https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POLITIKA

Predsednik vlade vabi na volitve

18.11.2022 ob 17:00  

Volilna kampanja za lokalne volitve se počasi končuje in pred iztekom kampanje je tudi predsednik vlade dr. Robert Golob pozval volivce, da se v nedeljo odpravijo na volišča.

Za 212 županskih mest se skupaj poteguje 618 kandidatov, 3382 svetniških mest pa si želi zasesti 18.671 kandidatov. Nedeljske volitve v vseh občinah sicer še ne bodo prinesle odgovora, kdo bo novi župan. Kjer nihče od županskih kandidatov ne bo dobil večine glasov, bo namreč odločal drugi krog, ki bo 4. decembra. Drugi krog volitev naj bi potekal tudi v murskosoboški občini, saj nobeden izmed županskih kandidatov naj ne bi prejel večinske podpore. Za županski stolček se potegujejo Mitja Horvat, Andrej Mešič, Damjan Anželj in Blanka Denko Čeh.

Premier je v tem tednu sprejel kandidata za župana Mestne občine Murska Sobota, Mitjo Horvata, kateremu je izrazil polno podporo in zaupanje pri njegovi kandidaturi.

Po besedah Goloba je kandidat za župana Murske Sobote Mitja Horvat garancija, da Murska Sobota ne bo stopicala na mestu, ampak se bo uspešno soočala z izzivi časov, ki prihajajo. "Verjamem, da bo ekipa Svobode v Murski Soboti skupaj z našim županskim kandidatom Mitjo Horvatom razvojne priložnosti, ki obstajajo v Murski Soboti, znala izkoristiti. Ker imajo prave ideje, imajo znanje in vizijo ter podporo naše vlade in državne politike. Vrata v Ljubljani bodo za njih zmeraj odprta˝ še v Mursko Soboto sporoča predsednik vlade.

˝Počaščen sem za tako odločno podporo dr. Roberta Goloba in mu obljubljam, da bom hodil "težit" v Ljubljano za našo Mestno občino Murska Sobota vsaj tako pogosto kot v času volilne kampanje. Nadoknadili bomo zamujeno!˝ je ob koncu srečanja v Ljubljani za naš spletni portal povedal Mitja Horvat.

Kandidat za župana Murske Sobote Mitja Horvat je predsedniku vlade na srečanju, kot prioriteto, izpostavil izgradnjo vzhodne obvoznice v Murski Soboti, saj je za razvoj gospodarske dejavnosti in novih delovnih mest pomembna ustrezna prometna infrastruktura.

    Fotogalerija