https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Otvoritev novega brodišča in krst vina v Melincih

Melinci, 12.11.2011 ob 16:34  

V ciglarskem naselju v Melincih so otvorili novo brodišče, saj so preselili brod na drugo lokacijo. Po končanem uradnem delu je "duhovnik" Martin krstil letošnje vino.

Ureditev novega brodišča s preselitvijo broda na Melincih je samo ena izmed projektnih aktivnosti, ki so ali bodo izvedene v Občini Beltinci, ki je nosilec te aktivnosti. Vodilni partner in koordinator vseh aktivnosti devetih  partnerjev v projektu pa je Zavod za turizem in kulturo Beltinci.

Uvodno besedo je imel župan Občine Beltinci dr. Matej Gomboši ter predsednik krajevne skupnosti Melinci Andrej Duh, nakar je sledil nastop ljudskih pevcev in pevke iz Melincev, ki so peli o reki Muri. Kaplan beltinske fare je blagoslovil brod, potem pa je sledilo Martinovanje, ki ga je organiziralo turistično društvo "Brod" Melinci, kjer je potekal krst vina.

Prireditve ob reki Muri so se udeležili tudi nekateri svetniki, predsedniki krajevnih skupnosti, predsednica Zavoda za turizem in kulturo Beltinci Elica Horvat ter predstavniki Eko muzeja Mura in drugi. 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.