https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

To so najboljše zaposlitve tega tedna v Pomurju

15.11.2022 ob 6:00  

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s to, ki jo imate? Na spletni strani Zavoda za zaposlovanje smo za vas tudi tokrat preverili, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju. V zadnjem tednu je objavljenih več kot 70 novih prostih delovnih mest, preverite jih, morda je katero ustrezno ravno za vas. 

ROTO MURSKA SOBOTA išče UPRAVLJAVCA STROJA. Razpisana imajo štiri delovna mesta. Zahtevajo srednjo poklicno izobrazbo. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo tega delovnega mesta so spretnost, poznavanje ročnih orodij in dvigovanje težjih bremen do 20 kg. Ponujajo zaposlitev za določen čas 3 mesece, z 1-mesečnim poskusnim delom. Urnik dela je večizmenski. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti in pokličejo za razgovor do 8. decembra 2022. 

ROSA MODA MURSKA SOBOTA išče PRODAJALCA. Razpisani sta dve delovni mesti. Za to delovno mesto se zahteva srednja poklicna izobrazba. Potrebno je znanje slovenskega, angleškega in nemškega jezika. Ponujajo zaposlitev za določen čas 6 mesecev, z 1-mesečnim poskusnim delom. Urnik dela je dvoizmenski. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 8. decembra 2022. 

POKRAJINSKA IN ŠTUDIJSKA KNJIŽNICA MURSKA SOBOTA išče BIBLIOTEKARJA. Zahtevajo visokošolsko 2. stopnjo izobrazbe oziroma visokošolsko univerzitetno izobrazbo in 1 leto delovnih izkušenj. Drugi pogoji za zasedbo delovnega mesta so znanje slovenskega jezika, osnovno računalniško znanje, strokovni izpit bibliotekarske stroke z nazivom bibliotekar in poznavanje sistema COBISS. Zaželen je vozniški izpit B kategorije. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, s 6-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 16. novembra 2022. 

LIVE SAFE MURSKA SOBOTA išče POSLOVNEGA ASISTENTA. Za to delovno mesto se zahteva srednja strokovna izobrazba oziroma srednja splošna izobrazba ter 3 leta delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo delovnega mesta so znanje angleškega jezika, slovenskega jezika, zahtevno računalniško znanje, poznavanje gasilske opreme in ustrezno knjigovodsko znanje. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, s 3-mesečnim poskusnim delom. Urnik dela je v dopoldanskem času. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 19. novembra 2022.  

CARTHAGO LENDAVA išče SKLADIŠČNIKA. Zahtevajo srednjo poklicno izobrazbo. Drugi pogoji za zasedbo tega delovnega mesta so znanje slovenskega jezika, nemškega jezika, računalniško znanje, dobre komunikacijske in organizacijske veščine. Ponujajo zaposlitev za določen čas 6 mesecev, s 3-mesečnim poskusnim delom. Urnik dela je dvoizmenski. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 17. novembra 2022.

DAVIDOM HRAM GORNJA RADGONA išče KOMERCIALISTA NA TERENU. Za to delovno mesto se zahteva srednja strokovna izobrazba oziroma srednja splošna izobrazba. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo delovnega mesta so poznavanje Horeca segmenta, računalniška pismenost in komunikacijske veščine. Ponujajo zaposlitev za določen čas 6 mesecev, z 2-mesečnim poskusnim delom. Možnost podaljšanja zaposlitve za nedoločen čas. Urnik dela je v dopoldanskem času. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 2. decembra 2022. 

Več o prostih delovnih mestih zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.11.2022 ob 7:46 gost

      Resan same strokovna prosta delovna mesta. Znanje slovenskega jezika halo Čakovec Varaždin res obvladajo slovenski jezik. Slovenija bo prej govorila hrvaško toliko jih je že tukaj zaposlenih. Slovenci pa morajo doma sedeti. Kajti Slovenci niso dobrodošli pri slovenskih delodajalcih. To že ptički čivkajo gdo je dobrodošel v slovenskih podjetjih. Vse za kapital delodajalca.

