSS območne enote Murska Sobota Darja Farič Klemenčič in drugi.

"Prvi vrtec tukaj na Jugovem je bil odprt leta 1985, nato večkrat dograjen in obnovljen. Danes bomo slovesno predali svojemu namenu prenovljene prostore, ki so bili zgrajeni in svojemu namenu predani pred 25 leti, natančneje 3. oktobra 1997 kot prvi takrat tako imenovani "jaslični" oddelki v Vrtcu Beltinci," je povedala ravnateljica vrtca Martina Vidonja.

Sicer pa je enota "Biba" Beltinci le ena izmed šestih enot zavoda. "Približno 300 otrok in nekaj manj kot 70 zaposlenih tvori to našo majceno hišo. Resnično smo veseli te nove pridobitve, saj so prostori po toliko letih ob stalni zasedenosti dotrajali in klicali k prenovi. Kot vedno je bil tudi tokrat izkazan posluh s strani naše ustanoviteljice. 7. septembra letos smo otroke prvič sprejeli v novih prostorih vrtca," je še dodala.

"Seveda ni kaj lepšega kot to, da začenjamo novo šolsko leto z odprtjem prenovljenih prostorov, v katerih verjamem, da se bodo naši najmlajši in zaposleni počutili lepo. Naložba je vredna dobrih 420 tisoč evrov, od ministrstva pa smo pridobili dobrih 220 tisoč evrov," je povedal župan Občine Beltinci Marko Virag.

Investicija se je izvajala v obstoječem objektu vrtca in je obsegala rekonstrukcijo in prizidavo dveh igralnic s sanitarijami in terasama prvega starostnega obdobja. V obeh igralnicah je bila nameščena tudi nova oprema. Uredila se je tudi okolica objekta, na novo so se uredile asfaltne površine in parkirišče vrtca. 

Več fotografij v spodnji galeriji … 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.10.2022 ob 7:26 realec gost

      sprva sem mislil, da kažejo sredince. saj bolj realno bi bilo, če bi to kazali. pa možno da je tak napravljeno, da bodo čez 2 meseca potrebna popravila. po navadi je tak.

      12 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.10.2022 ob 8:21 gost

      Če ga je delal Maučec ga bodo za 1 mesec popravljali kot v turnišču. Pa še sedaj ni kot mora biti. Seveda pa zdaj pred volitvami se podpišuje odpira gradi kot da bo konec sveta. In to pred volitvami samo delajo v občinah kjer so šerifi SDS stranke. Kajti vsi župani brez slabe vesti delajo cela 4 leta sproti. Ne kot ti debili SDS da pred volitvami imajo v občinah cela gradbišča in samo napol narejeno samo da pokažejo da oni kao delajo. Zato take občine zapreti in državna blagajna dobi prepotrebne denar kerega so prav iz SDS in nove Slovenije prejšnja vlada razdelili sebi in oligarhom tajkunom lobistom z kerimi zdaj sklepajo posle in se družijo na jahtaj na golf privat na pojedinaj in se igrajo z vodnimi puškami kot pri Janši doma.

      13 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.10.2022 ob 9:04 GOST OB 8:21 gost

        Ka si lejko tak zabiti in betežen na SDS, čeprav cela uprava občine Beltinci ni SDS daleč od tega. Drugače pa v času SDS se je nekaj delalo v korist vseh državljanov, zdaj ko so tvoji levičarji in komunisti na vladi so vse investicije ustavili in denar preusmerili k lenuhom - nevladnikom in podobnim delomrznežem. Podražili so vse povečali davke, zmanjšali plače (tistim ki delajo) javnemu sektorju kjer jih 50% čisto nič ne dela pa povečali plače. Elektriko so vso prodali v tujino po nizki ceni, denar nalagajo v Ciperske banke, Slovenija pa iz tujine to svojo elektriko kopuje nazaj samo po ceni X5 šef te mafije pa Golob. Evo to delajo tvoji, ti bedak pa plešeš, samo se pijtam kako dolgo boš ?

        22 11 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.10.2022 ob 14:04 gost

        Zakaj si tij tak proti SDS ?? Pa oni so te napravili !!!!!!!! Mamo pijtaj !!!! Pa prej ni bilo levojajarjev --bedakov, kot so sedaj !!! Mama je podržala enemu od članov SDS !!! Tile neandertalci pa so te sedaj pod sebe spravili ---ja ker si manjak--lenuh itd .... !!! Škoda da si tak zabredel---norec !!!!

        2 6 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      15.10.2022 ob 8:28 gost

      Vsi so gor ka so potopili mlin .Ne vem ka išče tam napnjeni Horvatek saj un nej iz Beltinske občine

      11 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      15.10.2022 ob 9:04 gost

      Sigurno bila pogostitev ka se Joužek privlejko. Že pa se tak baso ka nej mogo gučati.

      10 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      15.10.2022 ob 9:07 gost

      Ja kdo od teh na sliki pa je TAKO POMEMBEN GOST tudi ne veste kaj pišete na tem portalu.

      1 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      15.10.2022 ob 9:24 gost

      Piše se to kar je resnica. Zato je tako boleča.

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      15.10.2022 ob 14:06 domačijn gost

      Ja resno ,nasliki so potopniki mlijna----strokovnjaki KS Ižakovci ! Sramota !!!!!!!!! Premale srakice imajo !!!!!!!!!!

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      15.10.2022 ob 14:17 obnovljivi vir gost

      Lejpe vzgojiteljice na čelu z ravnateljico Martino ! Ona je angelček med volkovi in tak tudi izgleda--seksi !!!

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      15.10.2022 ob 16:20 kupinar gost

      V šteron redi pa te sidij gančanski kandidat za župana Bugar?

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      15.10.2022 ob 16:31 Trezino senje gost

      Tij si sto lejt za svejton. Gnes san na bakovskon šanki čül od lidij v bakovskon orkestri ka slaba podpora Bugari. Golobovi morejo meti župana na markečon zatou leka idejo vö Činčon. Te pa eden pravo ka Činč več san ne vej v šterij stranka je se bül. Vsakične volitve v drüjgoj. Düplini markeči samo ga fejst volite.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      15.10.2022 ob 17:04 brodar gost

      Müjra vtapla naše ižekovske politike. Predsednik naše KS za tebe je bokše ka ostaneš doma. Kak zgleda ide nazaj Bernjak. Zdaj nan še Bog pomagaj.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      15.10.2022 ob 22:34 gost

      Kak vas nej sram, sploj župana, pfuj nesnage mlin ste podrli!!!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      16.10.2022 ob 8:08 Lina gost

      Tudi Turniški župan je SDS- ovec in gradi vsa štiri leta. Smo najuspešnejša občina v Prekmurju. Hvalabogu, da imamo takšnega župana, preprostega, doma iz vasi, iz povprečne družine in res se zavzema za vse nas. Verjamem, da tudi letos zmaga, ker mu noben ne sega do pet. Bodo pa kandidirali takšni, ki mu bodo štrene mešali.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      17.10.2022 ob 12:27 opazovalec gost

      Od 51 komentarjev eden pozitiven, ostalo pa žaljivke, primerjanja, politika, primitivizem. Da bi en napisal ČESTITKE ZA NOVO PRIDOBITEV IN OTROCI NAJ UŽIVAJO ! Sram vas je lahko, komentatorski "pomembneži", ki v službi ne dobite besede, pri ženah še manj, te vam je pa Pomurec edini parket lažnega občutka pomembnosti.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.