https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Preverite, kdaj bo promet na Slomškovi ulici ponovno sproščen

Slomškova ulica, 15.11.2022 ob 8:45  

Na Slomškovi ulici potekajo gradbena dela polaganja nove kanalizacijske cevi.


V okviru trenutno vzpostavljenega prometnega režima bodo dela potekala okvirno do 1. decembra. Potem bo promet na Slomškovi ulici ponovno sproščen.

Iz Mestne občine Murska Sobota so sporočili, da razumejo nejevoljo občanov in prosijo za strpnost in razumevanje pri dostopih do mestnega središča in parkirišča, vendar žal pri tako zahtevni investiciji, kjer se naenkrat ureja celotna komunalna in prometna infrastruktura, brez vmesnih popolnih zapor ceste projekta ni možno izvesti.

Varnost vseh udeležencev je na prvem mestu. Z izvajalcem del se trudijo zagotoviti pretočnost prometa, ko je to možno in varno. Prilagoditve so pomembne tako za osebni kakor za avtobusni promet, kjer se uspešno prilagajajo potrebam na gradbišču, za kar se tudi zahvaljujejo.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.11.2022 ob 10:08 GOST gost

      HITRO ŠE BOLE HITRO VOLITVE SO TU OSLEK IDE ENKRAT NA LED VOLILCI PAZITE KA TE VOLILI LAŽ ALI RESNICO

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.11.2022 ob 11:23 AAAAAAAAAAAAAAAAA gost

        Mater da si čeden ka mijsliš ka so si te obnove kandidati za župana zmislili pa tou ide z gnes na vutro nej?

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.11.2022 ob 17:14 Ellenurner gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝗪𝘄𝘄.𝗢𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲𝗖𝗮𝘀𝗵𝟭.𝗰𝗼𝗺

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.11.2022 ob 10:36 krneki gost

      Pa kaj se obremenjujete s tem kdaj se kaj in kolko dela... glavno je ka se naredi... meni osebno je vseeno kdo kdaj kaj dela... samo ke ima interes narediti nekaj za občino... pa če so mu volitve edina motivacija pač naj bo... glavno je, da se naredi nove ceste, pločnike, razsvetlajve, itd... Za časa Jevškovih mandatov se je v MS (mestu in občini) zgradilo dosta... upam ka bo naslednji župan tudi takšen pa mi je čista vseeno s kere stranke je...

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.