https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V dvorcu Rakičan bo zadišalo po martinovih dobrotah

08.11.2022 ob 11:00  

RIS Dvorec Rakičan vabi na martinovanje, ki bo potekalo na grajskem dvorišču dvorca Rakičan. Obiskovalci si bodo lahko privoščili tradicionalno martinovo kosilo, se zapeljali s kočijo skozi rakičanski park ali se sprehodili med stojnicami s tradicionalnimi izdelki. Organiziran bo tudi krst mošta. Vstopnine ni.


Jesensko obarvan program za vse generacije

V soboto, 12. novembra 2022, organizator pripravlja jesensko obarvan program za vse generacije, s pričetkom ob 14.00 uri. Za najmlajše bodo na voljo jesensko obarvane kreativne delavnice ter jahanje grajskih konjev. Obiskovalci si bodo že od 12. ure naprej lahko privoščili tradicionalno martinovo kosilo, ki ga bodo lahko odnesli tudi domov.

Krst mošta z zabavnim programom

Ob 17. uri bo organiziran krst mošta z zabavnim spremljevalnim programom. Organizator vabi vse ljubiteljske pridelovalce vina kot tudi vinogradniška društva in ostale, da s sabo prinesejo svoj vzorec mošta.

Večerna sobotna zabava z Blue Planet

Dogodek se bo zaključil z večerno zabavo, za katero bo poskrbela skupina Blue Planet. Vstopnine ni.

Martinova večerja v grajski dvorani

V petek, 11. novembra 2022, RIS Dvorec Rakičan vabi na martinovo večerjo v grajski dvorani dvorca Rakičan, s pričetkom ob 18.00 uri. Grajski kuharji in kuharice bodo poskrbeli za razvajanje brbončic z martinovimi dobrotami, za zabavo pa bo poskrbela glasbena skupina Misteri. Za martinovo večerjo je obvezna predhodna rezervacija.

Novost letošnjih prireditev v dvorcu Rakičan

Posebna novost letošnjih prireditev v dvorcu Rakičan so festivalske plačilne kartice, ki so jih obiskovalci spoznali že na letošnji prireditvi Ples – noč čarovnic. V soboto, 12. novembra 2022, bo na dogodku možen nakup hrane in pijače s festivalsko kartico.

Več informacij najdete tukaj.

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.