https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO in VIDEO: V romskem naselju Pušča je zagorelo

22.10.2022 ob 6:00  

Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Pušča so v sodelovanju z drugimi društvi v okviru meseca požarne varnosti organizirali dogodek "Za požarno varnost skrbimo vsi", ki se je odvil v Športnem centru Pušča. Prikazali so vajo notranjega in zunanjega požara ter reševanje ponesrečencev, ujetih v objektu.

PGD Pušča je v sodelovanju z drugimi društvi v okviru meseca požarne varnosti v Športnem centru Pušča organizirala vajo notranjega in zunanjega požara ter reševanje ponesrečencev. Dogodek so poimenovali "Za požarno varnost skrbimo vsi". 

V Športnem centru Pušča je zagorelo in prvi na prizorišče so prihiteli gasilci PGD Pušča, takoj za njimi pa še enota PGD Murska Sobota in Bakovci ter reševalci nujne medicinske pomoči. Gasilci so na vaji prikazali reševanje ponesrečencev iz goreče stavbe ter varno predajo na nosilih ekipi nujne medicinske pomoči, ki jih je nato oskrbela. 

Sodelovali so tudi Civilna zaščita, Rdeči križ, Policija in drugi. 

Več fotografij v spodnji galeriji … 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.10.2022 ob 7:32 gost

      Barvo dečki Pohvalno da se romsko društvo opogumi in napravi takšno vajo ker eni toga ne delajo ka nimajo interesa

      18 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.10.2022 ob 22:10 eva gost

        Zacząłem zarabiać 85 USD/godzinę w wolnym czasie, wykonując zadania z moim laptopem, który dostałem od tej firmy, na którą natknąłem się w Internecie… Sprawdź to i zacznij zarabiać sam. Mogę powiedzieć, że moje życie uległo całkowitej poprawie! Spójrz na to, co robię….. Od tego zacząłem---------------->>> 𝐖𝐰𝐰.𝐭𝐨𝐩𝐜𝐢𝐭𝐲𝐩𝐚𝐲.𝐂𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.10.2022 ob 7:43 Kim989 gost

      Bravo tak dale.Pohvale tude za Pgd Bakovci in Enota širšega pomena Murska Sobota.

      17 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      22.10.2022 ob 9:03 gost

      Vse pogorelo? Kdo prezivel?

      4 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      22.10.2022 ob 13:10 sobočanec gost

      Ponosni na Puščo.

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      22.10.2022 ob 13:42 gost

      Pušča je bolj razvita kot marsikatera občina v Pomurju na primer občina Turnišče je že ena od njih.

      11 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.10.2022 ob 22:36 kilonja gost

        Zelo so razviti, praktično 100 % ilegalno naselje, hiše zgrajene brez dovoljenj ( naknadno politično urejena dovoljenja, ostali so morali rušiti svoje domove ki niso bili zgrajeni v skladu z zakonodajo ), trikrat dozidane hiše, leglo kriminala, zadnji 2 leti hodijo delati v Avstrijo pa so se začeli srečevati z normalnim življenjem, 100 let za najmanj razvito slovensko občino so .

        5 2 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      22.10.2022 ob 13:44 gost

      To si dobru napisal istina ge se dosta tan vozin pa je vse v zaostanki cesta pa saksi din bole ozka. Rejsan so zaostali to pa zato ka maju župana iz SDS. Same laži in prazne obljube.

      9 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      22.10.2022 ob 15:07 Dod gost

      Samo kak se dela notranji napad. Malo van ig. Fali vsi trije ste hin či tak notri idete.. pa zakoj trbej dihalca vone?

      8 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.10.2022 ob 21:09 Gasilec gost

        Tov. Dod mislim da si tudi ti en od nas, kateri vstopamo ko drugi bežijo ven... Res je da ni bogzna vstop v prostor, to še nekako prenašam ali da dihalci uporabljajo dihalne aparate na prostem in svežem zraku to je nedopustno...Me zanima kaj se bo zgodilo z dihalcem ko bo moral zamenjati tov. napadalca z pol polno jeklenko... samo toliko v razmislek tov. dihalcen oz. notranjim napadalcem. Na napakah se učimo in to je vredu da se take napake dogajajo na vajah in jih po vaji analiziramo. Drugače pohvala za PGD Pušča da so si upali organizirati tako obsežno vajo tudi z prisotnostjo NMP... Na pomoč

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      22.10.2022 ob 17:11 gost

      Debeli tako ali tako spada v Puščo ,,,,,, njegova brača ni da ni !!!!!!