      16 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.11.2022 ob 0:10 eva gost

        Zacząłem zarabiać 85 USD/godzinę w wolnym czasie, wykonując zadania z moim laptopem, który dostałem od tej firmy, na którą natknąłem się w Internecie Sprawdź to i zacznij zarabiać sam. Mogę powiedzieć, że moje życie uległo całkowitej poprawie! Spójrz na to, co robię Od tego zacząłem------------------------------------------->>> 𝐖𝐰𝐰.𝐑𝐢𝐜𝐡𝐀𝐩𝐩𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.11.2022 ob 7:48 gost

      Ne bo dolgo ,ko bo leva r.t Tv naredila zopet popolnoma rdečo . Ne potrebujemo nobenega referenduma ,ker ne bomo r.t tv1 . Politični analitik Edvard Vadič je pojasnil , da gre to dogajanje skladno z doktrino tega fašistoidnega pristopa k absolutnemu vladanju .

      11 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      15.11.2022 ob 7:51 gost

      domači brez služb, te pa še to:......če ste slučajno SPREGLEDALI: S 1.1.2023 bo GEN I , ki ga je vodil PV Robert Golob, "malce" podražil svojo eko zeleno elektriko (namenjeno lastnikom toplornih črpalk). Za skromnih 45%. Gre za majhen prispevek k zvišanju emisij toplogrednih plinov. Narod, plešimo, plešimo, ko bo minus, "naših" itak nesmemo šinfati!??

      13 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      15.11.2022 ob 9:27 gost

      Srbin 73 letni bo dobil službo za HAJZLPONARA pri RUSKI DAČI hi,hi,hi,hi,

      8 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      15.11.2022 ob 9:34 ZRSZ gost

      Zakaj imamo na Zavodu za Zaposlovanje še vedno zaposlenih celo več SVETOVALK kot pred krizo, ko je bilo brezposelnih enkrat več. Pa komu one svetujejo ?!?

      15 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      15.11.2022 ob 10:13 gost

      Najbolj bedne službe so v SBMS, posebej kot srednja medicinska sestra in zdravnik kateri dela na urgentnem centru

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      15.11.2022 ob 17:13 Ellenurner gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝗪𝘄𝘄.𝗢𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲𝗖𝗮𝘀𝗵𝟭.𝗰𝗼𝗺

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      15.11.2022 ob 17:13 Ellenurner gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝗪𝘄𝘄.𝗢𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲𝗖𝗮𝘀𝗵𝟭.𝗰𝗼𝗺

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      15.11.2022 ob 19:45 Tt gost

      Zakaj bi delali če so velike socijalne transferje in otroške doklade in prvi Draginski dodatek za otroke podvojene to je nekje 3.000€ pa delavec za 700€ dela in potem se mi sprašujemo zakaj nočejo delat če pa radorna država

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.11.2022 ob 20:14 gost

        Niso pred enim letom vsi skakali kak so boni nepotrebni izdatki drzave pa kako bo nas jansa pelal v financni prepad?? Kdo pa je zdaj ta jansa ki daje neke finance nekomu ki sedi doma brez sluzbe( med njimi so tudi taki ki NOCEJO sluzbe) in to zdaj ocitno niso nepotrebni financni izdatki?? Nekomu dat dvesto evrov ki doma lezi?? Tri mesce dobi poleg socialke se to? A za nagrado? Lepo. To za otroske prav pride ampak smo prejsna leta tudi preziveli brez teh dodatkov pa se z manjsimi otroskimi. Tak da cisto nepotrebne zadeve ki v resnici samo pomenijo bonboncki za naslednje volitve. Mene ne dobijo na svojo stran ker to je meni totalka blesavo. Najprej podrazis vse kaj se da pol pa nas podkupis z nekimi draginjskimi dodatki? Ocitno nas majo za totalne debile!

        2 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.11.2022 ob 20:26 Bijkooo gost

        Boriti se treba za vecje place.pusti socialno , ce pa se ti zdij socialna tak fina pa se njim pridruži

        5 1 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.