https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Prijeli storilca kaznivega dejanja goljufije in lažnega izdajanja za uradno osebo

25.10.2022 ob 12:45  

14. oktobra 2022 je policija že obvestila javnost,  da  sta dva neznana storilca po telefonu lažno  prepričala  starejšo  oškodovanko, da  sta kriminalista in da bo z njima  odšla na pošto, kjer bo dvignila denar, da bosta preverila pristnost bankovcev.  


Storilca sta prišla domov po oškodovanko in jo s svojim vozilom odpeljala  na  več različnih pošt, kjer je oškodovanka dvignila denar in ga predala storilcem.

Z intenzivnim zbiranjem obvestil je bil en osumljenec minulo nedeljo zvečer izsleden  na  območju  Policijske  uprave  Celje,  kjer  mu je bila odvzeta prostost. Po opravljeni hišni preiskavi  in vseh zbranih obvestilih je bil 45-letni  osumljenec,  včeraj  pozno  popoldan  s  kazensko  ovadbo  zaradi kaznivega dejanja goljufije in lažnega izdajanja za uradno osebo priveden k preiskovalnemu  sodniku Okrožnega  sodišča  v  Murski  Soboti,  ki je zanj odredil pripor.

Še  vedno  pa  policija nadaljuje z  zbiranjem obvestil in drugimi aktivnostmi, s ciljem izsleditve  drugega  storilca.  V  tej  zvezi pozivajo  morebitne oškodovance,  ki  enakih  ali podobnih dejanj niso naznanili, da to storijo čim prej  in  pokličejo  na  telefonsko številko 113 ali se  oglasijo  na najbližji Policijski postaji.

Hkrati  pa  policija opozarja na previdnost pri tovrstnih poskusih goljufij. Ko so občani  v  dvomih, ali  gre  za  lažno  izdajanje  za  policiste, lahko to preverijo s klicem na telefonsko številko 113.

Naslovna fotgrafija je simbolična: Pixabay.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.10.2022 ob 13:21 Sem Bobnarjeva budalo od ženske gost

      Krajani zalednih obalnih vasi imajo dovolj. Migranti, ki jih je iz dneva v dan več, za seboj puščajo velike količine smeti, za katere nihče noče prevzeti odgovornosti..."Migranti se ne skrivajo več, zdaj hodijo okoli že podnevi, sprašujejo po vodi in hrani, ki ni svinjskega izvora in cigaretah, prosijo za polnilce, da bi si napolnili telefone. Potrkajo na vrata, ponoči hodijo po dvoriščih, spali so po verandah in za seboj pustili smeti, to je zdaj eskaliralo. Ustavljajo avtomobile in želijo, da jih peljemo do Trsta in Italije. Bilo je nekaj vlomov na pašnike, ko so prerezali cevi za vodo, da je ta stekla ven, pašnike so podrli, da je živina ušla,"Se je že zgodilo, da je bilo v vasi več migrantov kot vaščanov, vaščanov je 80, migrantov je bila skupina 120 moških," je izpostavil Švab.

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.10.2022 ob 22:58 eva gost

        Zacząłem zarabiać 85 USD/godzinę w wolnym czasie, wykonując zadania z moim laptopem, który dostałem od tej firmy, na którą natknąłem się w Internecie… Sprawdź to i zacznij zarabiać sam. Mogę powiedzieć, że moje życie uległo całkowitej poprawie! Spójrz na to, co robię….. Od tego zacząłem-------------------->>> 𝐖𝐰𝐰.𝐓𝐨𝐩𝐂𝐢𝐭𝐲𝐏𝐚𝐲.𝐂𝐨𝐦

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.10.2022 ob 17:06 Andreaosley gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝐖𝐰𝐰.𝐓𝐨𝐩𝐜𝐢𝐭𝐲𝐩𝐚𝐲.𝐜𝐨𝐦

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      25.10.2022 ob 17:07 Andreaosley gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝐖𝐰𝐰.𝐓𝐨𝐩𝐜𝐢𝐭𝐲𝐩𝐚𝐲.𝐜𝐨𝐦

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      25.10.2022 ob 21:50 Pujsa Pepa Nika gost

      A nč ne poročate o temu da me je dans napadu u lublan en bk janšev? Vsa Slovenija o tem piše le vi ne,kaj Slovenija,podporo dobivam iz vsega Sveta, iz Dr. Kongo iz ZDA iz Somalije,iz Bolgarije,iz Svedske povsod vedo za incident..bk je bil velik,močan in bolj debeu od moje malenkosti. Krulila sem na vso moč a mi noben ni pršu pomagat...ker ji se noben nč povedi glede moje preveze roke in nasmejanga obraza pred kamerami bom kr sama povedala . Mene je zlo nolel pred kamerami ampak iz vljudnosti,jst sem vljudna pujsa,sem se ves čas smejala v kamero.. ojnk ojnk ..pazte se se leve svinje janševih bokov,če podreje mene potem lahko usa ki ega..ojnk ojnk...pujsa pepa tralalalala..

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      25.10.2022 ob 22:01 Nejci iz zaprtega odelka gost

      Pujsa pepa Nikolina ves da si mi ze dolgo vsec pa bi blo fajn, ce bi me obiskala v Hrastovcu in mi dala moralno podporo. Jaz in moj notranji jaz Lendavski naddrek bi te pa tako pokavsala, da bi se isti dan prestopila v levico Mesece kjer se fukarimo vse povprek. Tu smo vsi enakopravni. Moski z moskim. Zenska z zensko. Zenska z psom. Moski z psom. Zenske si tudi rastline tisijo v lukne, korencek, redkvice pa petersilj. Predvsem veganke ki so pomemben del nas glupe zmesane levice.

      1 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.10.2022 ob 22:34 Lendavski nadvojvoda(original) gost

        Nejci,kultura,kulturno izražanje.....Pa kje boš dobil kašno babo,boš ostal ročni celo življenje......Nasvet,pojdi h kakšni Ciganici v Lenti,še zaljubiš se v temnooko Indijko......😂😎

        1 1 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      25.10.2022 ob 22:15 gost

      Super bomo grupnega vdarili v Hrastovcu. Sem ze organiziral eno posebno gnezdece zate. Bos videla koliko semencic bos dobila. Bodo kar trojcki, tak da bos ekstra debela pujsa pepa Nikolina moja draga. Ti samo pridi. Sem ze Kordisu telefoniral da te poslje k meni. Oslica bo te prinesla k meni kot Marijo in Jozefa.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      26.10.2022 ob 1:11 Nejci iz zaprtega odelka gost

      Ne rabim ciganice debeli. Lendavski naddrek bom raje tebe nategnil pa se ti poserjem v tvoj umazani gobec, da se ti bo skup zlepil. Zdaj zaenkrat te na suho jebem, ko pa prides pa se na mokro. Bom se ti podrisal pa pobruhal v tvoj vsrani glupi gobec.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.