https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V Dvorec Rakičan prihaja Ples – noč čarovnic

Dvorec Rakičan, 25.10.2022 ob 14:45  

RIS Dvorec Rakičan že devetič organizira tradicionalno prireditev Ples – noč čarovnic, ki bo potekala v dvorcu Rakičan. Organizator tudi letos obljublja bogat program za vse generacije z zabavnimi čarovniškimi predstavami, pestrim srednjeveškim programom, spektakularnim ognjenim show-om in večerno glasbeno poslastico.


PROGRAM
Petek: 28.10.2022, začetek ob 19:00 Prižig grmade, ognjeni showNastopajoči: SKEEBEEP * JOKER OUT * MRFY * DIVLJE JAGODE * DAVID AMARO * INES ERBUS *

Sobota: 29.10.2022, začetek ob 15:00 Srednjeveški program, čarovniške predstave, lokostrelstvo, ognjeni show in veliko več… Nastopajoči: ŽAN SERČIČ * PETAR GRAŠO * NEDA UKRADEN * DEJAN DOGAJA * DINNA * IN VIVO *

Nedelja: 30.10.2022, začetek ob 15:00 Srednjeveški program, čarovniške predstave, lokostrelstvo, ognjeni show in veliko več… Nastopajoči: MEJAŠI * BURYANA * MC STOJAN * ALLE FARBEN * PERPETUUM MOBILE * PLASTIK FUNK *

Prodaja vstopnic
Nakup vstopnic po predprodajni ceni bo možen do četrtka, 27.10.2022. Prodaja vstopnic poteka do četrtka, 27.10.2022, preko spleta kot tudi v Kavarni in gostilni Dvorec Rakičan ter v Turistično informacijskem centru v Murski Soboti. Spletna prodaja vstopnic poteka tukaj: https://www.risdr.si/go/602/.

VSTOPNICE
Od petka, 28.10.2022, bodo za nakup vstopnic veljale redne cene.

Novost na letošnji prireditvi Ples – noč čarovnic 2022
Posebna novost letošnje prireditve Ples – noč čarovnic so festivalske plačilne kartice. Nakup hrane in pijače bo možen izključno s posebno plačilno festivalsko kartico Dvorec Rakičan. Vsak obiskovalec si bo lahko na prireditvi napolnil svojo festivalsko kartico s poljubnim zneskom in neporabljen znesek dobil povrnjen do konca trajanja prireditve. Festivalska plačilna kartica Dvorec Rakičan ostane obiskovalcem v trajni lasti. Koristili jo bodo lahko tudi v prihodnje na dogodkih, organiziranih s strani RIS Dvorca Rakičan. 

Organiziran brezplačen avtobusni prevoz iz Murske Sobote do dvorca Rakičan
Vse tri dni bo organiziran brezplačen avtobusni prevoz z glavne avtobusne postaje v Murski Soboti do dvorca Rakičan. Avtobus bo vozil vsake pol ure. Točen razpored je objavljen na https://noccarovnic.si/.

Vhod/izhod
Obiskovalci bodo na prireditveni prostor lahko vstopili in izstopili iz vzhodne strani dvorca – dostop z glavne ceste, kjer bo potekala tudi prodaja kart in z južne strani dvorca – ob Kavarni dvorca Rakičan. Ponovni vstop na prizorišče v soboto in nedeljo: vstopnica za otroke in odrasle omogoča med 15:00 in 21:00 ponovni vstop na prizorišče, kar pomeni, da v tem času lahko obiskovalci ob predložitvi vstopnice prizorišče zapustijo in se ponovno vrnejo na prizorišče do 21:00. Od 21:00 naprej ponoven vstop z isto vstopnico ni možen. V petek ponovni vstop na prizorišče z isto vstopnico ni možen. 

Priporoča se pravočasen prihod na prizorišče, saj se, tako kot vsa leta poprej, pričakuje veliko število obiskovalcev iz vse Slovenije in tudi iz tujine.

Za dodatne informacije so vam z veseljem na voljo na telefonski številki 02 535 18 96 ali preko elektronske pošte info@ris-dr.si. 

    Fotogalerija