https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Komemorativna svečanost v Gornji Radgoni

01.11.2022 ob 10:25  

Občina Gornja Radgona in Združenje borcev za vrednote NOB Gornja Radgona sta organizirala tradicionalno komemorativno svečanost pri spomeniku žrtev vojne NOB na Partizanski cesti v Gornji Radgoni. 

Zbrali so se na tradicionalni komemorativni svečanosti pri spomeniku žrtev vojne NOB na Partizanski cesti v Gornji Radgoni. 

"Velika zasluga gre možem, ki so tlakovali pota naše samostojnosti," je zbrane na slovesnosti nagovoril župan Občine Gornja Radgona Stanislav Rojko.

Borcem NOB so se poklonili s položitvijo cvetja in simboličnim prižigom sveč pri spomeniku NOB ob novem krožišču v Gornji Radgoni. Pred spominsko slovesnostjo je delegacija položila še 7 vencev na spominska obeležja in 7 ikeban na pokopališču.

V kulturnem programu, ki ga je vodil Dušan Zagorc, so sodelovali ženski pevski zbor Društva upokojencev Gornja Radgona, Zasebna glasbena šola Maestro Gornja Radgona, OŠ Gornja Radgona in praporščaki veteranskih in drugih organizacij. 

Več fotografij v spodnji galeriji … 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.11.2022 ob 10:32 tone gost

      Nevem zakaj so na takšnih svečanostih kamiondžije zraven. Katere borce predstavljajo?

      6 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.11.2022 ob 23:40 eva gost

        Zacząłem zarabiać 85 USD/godzinę w wolnym czasie, wykonując zadania z moim laptopem, który dostałem od tej firmy, na którą natknąłem się w Internecie… Sprawdź to i zacznij zarabiać sam. Mogę powiedzieć, że moje życie uległo całkowitej poprawie! Spójrz na to, co robię….. Od tego zacząłem---------------->>> 𝐖𝐰𝐰.𝐓𝐨𝐩𝐂𝐢𝐭𝐲𝐏𝐚𝐲.𝐂𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.11.2022 ob 10:54 gost

      Borce zaradi kateri si ti bedak med živimi in po njih plujvaš. Tiste keri so vsem bolnim pedrom desnim izdajalcem slovenskega naroda priborili svobodo.

      15 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.11.2022 ob 11:42 GOST gost

      TIJ TELE LEJVO

      4 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      01.11.2022 ob 12:49 Parsifal gost

      cakamo karcija k. esej...o titoizmi..

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      01.11.2022 ob 12:53 gost

      Tele te je napravilo fašistično.

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      01.11.2022 ob 14:05 gost

      Še eden od zborov majskih hroščev.

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.