https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Občina Gornja Radgona prodaja nepremičnine

07.11.2022 ob 6:00  

Občina Gornja Radgona je 27. oktobra 2022 na svoji spletni strani objavila namero o sklenitvi neposredne pogodbe za prodajo nepremičnin v katastrski občini Hercegovščak. 

Občina Gornja Radgona na razpisu namerava prodati tri nepremičnine, gre za parcelo številka 347/4 (ID 72479000) v izmeri 174 m2, parcelo številka 347/1 (ID 7247897) v izmeri 508 m2 in parcelo številka 346/24 (ID 7247895) v izmeri 119 m2, vse v katastrski občini 189 Hercegovščak in predstavljajo stavbna zmeljišča. Več informacij najdete tukaj

Kupnina za navedene nepremičnine znaša v neto vrednosti 16.782,00 evrov brez davka. Kupec nosi sam tudi stroške notarske overitve pogodbe in vknjižbe v zemljiško knjigo. 

Rok za oddajo ponudbe je 20 dni od objave namere o sklenitvi neposredne pogodbe. Ponudba se mora predložiti v pisni obliki priporočeno na naslov občine ali po elektronski pošti. Vsebovati mora osebne podatke ponudnika, navedbo, da stranka sprejema znesek kupnine in dovoljenje za obdelavo osebnih podatkov v zvezi s postopkom prodaje. 

V primeru, da bo za nakup zainteresiranih več ponudnikov, bo lastnik prodal nepremičnino najugodnejšemu. Kupnino je potrebno poravnati v roku 30 dni od podpisa pogodbe. Podrobnejše informacije o prodaji so vam na voljo tukaj

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.11.2022 ob 8:14 gost

      Ene občine vse prodajo tudi tisto kar nebi smele. Glavno da se kasira kajti šerifi občinski se obnašajo kot da je to njihova lastnina. Gradijo na črno brez vse pridobljenih dovoljeni. To se dogaja v občinah kjer so na položajih SDS šerifi. Sami debili eden nima pojma o transparentnosti o zakonih. Imajo pa ob sebi debilne hlapce svetnike ki vse te nezakonitosti podpirajo za kako vrženo drobtinico od pogače.

      9 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.11.2022 ob 8:39 gost

        večina občin ima v posesti ogromno število parcel, katere jim predstavljajo samo stroške, saj jih je potrebno tudi vzdrževati. Promet s temi parcelami je še premajhen, saj občine ne pristopajo sistematično k njihovi prodaji. Je razlog nesposoben kader, lenoba ali.....v vsakem primeru pa pomeni neprodaja le teh negospodarno ravnanje.

        7 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.11.2022 ob 9:12 gost

        Ene občine vse prodajo tudi tisto kar nebi smele. Glavno da se kasira kajti šerifi občinski se obnašajo kot da je to njihova lastnina. Gradijo na črno brez vse pridobljenih dovoljeni. To se dogaja v občinah kjer so na položajih PONOSNI NASLEDNIKI KOMUNISTOV. Sami debili eden nima pojma o transparentnosti o zakonih. Imajo pa ob sebi debilne hlapce svetnike ki vse te nezakonitosti podpirajo za kako vrženo drobtinico od pogače.

        8 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.11.2022 ob 17:53 Varandero gost

        To sigurno komentira vecni retardirani Osterc iz Gornje Radgona za tega je mestu v Usranovi Ormoz

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        08.11.2022 ob 0:02 eva gost

        Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website-------------------->>> 𝐖𝐰𝐰.𝐓𝐨𝐩𝐂𝐢𝐭𝐲𝐏𝐚𝐲.𝐂𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.11.2022 ob 9:47 gost

      Res je imajo res same debile ,ki nimajo pojma ,sprašujem se kako lahko sploh takšni opravlja to delo ? Kar nekaj jih je na tej občini z županom na čelu !!! Sami barabini , če ste pozna si deležen vseh privilegij ,če pa ne pa te po domače zvisiš kot grčka !!!!

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      07.11.2022 ob 13:00 gost

      To je vse res kako se obnašajo župani in kako upravljajo z premoženjem kero ni njihovo. Najbolj bode v oči da se z takimi dejanji še hvalijo in vedejo kot da so nad vsemi.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      07.11.2022 ob 13:53 WendyDesousa gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝗪𝘄𝘄.𝗢𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲𝗖𝗮𝘀𝗵𝟭.𝗰𝗼𝗺

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      07.11.2022 ob 17:23 KatieCherry gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝐖𝐰𝐰.𝐓𝐨𝐩𝐜𝐢𝐭𝐲𝐩𝐚𝐲.𝐜𝐨𝐦

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      07.11.2022 ob 17:24 KatieCherry gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝐖𝐰𝐰.𝐓𝐨𝐩𝐜𝐢𝐭𝐲𝐩𝐚𝐲.𝐜𝐨𝐦

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.