https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Martinovanje v dvorcu Rakičan s skupinama Misteri in Blue Planet

04.11.2022 ob 6:05  

RIS Dvorec Rakičan vabi, da martinovo preživite v njihovi družbi.

 

Martinova večerjo v grajski dvorani dvorca Rakičan

V petek, 11. novembra 2022, vas vabijo na MARTINOVO VEČERJO V GRAJSKI DVORANI DVORCA RAKIČAN z živo glasbo skupine Misteri. Prireditev se bo pričela ob 18. uri, ko bo po zakuski sledilo martinovo presenečenje ter martinova večerja.

Meni martinove večerje

  • Bučna kremna juha
  • Pečena raca (pečen piščanec)
  • Mlinci
  • Dušeno rdeče zelje
  • Pečena jabolka z nadevom

Cena martinovanja, ki vključuje zakusko, večerjo in živo glasbo skupine Misteri, znaš 23,90 evra na osebo.

Prijave zbirajo na nina.kovac@ris-dr.si, (02) 535 18 96 ali preko prijavnice.

Martinovanje na prostem

Dan kasneje, v soboto, 12. novembra, vas vabijo na MARTINOVANJE NA PROSTEM.

Dogodek se bo pričel ob 14. uri, ko bo na voljo kulinarična ponudba, stojnice, otroške delavnice, vožnja s kočijo ter jahanje za otroke. Ob 17. uri sledi krst mošta. Za zabavo bo od 19. ure naprej skrbela skupina Blue Planet.

VSTOPNINE NI!

Od 12.00 naprej možnost martinovega kosila za domov (juha, pečena raca z mlinci in dušenim zeljem) in pečenega piščanca s prilogo za domov.

Več podrobnosti najdete tukaj.

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.