https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GOSPODARSTVO

Nagrada za življenjsko delo v roke pomurskega podjetnika

14.11.2022 ob 16:20  

Na tokratnem 15. kongresu o prometu in prometni infrastrukturi s strani DRC – Združenja za promet in prometno infrastrukturo Slovenije je častitljivo nagrado za življenjsko delo prejel pomurski podjetnik Stanko Polanič.


Stanko Polanič, dolgoletni lastnik in direktor SGP Pomgrad je prejel častitljivo nagrado za življenjsko delo, za trajen prispevek v gradbeništvu in doprinos pri razvoju Pomurja.

Najvišje priznanje, ki ga lahko posameznik prejme v gradbeni stroki, je na 15. Kongresu prometa in prometne infrastrukture, konec oktobra 2022 v Portorožu prejel s strani DRC – Združenja za promet in prometno infrastrukturo Slovenije, Stanko Polanič.

"Njegovo delo in prejeta nagrada, so pomembna spodbuda vsem nam, da mu sledimo na njegovi poti", so zapisali v podjetju Pomgrad d.d. 

FOTO: FB Pomgrad d.d.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.11.2022 ob 16:54 Tamiomas gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝗪𝘄𝘄.𝗢𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲𝗖𝗮𝘀𝗵𝟭.𝗰𝗼𝗺

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.11.2022 ob 18:36 Ralph Leffel gost

        Zacząłem zarabiać 85 USD/godzinę w wolnym czasie, wykonując zadania z moim laptopem, który dostałem od tej firmy, na którą natknąłem się w Internecie… Sprawdź to i zacznij zarabiać sam. Mogę powiedzieć, że moje życie uległo całkowitej poprawie! Spójrz na to, co robię….. Od tego zacząłem…>>> 𝐰𝐰𝐰.𝐋𝐢𝐯𝐞𝐉𝐨𝐛𝟐𝟒𝟕.𝐜𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. Za komentiranje se morate prijaviti!
    3. gost
      14.11.2022 ob 17:44 gost

      V tornišcaj su tudi meli podelitve samo mogoče trije keri so si zaslužili ostalo pa je vse blizu župana z občinsko kartico zvestobe. Kajti tam se dela samo za peščico občanov ostalo vse pa je samo zato da dobi občina denar po glavi količnika. Brez kakega napredka avteki električni se še ne delaju, gasilski dom je tan ge je bil, igrišče je tam ge je bilo, pol steza kolesarska je tan ge je prejšnja župnija začela delati, pol vrteca so že popravljali prli kak su ga končali, pol parkirišča pri zdravstvenun domi tak tak. Ni pa enega delavnega mesta ni nič narejenega za mlade za starejše brez bilo kakih prireditev kjer bi bili vsi dobrodošli ne samo tri familija v občini. Pa te tri familija so tudi zdaj na njegovi listi debilov. Sama zguba.

      8 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. Za komentiranje se morate prijaviti!
    5. Za komentiranje se morate prijaviti!
    6. Za komentiranje se morate prijaviti!
    7. gost
      14.11.2022 ob 17:48 gost

      Kaj si pa pričakoval od stranke SDS in njihovega šerifa. Samo za svojo,,,, rit,,, in svoj žep.

      6 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. Za komentiranje se morate prijaviti!
    9. gost
      14.11.2022 ob 19:41 Karel K. gost

      Zagotovo so kot pozitivno dejanje Polaniču vzeli tudi strnpoti katere je počenjal na Madžarskem tam v sedemdesetih letih, ko so tam gradili soboški gradbinci pod firmo katero je potem leta 1990 Polanič kot prekmurski tajkun pšrevzel. Tega prevzema in tajkunstva ni nihče v Sloveniji problematiziral, saj je kučan vse zgladil. Tedaj v sedemdesaetih letih se je Polanič tega naučil. Njegovo dejanje je bilo toliko nedostojno, da ga je partija celo etiketirala in je bil odstranjen. To je pač Slovenija. Prevare in ljudje kateri se danes znajo tega posluževati ali so se tega naučili v preteklosti je del današnjega slovenskega poslovnega modela, za to se dobijo nagrade. Upamo, da bo kdaj prišel čas, da se bo to odkrilo, saj je že kar nekaj podjetniških tovrstnih nagrajencev izgubilo svoj sloves.

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. Za komentiranje se morate prijaviti!
    11. gost
      14.11.2022 ob 19:42 Karel K. gost

      Upam, da se še kdo spomni te štorije na Madžarskem.

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. Za komentiranje se morate prijaviti!
    13. gost
      14.11.2022 ob 20:17 POLANIČEVI GREHI gost

      Dobro se spomnimo teh Polaničevih grehov na Madžarskem. Saj po teh pizderijah na Madžarskem on nikoli po tistem ni smel na Madžarsko ker bi ga tam takoj zaprli bile so tam neke velike mučke ali je zaradi tega prejel nagrado za življenjsko delo ? Nedostojno je da še zraven zapišejo: "Njegovo delo in prejeta nagrada, so pomembna spodbuda vsem nam, da mu sledimo na njegovi poti." to je samo v Sloveniji možno.

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. Za komentiranje se morate prijaviti!
    15. gost
      14.11.2022 ob 20:34 gost

      Trinajsta plača bo na Pongradu 750 00 evrov informacija iz zanesljivih virov

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. Za komentiranje se morate prijaviti!
    17. gost
      15.11.2022 ob 0:34 eva gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs. a day. Everybody must try this home online job now by just use. This Following Website—————————————–>>> 𝐖𝐰𝐰.𝐑𝐢𝐜𝐡𝐀𝐩𝐩𝟏.𝐂𝐨𝐦

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. Za komentiranje se morate prijaviti!

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.