https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Ne zamudite priložnosti zaposlitve v Pomurju

25.10.2022 ob 6:00  

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s to, ki jo imate? Na spletni strani Zavoda za zaposlovanje smo za vas tudi tokrat preverili, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju. V zadnjem tednu je objavljenih več kot 80 novih prostih delovnih mest, preverite jih, morda je katero ustrezno ravno za vas. 

PANVITA MURSKA SOBOTA išče UPRAVNIKA. Zahtevajo visokošolsko 2. stopnjo izobrazbe oziroma visokošolsko univerzitetno izobrazbo. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo tega delovnega mesta so osnovno računalniško znanje, dobre organizacijske sposobnosti, kakovostno opravljeno delo, odgovornost in samostojnost. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, s 6-mesečnim poskusnim delom. Urnik dela je v dopoldanskem času. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 3. novembra 2022.

TOVARNA KOVINSKE OPREME MURSKA SOBOTA išče POSLOVNEGA SEKRETARJA. Za to delovno mesto se zahteva srednja strokovna izobrazba oziroma srednja splošna izobrazba ter 1 leto delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo tega delovnega mesta so znanje nemškega jezika, zahtevno računalniško znanje in izkušnje pri opravljanju administrativnih del. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, z 1-mesečnim poskusnim delom. Urnik dela je v dopoldanskem času. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 18. novembra 2022. 

POMURSKE MLEKARNE iščejo HIŠNIKA VZDRŽEVALCA. Zahtevajo osnovnošolsko izobrazbo ter 1 leto delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, z 1-mesečnim poskusnim delom. Urnik dela je v dopoldanskem času. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 27. oktobra 2022. 

ALPINA išče PRODAJALCA. Za to delovno mesto se zahteva srednja poklicna izobrazba ter 1 leto delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo delovnega mesta so znanje angleškega jezika, osnovno računalniško znanje, natančnost, fleksibilnost in zanesljivost. Ponujajo zaposlitev za določen čas oziroma do vrnitve začasno odsotne delavke, s 3-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 30. oktobra 2022. 

SPLOŠNA BOLNIŠNICA MURSKA SOBOTA išče ČISTILKO. Razpisana imajo 3 delovna mesta. Zahtevajo osnovnošolsko izobrazbo ter 1 mesec delovnih izkušenj. Potrebno je znanje slovenskega jezika in osnovno računalniško znanje. Ponujajo zaposlitev za določen čas 6 mesecev, z 1-mesečnim poskusnim delom. Urnik dela je dvoizmenski. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 28. oktobra 2022. 

ZRSZ MURSKA SOBOTA išče SAMOSTOJNEGA SVETOVALCA III. Za to delovno mesto se zahteva visokošolska 2. stopnja izobrazbe oziroma visokošolska univerzitetna izobrazba ter 1 leto delovnih izkušenj. Drugi pogoji za zasedbo tega delovnega mesta so strokovni izpit iz upravnega postopka, višja raven znanja madžarskega jezika in zahtevna računalniška znanja. Podrobnosti razpisa najdete tukaj. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, s 4-mesečnim poskusnim delom. Urnik dela je v dopoldanskem času. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 28. oktobra 2022. 

AMZS MURSKA SOBOTA išče REFERENTA ZA REGISTRACIJE IN ZAVAROVANJA. Zahtevajo srednjo strokovno izobrazbo oziroma srednjo splošno izobrazbo. Drugi pogoji za zasedbo tega delovnega mesta so opravljen izpit iz ZUP, preizkus znanja za referenta - pooblastilo AVP, izpit za zavarovalnega zastopnika in dovoljenje za opravljanje poslov ter računalniško znanje. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, s 4-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 10. novembra 2022. 

Več o prostih delovnih mestih zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.10.2022 ob 9:21 Šondra gost

      Kljub temu, da se je število brezposelnih zmanjšalo za več kot polovico, zavod za zaposlovanje še dodatno zaposluje svetovalke za nedoločen čas...a bodo same sebi svetovale !?!

      27 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.10.2022 ob 10:46 gost

        AMZS za minimalca zahtevajo ZUP, preizkus znanja, izpit za .zastopnika, dovoljenje za opravljanje poslov, rač.znanke. pa kak ste nauri, pa kak se te le za 900.00 EUR zahtevlejo? Znanje 6 tujih jezikov hahahaha

        19 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.10.2022 ob 18:41 Gregoria Rayner gost

        Zacząłem zarabiać 85 USD/godzinę w wolnym czasie, wykonując zadania z moim laptopem, który dostałem od tej firmy, na którą natknąłem się w Internecie… Sprawdź to i zacznij zarabiać sam. Mogę powiedzieć, że moje życie uległo całkowitej poprawie! Spójrz na to, co robię….. Od tego zacząłem…>>> 𝐰𝐰𝐰.𝐭𝐨𝐩𝐜𝐢𝐭𝐲𝐩𝐚𝐲.𝐜𝐨𝐦

        0 2 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.10.2022 ob 9:56 gost

      Kao veliko delavnih mest. Halo. Koga zavajate. Enega delavnega mesta ni ki bi se lahko prijavil. Čistilka znanje računalniških spretnosti halo, zavod za zaposlovanje svetovalko z znanjem madžarskega jezika halo. Ali smo res pod Madžarsko. Ali nas je res Janez Janša prodal Orbanu.

      22 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.10.2022 ob 21:14 gost

        Gost 9.56 - Raje se poduči, da je del Pomurja dvojezično in nehaj premlevati o Janši, ti in vsi tvoji všečki.

        7 6 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.10.2022 ob 20:28 Mato gost

        Kaj pa si ti po poklicu, da za tebe v tem času ni dela?!? Če si lenuh, pol tako ali tako lahko plešeš, ker pomeni da si na socialni in boš dobil kar nekaj €€€ za brezdelje... Veš kako so govorili nekoč "kdor ne dela naj ne je"...

        3 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.10.2022 ob 21:40 Lendavski nadvojvoda(original) gost

        Dvojezično je po milosti milostnih slovencev.Bogme smo bedasti......Sicer pa.....Madjar k Orbáni,či ščé,Sluvenec k Sloveni .ŽIVEL SLOVENSKI ŽIJTEK.

        5 3 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      25.10.2022 ob 9:58 gost

      Ja in ta svetovalka se rabi v murski Soboti na zavodu.

      17 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      25.10.2022 ob 17:07 Andreaosley gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝐖𝐰𝐰.𝐓𝐨𝐩𝐜𝐢𝐭𝐲𝐩𝐚𝐲.𝐜𝐨𝐦

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      25.10.2022 ob 22:59 eva gost

      Zacząłem zarabiać 85 USD/godzinę w wolnym czasie, wykonując zadania z moim laptopem, który dostałem od tej firmy, na którą natknąłem się w Internecie… Sprawdź to i zacznij zarabiać sam. Mogę powiedzieć, że moje życie uległo całkowitej poprawie! Spójrz na to, co robię….. Od tego zacząłem-------------------->>> 𝐖𝐰𝐰.𝐓𝐨𝐩𝐂𝐢𝐭𝐲𝐏𝐚𝐲.𝐂𝐨𝐦

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      26.10.2022 ob 10:58 Tinek gost

      Celo življenje ste prezirali Madžare, dvojezičnost. Resnica je pa to, da se boste že čez 10 let pod mus mogli učit albanščine, to je večja skrb

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.