https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POLITIKA

Izjavi Anželja in Mešiča po uvrstitvi v drugi krog

20.11.2022 ob 22:30  

Murska Sobota bo župana dobila v drugem krogu, ki bo 4. decembra. Pomerila se bosta Damjan Anželj (SD) in Andrej Mešič (SDS).

Damjan Anželj (SD) je po uvrstitvi v drugi krog dejal, da je rezultat dokaz, da so volivci zadovoljni z dosedanjim delom in si želijo, da se Mestna občina Murska Sobota še naprej tako hitro razvija in ostane gonilna sila Pomurja. Hkrati se je zahvalil vsem volivcem, ki so danes odšli na volišče in oddali svoj glas. Prav tako se je zahvalil vsem volivkam in volivcem, ki so oddali svoj glas zanj in njegovo stranko. V drugem krogu gre na zmago, pravi. 

Njegov izzivalec bo Andrej Mešič (SDS), ki prav tako gre v drugi krog po zmago. "Zadovoljen sem z uvrstitvijo v drugi krog. Zahvaljujem se volivkam in volivcem, ki so mi namenili svoj glas in komaj čakam zmago v drugem krogu", je povedal.

Drugi krog volitev bo 4. decembra 2022.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.11.2022 ob 8:52 gost

      Ajmo Andrej na zmago ,da skinemo rdeče posebej Peharčko in druge

      10 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.11.2022 ob 9:08 Pušča gost

      Itak cejla pušča je glasovala za SD najboljša stranka in zmagovalec je anželj v drugem krogu

      3 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.11.2022 ob 13:30 gost

      Sobota je sita komunistov, njihovega prodajanja megle in metanje denarja skozi okno. Sobota ne sme nikoli postati kopija Ljubljane, to kar se je v zadnjih letil trudil napraviti Jevšek. Sobota mora ohraniti svojo srce in dušo. Mešič je garancija da se to ne bo zgodilo, zato v drugem krogu volim Andreja Mešiča.

      8 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      21.11.2022 ob 15:20 gost gost

      Anželja volimo.

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      21.11.2022 ob 17:00 Norattis gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝗪𝘄𝘄.𝗢𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲𝗖𝗮𝘀𝗵𝟭.𝗰𝗼𝗺

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.11.2022 ob 18:24 sobočanec gost

        Pozabila sta čestitati preostalima, kandidatom in kandidatki, preveč zagledanost vase, kar pa ni preveč dobro !?

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      22.11.2022 ob 6:41 gost gost

      Samo Anžel je primeren za župana pa malo vklopite te možgane seveda šteri mate v zgodovini sobote mamo Prvič ministra za hokezijo v vladi če van tou kaj povej in ta minister je podpornik Anžela taka ko to povežeš dobiš edini napredek za soboto, čista preprosto pravi moja vnukica ki tou za njo več pomeni kak za nas Anžel naš glas imaš.

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      22.11.2022 ob 15:50 Kepa gost

      Saj, šef mu je ex komunjara

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.