https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Prodaja se zemljišče v kompleksu Pomurke v Murski Soboti

16.11.2022 ob 11:50  

Na elektronski javni dražbi 14. decembra DUTB prodaja pozidano zemljišče v kompleksu Pomurke v Murski Soboti za 390 tisoč evrov.

DUTB bo na e-dražbah prodajala stavbno zemljišče v Murski Soboti. Predmet prodaje sta parceli z ID znakom 105 3879/12 in 105 3879/46, v skupni izmeri 25.231 kvadratnih metrov zemlje in pripadajoče dostopne poti na območju nekdanjega proizvodno-poslovnega kompleksa Pomurke na naslovu Panonska ulica 11, 9000 Murska Sobota.

Skladno z veljavnim občinskim prostorskim načrtom je na območju možno graditi objekte za obrtno, skladiščno, prometno, trgovsko, poslovno in proizvodno dejavnost. Kupec bo z nakupom pridobil še sorazmerni delež na dostopnih poteh, ki vodijo do parcel. Podrobnosti najdete tukaj.

Ob tem v DUTB navajajo, da je na zemljišču več funkcionalno zastaranih objektov, ki jih bo kupec moral odstraniti na lastne stroške. Dražba bo 14. decembra ob 13. uri, nanjo pa se je treba prijaviti do 12. decembra. Izklicna cena zemljišč je 390 tisoč evrov, in sicer brez pripadajočega davka, ki ga plača kupec. Varščina znaša 20 tisoč evrov in jo je potrebno poravnati do 12. decembra. Korak draženja je določen na 10 tisoč evrov.

Foto: DUTB

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.