https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V Pomurju iščejo oskrbovalko, natakarja ter sodelavca v zaledni pisarni

22.11.2022 ob 6:00  

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s to, ki jo imate? Na spletni strani Zavoda za zaposlovanje smo za vas tudi tokrat preverili, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju.


Pekarna Krapec, proizvodnja, trgovina in storitve d.o.o. išče PRODAJALKO. Ponujajo zaposlitev za določen čas 12- mesecev, s poskusnim 1 - mesečnim obdobjem. Pričakujejo končano srednjo poklicno izobrazbo, smer: Prodaja (trgovina) na debelo in drobno, 2 leti delovnih izkušenj ter vozniško dovoljenje B kategorije. Alternativna izobrazba: osnovnošolska izobrazba, smer: Prodaja (trgovina) na debelo in drobno. Kandidati naj pošljejo vlogo po e- pošti oziroma naj pokličejo za razgovor do 26. novembra 2022.

DOM STAREJŠIH OBČANOV LJUTOMER LJUTOMER išče OSKRBOVALKO. Ponujajo zaposlitev za določen čas 3- mesecev. Pričakujejo končano nižjo poklicno izobrazbo. Delovne izkušnje niso potrebne. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 24. novembra 2022.

RADENSKA, družba za polnitev mineralnih voda in brezalkoholnih pijač, d.o.o. vabi med svoje vrste SODELAVCA V ZALEDNI PISARNI. Pričakujejo končano srednjo strokovno oziroma srednjo splošno izobrazbo, smer Ekonomija, 1 leto delovnih izkušenj ter vozniško dovoljenje B kategorije. Alternativna izobrazba: srednja poklicna izobrazba, smer: Ekonomija. Drugi pogoji za zasedbo delovnega mesta so: poznavanje SAP sistema predstavlja prednost. Želijo, da ste vešči komunikacije s strankami (telefon, e-pošta), vestni ter proaktivni. Ponujajo zaposlitev za določen čas 12- mesecev, s poskusnim 6 - mesečnim obdobjem. Kandidati naj oddajo vlogo prek spletne strani delodajalca do 28. novembra 2022. 

ZDRAVSTVENI DOM LENDAVA - EGESZSEGHAZ LENDVA vabi med svoje vrste 2 ZDRAVNIKA/ZOBOZDRAVNIKA BREZ SPECIALIZACIJE Z LICENCO PPD3. Pričakujejo končano visokošolsko izobrazbo 2. stopnje oziroma visokošolsko univerzitetno (prejšnjo) izobrazbo ipd., smer: Zobozdravstvo ter 1 leto delovnih izkušenj. Drugi pogoji za zasedbo delovnega mesta so: Kandidati naj vlogi priložijo ustrezna dokazila o izpolnjevanju pogojev (veljavna licenca izdana s strani zdravniške zbornice). Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, s poskusnim 3 - mesečnim obdobjem. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 3. novembra 2022

Osteria, gostinstvo in trgovina, d.o.o. išče NATAKARJA. Ponujajo zaposlitev za določen čas 6 - mesecev, s poskusnim 1 - mesečnim obdobjem. Delo poteka v dveh izmenah. Okvirna plača, ki jo ponujajo, znaša: 1.100,00 evra bruto mesečno. Pričakujejo končano srednjo poklicno izobrazbo, smer: Gostinstvo in turizem, šport, osebne storitve, drugo ter 1 leto delovnih izkušenj. Alternativna izobrazba: nižja poklicna izobrazba, smer: Osnovne in splošne izobraževalne aktivnosti/izidi, drugo. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti oziroma naj pokličejo za razgovor do 1. decembra 2022.

Več o prostih delovnih mestih zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ.

Foto: Pixabay

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.11.2022 ob 7:16 gost

      Šiptar z jopankami delovno mesto natakarja bi bilo idealno ta tebe ! Požuri !!!

