https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POLITIKA

Novembra trije referendumi, tudi v drugo potrdil spremembe družinskega zakonika

18.10.2022 ob 21:20  

Poslanci Državnega zbora (DZ) so odločili, da bo referendumski trojček 27. novembra. DZ pa je danes tudi v drugo potrdil spremembe družinskega zakonika.

Volivci bodo na isti dan odločali o zakonu o vladi, zakonu o Radioteleviziji Slovenija in o zakonu o dolgotrajni oskrbi. Zahtevo za vse tri referendume je dala SDS.

Spremembe družinskega zakonika

Državni zbor je po odložilnem vetu DS danes tudi v drugo potrdil spremembe družinskega zakonika. Za je glasovalo 51 poslancev, proti pa 24.

Po spremembah je zakonska zveza skupnost dveh oseb, istospolnim partnerjem pa omogočajo posvojitev otroka. Za vnovično potrditev sprememb je bila potrebna večina glasov vseh poslancev.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.10.2022 ob 6:53 gost

      Vej pa stare markojce do od meše šle takoj volit Jožeka pa za RTV ka do ga lejko gledale.

      6 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.10.2022 ob 8:39 gost

      Ti referendumi so samo kraja denarja davkoplačevalcev. Za kero pa je kriva stranka SDS in nova Slovenija. Kot da že 2 leti vladanja niso dovolj pokradli in izpraznili davkoplačevalski blagajno. Tako da glupi narod nebo imel nič kriva bo pa nova vlada. To je maščevanje Janševe prejšnje vlade Slovencem ker ga niso volili.

      9 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      19.10.2022 ob 8:54 gost gost

      , tudi v drugo potrdil spremembe družinskega zakonika. Sedaj je potrebno potrditi še proizvodnjo otrok iz epruvete, da nam ne bo potrebno seksati !

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      19.10.2022 ob 9:08 Janči gost

      Z veseljem bi dodal še eno referendumsko vprašanje: Ste za to, da vlado Roberta Goloba, ki nas siromaši, ki skrbi predvsem za peščico istospolnih in množico migrantov, ki nastavlja svoje kadre od direktorjev do čistilk, ki ji ni mar za lasten narod, pošljemo na smetišče zgodovine?

      8 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      19.10.2022 ob 10:27 gost

      Trije referendumi, 3 X PROTI.

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      19.10.2022 ob 12:29 Nejci iz zaprtega odellka gost

      To ja to mi delaj glupi narod ja. Glupi sem jaz glup debeli, glupi smo vsi pedri levi in desni, glup je Lendavski naddrek in vsi cigani, glupi smo cisto vsi. Ka je to dobra beseda glupi. Glupa je drzava vsa, ki nam samo dreka da. Glupa je vlada, tudi jaz sem glupa baraba. Dajmo glupi narod se pisimo malo gluposti. Jaz sem Flisarjev Nejci glup do amena in se naprej.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      19.10.2022 ob 13:28 Dali ima dozvolu za zakone gost

      youtube.com/watch?v=BRQBBXqKPS4 youtube.com/watch?v=bxczq0vYypw youtube.com/watch?v=UJ5aae3Nsw8 youtube.com/watch?v=b50T57WEhZQ

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      19.10.2022 ob 13:43 gost

      9.08,,,,debil,,,siromaši tvojo glavo in vseh SDS pedrov. Nič več ne more siromašiti Slovence ker je vlada Janeza Janše vse po kradla in razdelila tajkunom oligarhom lobistom. Ker zdaj lahko Janez Janša z njim igra golf se po njihovih jahtah vozi pa si prirejajo piknike z pogato pojedino.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        19.10.2022 ob 13:55 gost

        Janša je nam tudi dal, tej golobinjek pa samo za svoje, ka pa mi penzionisti; za Janše smo še kaj dobili, za goloba pa za penzije več nega penez, sramota tej golob in jegova vlada

        2 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        19.10.2022 ob 13:58 Janči gost

        Nisi zanimiv, ker nimaš argumentov, začneš osebno žaliti. Janša ni bog in ni brez napak, je pa šel ljudem naproti, razpolovil stroške elektrike, omejil cene bencina ... Pod Golobom se mi je račun podvojil, dobički njegovih prijateljev pa podeseterili. Poleg jaht razišči še malo račune v Bosni, Romuniji, na Cipru, Kosovu ... Nekoč bo vse to prišlo v javnost. Tik tak ...

        1 2 Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      19.10.2022 ob 17:26 ChristinTillman gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝗪𝘄𝘄.𝗢𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲𝗖𝗮𝘀𝗵𝟭.𝗰𝗼𝗺

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.