https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Voznik zapeljal izven vozišča in na kraju trčenja umrl

28.10.2022 ob 6:40  

Policisti v Pomurju so v preteklem dnevu obravnavali tri prometne nesreče z materialno škodo, prometno nesrečo s smrtnim izidom, štiri kazniva dejanja, tri primere povoženja divjadi ter pet kršitev javnega reda in miru.

Včeraj, okrog 20.20, so policisti bili obveščeni o prometni nesreči na relaciji Krašči - Cankova. Ugotovljeno je bilo, da voznik osebnega avtomobila ni vozil po desnem smernem vozišču, glede na dovoljeno smer vožnje, zato je zapeljal izven vozišča in na kraju trčenja umrl.

Foto: Katja Vouri (Radarji v Pomurju). 

S področja kriminalitete je bila med drugim obravnavana grožnja, tatvina in lahka telesna poškodba.

Javni red in mir je bil kršen trikrat na javnem kraju in dvakrat v zasebnih prostorih.

Meritve hitrosti bodo danes pogostejše na območju PP Gornja Radgona.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.10.2022 ob 8:19 Svinja Pepa Nika gost

      Znova nč o meni, a ne veste kaj se mi je včeraj zgodilo ? A namenoma ignorirate pojo pojavo ? Sovražni govor je če molčiš o zločinih, naši že pripravljajo cenzuro da bo lepo kot v Jugoslaviji ko so morali vsi kimati...no in kaj se mi je zgodilo učeri ? Sprehajala sem se s prijateljico Majo in kaj se je zgodlo ? Znova je prišel en tip, to je bilo v temi, zaletel se je vame in se kotalil z menoj do ulične svetilke, ko sva prišla do svetlobe ki jo je oddajala, je zagledal moj obraz v vsem siju ulične luči, čutila sem da je ime trdega, a po 5 - tih sekundah gledanja v moj obraz, je njegov prijatelj usahnil , on pa je s kriki groze zbejžal pred menoj...moja prijateljica je vse vidla, a ni to rasizem, diskriminacija, samo zato ker sem politična oseba si me ni želel več ? Ojnk ojnk...

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.10.2022 ob 8:27 Holob gost

      samo zato ker sem politična oseba si me ni želel več ?...resnica je povsem drugačna,ampak je ne smem pisat ker bi me lahko moja vlada obtožila diskriminacije.V hlavnem Nika, več sreče prihodnič min v temo ne se valjat pod ulično svetilko na svetlobi .

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      28.10.2022 ob 9:03 gost

      Včerajšna TARČA z Eriko Žnidaršič mi je povedalala vse !! Najprj je potrebno porezati peruti takšnim kor je ona . Določeni novinarji so tisti ,ki delijo leve, desne največji davek pa plačajo prav državljani . Kar se pa tiče Goloba da se ni odzval v tarči pa je bilo vse zrežirano .Tudi napad na Logarja bo kar pester ,saj jim je cilj da ga izločijo . Takšnega predsednika vlada pa res ne potrebujemo ki želi biti v središču pozornosti ,njegova funkcija pa je za državljane kot ,igranje z otroci v peskovniku . Če ne bo enotnosti , ta država drvi v propad ali pa že na nek način je v tem Kje živimo se sprašujem? Kaj lahko pričakuješ od njih , če sploh lahko kaj!!! Svt nas opazuje , to je pa minus za nas ,ker nas ne bodo jemali kot resna državo . Politiki sramota ste za slovenski narod !!!

      12 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.10.2022 ob 9:38 barcelona gost

        Kdor v včerajšnji TARČI ni sprevidel očitne pristranskosti, ta ne ve in nikoli nebo vedel kaj je nepristranski novinar. Ali si res želite takšno javno RTV ?

        13 0 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      28.10.2022 ob 9:04 gost

      Res je 9:3

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      28.10.2022 ob 9:46 gost

      Golob odpovedal soočenje v Tarči z JJ ha,ha,ha,ha . Mislim , da Eriki ni ratalo .Janša je umirjeno vse pojasnil ..... imel je končno dovolj časa,..... Erika se je zaciklala v tistem delu o davčni oazi in Snežiču . Mislila je , da bo oprala Musarjevo ......pa je nazadnje iz Musarjeve naredila Snežiča ha,ha ,ha .....

      11 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      28.10.2022 ob 10:18 Pista gost

      spremljanje tarče,ki jo vodilo izrazito strankarsko usmerjena novinarka ,je pokazalo vso bedo ,ki jo premore RTV,njeno vsiljevanje že naprej pripravljenih vprašanjih in njenih prekinitvah ,da nasprotnik sploh nemore odgovorit v celoti, je ta oddaja prikazala ,da gre za načrtno dejanje ,da se nasprotnika uniči in mu pripiše vso krivdo za vse kar se slabega dogaja v Sloveniji,mislim, da takšnjim novinarjem ni mesto na javni TV,kjer moraš delovat nestrankarsko in v dobro vseh ljudi ,neglede na pripadnost in usmerjenost,vsi tudi točno vemo zakaj je bila ta odaja ravno v tem času pred volitvami ,da se nekomu oteži boj za predsedniško mesto,nisem nikakršnji strankarski pripadnik,spremljam samo RTV

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.10.2022 ob 11:38 gost

        Ja ta odaja je res bila načrtni zrežirana .Za tvoj komentar pa ti dam vse pohvale !!! Pista

        5 0 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      28.10.2022 ob 10:20 Janči gost

      Svobodnjake pri nas vodi Golob, v Avstriji jih je Haider. Tudi ta je sovražil Slovence, ki niso glasovali zanj.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      28.10.2022 ob 17:46 Chinailson gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝐖𝐰𝐰.𝐓𝐨𝐩𝐜𝐢𝐭𝐲𝐩𝐚𝐲.𝐜𝐨𝐦

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.