      10 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.11.2022 ob 1:40 eva gost

        Zacząłem zarabiać 85 USD/godzinę w wolnym czasie, wykonując zadania z moim laptopem, który dostałem od tej firmy, na którą natknąłem się w Internecie Sprawdź to i zacznij zarabiać sam. Mogę powiedzieć, że moje życie uległo całkowitej poprawie! Spójrz na to, co robię Od tego zacząłem—–—–—–——–—–——–>>> 𝐖𝐰𝐰.𝐑𝐢𝐜𝐡𝐀𝐩𝐩𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.11.2022 ob 8:29 gost

      Podatki OECD za Slovenijo in izvoljenega Goloba so vzpodbudni . da se volilci po31 letih slovenske samostojnosti morda dokopljejo do spoznanja , da že ves čas volijo kot , da so permonentno v puberteti .

      13 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      22.11.2022 ob 8:33 gost

      Na vrata trka še večja revščina !!!

      18 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      22.11.2022 ob 9:02 In gost

      Zakaj bi šli delat če pa država Velke socijalne podpore pa včeraj vse polno bilo in ga vprašaš če bi šel delat pravi da ti za mene delaš pa ne Romi samo tudi beli so tak

      16 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.11.2022 ob 9:21 gost

        In..... ne zmišljuj si in ne dajaj lažnih zapisov !!Vem pa ,da za tem zapisom stojiš ti coklar iz juge živeč v Pomurju 9:2

        8 9 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      22.11.2022 ob 9:37 Jupijaja gost

      Baje bodo po novem letu na Zavodu za zaposlovanje zaposlili ogromno novih svetovalk, tako da bo razmerje brezposelni : svetovalka = 1:1

      11 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      22.11.2022 ob 9:39 gost

      Zaj že za čistilca potrebuješ izobrazbo srednje šolsko izobrazbo. Kako naj človek ki ima 50 plus 30 let delavne dobe brez izobrazbe dobi službo. Delodajalci zahteve postavljajo tako visoko samo zato da ta spekter delavcev ni potrebno zaposliti. Kajti potem imajo izgovor da zaposlijo jugoviče ker so cenejša delovna sila. Pa da lahko jamrajo da ne morejo dobiti delavcev bla, bla, bla. Samo da več pokasirajo od države za svoje žepe.

      25 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      22.11.2022 ob 9:40 gost

      To razmerje je že zdaj 1prti 1.

      13 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      22.11.2022 ob 12:39 gost

      Župnik obsojen spolnega nasilja nad mladoletnico. Kaj bo zdaj rekel Primc za otroke gre in SDS stranka z Grimson in Janšo načelo.

      13 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      22.11.2022 ob 12:50 gost

      Kje ti živiš me zanima ,a si res tako zaostal v pameti .Raje komentarjev ne piši ,ker se smešiš !!!!!!!!!!!!!! Ti ob 12:39

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      22.11.2022 ob 15:45 gost

      12.50 smešiš se ti tele segreto. Komentar o župniku je na mestu samo zato je tukaj ker se tam nesmore komentirati. Tud mene zanima kaj imajo za povedati Primc Janša Grims, Jerala,,, kopriva,,, kera sama sebi všecka. Skratka cela SDS in nova Slovenija.

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.11.2022 ob 17:10 gost gost

        Nova družinska zakonodaja omogoča marsikaj, tudi Ustavno sodišče RS je prikimalo, torej kaj bi radi ?!

        4 2 Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      22.11.2022 ob 20:34 Občan gost

      Gda pa ideš na razgovor za delo te pa pravijo ka je že zasedeno samo morejo dati na borzo zaradi formalnosti razpisa za delo to je vse Lari fari

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      23.11.2022 ob 7:51 gost

      Padec rasti gospodarstva je povezano z davčnimi obremenitvami - Oligarh vse zna sam . On ne rabi nasvetov .... Tako znajo zafurati gospodarstvo komunisti , njihovi sinovi , vnuki . Butalci in jugoviči pa jih še naprej volijo .....

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.