https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

FOTO: Calcit prizadejal prvi poraz Panviti Pomgrad

Športna dvorana OŠ I, 29.10.2022  

Odbojkarji Panvite Pomgrada so včeraj v 5. krogu Sportklub 1. A DOL za moške v Športni dvorani Osnovne šole I v Murski Soboti izgubili s Calcit Volley s 0:3.


Panvita Pomgrad – Calcit Volley 0:3

(17:25, 21:25, 16:25)

PANVITA POMGRAD: Rajnar, Šormaz 8, Avšič, Drvarič 5, Suhadolnik, Rojnik 12, Kovačič 2, Legen 1, Milovanović 1, Bedrač 5, Fužir 5, Vrabl in Novak (oba libero). Trener: Dejan Fujs.

CALCIT VOLLEY: Planinšič 1, Mujanović 15, Vinkovič 2, Lazar, Klobučar 9, Arsenoski, Okroglič 7, Sosa, Aponza 3, Pavlovič 9, Košenina (libero). Trener: Matija Pleško.

Sodnika: Daniel Atanasov (Šempeter) in Marko Rožej (Ravne na Koroškem).

Kamničani so v Murski Soboti prizadejali prvi prvenstveni poraz domači Panviti Pomgrad. Zmagali so zanesljivo, po dobri uri igre je bilo 0:3 (-17,-21, -16), od pričakovanega derbija pa je ostalo bore malo.

Tekmo so bolje odprli gostje in takoj na začetku pokazali, da so v Mursko Soboto prišli po zmago ter po nekaj nepotrebnih napakah domačinov v napadu povedli z 2:5. Sobočani so se še pravočasno odzvali in ob servisu Urbana Drvariča izenačili na 5:5. Ko so gostje povedli z 7:10, je domači trener Dejan Fujs vzel prvi odmor na tekmi. A tudi nadaljevanje za Panvito Pomgrad ni bilo kaj boljše, saj so gostom podarili kar nekaj točk, v napadalnih akcijah Kamničanov pa je v tem delu gospodaril Mujanovič, ki je do izida in vodstva z 9:14 dosegel štiri točke. Takoj zatem je nekaj svežine v igro domačih na kratko vnesel Bedrač, ki je bil zanesljiv tudi na servisu, za delni priključek pa sta poskrbela z dvema zaporednima blokoma še Kovačič in Drvarič in domači so se približali na dve točki zaostanka na 12:14. Takrat se je prvič odzval tudi trener gostov Pleško. To je bilo v pravem trenutku, saj so se odbojkarji Calcita v nadaljevanju takoj odlepili na 13:17, kasneje še na 15:20 ter prvi niz dobili  po dvojnem bloku Mujanoviča in Pavloviča nad Rojnikom s 17:25.

V drugem nizu je domači trener korektorja Milovanovića pustil na klopi, gostje pa so z dvema zaporednima točkama Klobučarja povedli z 0:2. Po najlepši akciji drugega niza so po uspešnem napadu Rojnika domači povedli s 3:2, takoj zatem pa je Drvarič zadel še as za 4:2. V nadaljevanju si do izida 17:17 nobena od ekip ni priigrala večje prednosti od dveh točk, domači pa so zadnjič povedli pri izidu 17:16, ko je pri gostih napad neuspešno zaključil Klobučar, Sobočani pa so takoj zatem imeli obetaven napad za 18:16. Ta se ni izšel in Kamničani so najprej izenačili ter po uspešnih napadih Klobučarja in Mujanovića povedli s 17:19. Takoj zatem je akcijo pri domačih neuspešno zaključil še Šormaz, polminutni premor domačega trenerja pa ni prebudil domačine in gostje so po napaki Kovačiča na servisu dobili drugi niz z 21:25.

Po točki Bedrača za 1:0 in edinem domačem vodstvu v tretjem nizu, sta se takoj zatem z dvema zaporednima točkama na vsaki strani v statistiko vpisala Šormaz pri domačih in Okroglič pri gostih za izid 3:3. Gostje so zatem po štirih zaporednih napakah Panvite Pomgrada prišli do vodstva s 4:7. Ko je Sosa blokiral še napad Bedrača za 4:8, se je tudi morala dokončno prevesila na stran gostov, ki so po točkah Klobučarja in Pavloviča povedli z 5:10, ista soigralca pa sta z blokom takoj zatem dosegla še 11. točko za goste in vodstvo s 5:11. Kamničani so si s poletno igro priigrali občutno vodstvo s 7:15, v nadaljevanju niza pa je domači trener priložnost za igro ponudil tudi mladima Avšiču in Legenu. Slednji je z blokom za 9:15 in prvo točko na tekmi vsaj na kratko predramil občinstvo, takoj zatem pa je aplavz pri gostih za točko požel še nekdanji igralec domačega moštva Dino Vinkovič. Gostujoči odbojkarji so v hitrem tempu tekmo pripeljali do konca in po točki Okrogliča zmagali tudi v tretjem nizu s 16:25.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.10.2022 ob 18:22 Catherinearenteau gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝐖𝐰𝐰.𝐓𝐨𝐩𝐜𝐢𝐭𝐲𝐩𝐚𝐲.𝐜𝐨𝐦

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.10.2022 ob 23:14 eva gost

      Zacząłem zarabiać 85 USD/godzinę w wolnym czasie, wykonując zadania z moim laptopem, który dostałem od tej firmy, na którą natknąłem się w Internecie… Sprawdź to i zacznij zarabiać sam. Mogę powiedzieć, że moje życie uległo całkowitej poprawie! Spójrz na to, co robię….. Od tego zacząłem-------------------->>> 𝐖𝐰𝐰.𝐓𝐨𝐩𝐂𝐢𝐭𝐲𝐏𝐚𝐲.𝐂𝐨𝐦

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.