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      22.10.2022 ob 22:34 kilonja gost

      Si predstavljate da so ne -ciganski gasilci prepozni in pogori nekaj Pušče ? Cigoji bi jih mlatili kak judeže :) .

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      22.10.2022 ob 23:37 Goran gost

      Gospod Kironja,ce niste bili na Pušči ne pišite na pamat,edino romsko naselje ki imamo vse poštimane geodetsko papirje,ker ce ni blo se je rušilo,povprasajte malo drugih ki hodijo redno na Pušco kaksno naselje je fu,in kako se prehranujemo,saj je skoraj vsak rom že zaposle

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.10.2022 ob 9:35 kilonja gost

        Bravo ja, v 100 tih letih ste dosegli da ste že skoraj vsi zaposleni, izjemen doprinos družbi, nasilje, incestništvo, kriminal, nizka izobrazba itd. je še zmeraj vse megalomansko prisotno...kolega je pred 5-6 timi leti šel na Puščo na obisk , taksist ga je odložil pri tabli Pušča in je rekel od tu greš peš...pune ste vi fini ja, v očeh žabarskih levičarskih homićev ki nikoli niso živeli zraven vas, ostali vemo kdo in kaj ste vi v resnici .

        1 2 Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      23.10.2022 ob 7:44 Lolo gost

      G. Kilonja naselje pušča je marsi komu vzgled, pa tudi pgd pusca. V teh leti je pgd pušča napredovala. G. Kilonja se enkrat ne govori na pamet pridi v naše naselje pa boš videl.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.10.2022 ob 9:43 kilonja gost

        Nimam jaz kaj za hoditi pri vas, vse vi ste priviligirana nacija, v zameno veste tudi koga obkrožiti na volitvah, brez državne mamice bi v blatu živeli...vi ste ja pravi vzgled, naselje zraslo na ilegalen način ne more biti nikomur za vzgled. desetletja nasilja, kriminala, incestništva, neizobraževanj, tudi brez sankcij ko niste otroke pošiljali na obvezno izobraževanje v OŠ, deca pri 8 - ih letih bosa s čikom v rokah...socialna pa veliki krog okoli ciganskih naselij, ostalim bi otroke jemali kot za stavo, vi lahko delate kar vi hočete . Vi ste država znotraj države, elita, zato ne govori navadnim ljudem da naj hodimo v Puščo gledati levičarsko plačano farso, za vašimi " fasadami " se gnete ciganska realnost . So kakšne izjeme ki izstopijo iz vašega podpovprečja ( Mišo Kontrec, pa Horvat kitarist, Smilja Baranja, njena hči, kak zdravnik, nogometaš,Feri Lanjšček...to pa je že skoraj to......)...ne se delati fine, to si prišparajte za leve homiće ko vas pridejo 2 - krat letno podzraviti in potem vedo povedati o vas vse v superlativih svojim ovcam ;)

        1 3 Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      23.10.2022 ob 10:10 Lolo gost

      G. Kilonja mislim da vse papirje nimaš, jaz mislim da moraš na zdravljenje v umo bolnici.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      23.10.2022 ob 13:35 JAZ gost

      vidin ka mate dosti časa ka telko pišete o ciganaj…samo ka van poven kak se prinan na Pušči zivi…hodimo v avstrijo delat pa še cuj dobivlemo denarno pomoč pa še otroški dodatek pa še in še…sakšni mesec nan skup pride 3000€…vi pa za cejli mesec garate za 800€ 🤣🤣prinan se ne gej na deke prinan se gej na kile…pridi na puščo boš vido samo BMW AUDI MERCEDES prinan drugo nega.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      25.10.2022 ob 6:30 Jože gost

      CIGANSKA POSLA isto kot v ŽABJAKU

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.10.2022 ob 20:06 JAZ gost

        Ne mečite vse cigane v isti koš. Ker tisti na Dolenskem niso tako civilizirani kot mi cigani ki smo blizu MURSKE SOBOTE /PA DAJTE SI TO ZE DOPOVEDAT ENOUK/

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.