https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Expano išče novega najemnika gostinskega lokala

22.11.2022 ob 13:00  

Razvojni center Murska Sobota je danes objavil povabilo k oddaji ponudb za najem gostinskega lokala v Regijskem promocijskem centru Expano. 

Nova turistična atrakcija Pomurja privablja tako domače obiskovalce kot obiskovalce iz drugih krajev Slovenije ter tujine, ki poleg aktivnega preživljanja prostega časa prisegajo tudi na pristno lokalno kulinariko.

"Kot prejemniki certifikata Zeleni ključ si v Expanu prizadevamo povečati uporabo okolju prijaznih in trajnostnih načinov poslovanja ter posledično zmanjšati skupno rabo virov, dvigniti zavedanje in spremeniti vzorce obnašanja vseh deležnikov. To v gastronomiji med drugim pomeni kratke dobavne verige, sezonskost ponudbe, ki je tudi najbolj ekonomična, smotrno uporabo virov in družbeno odgovornost do okolja in zaposlenih," so zapisali v povabilu za oddajo ponudbe.

Doživetje kulinarike v gostinskem lokalu Expano

Poslanstvo RPC Expano je, da obiskovalce privablja in navdušuje za nadaljnje odkrivanje regije. Hrana je pri tem prav tako pomemben element. Zato mora biti ponudba odsev okoliške kulinarične raznolikosti, od prekmurske do prleške gibanice, od prekmurske šunke do prleške tünke. Pri snovanju vsebin kulinarike in pristnih okusov Pomurja je potrebno vključevati tradicijo in raznolikost, obenem pa imeti v mislih moderne pristope, ki ponujajo drugačno kulinarično izkušnjo, sporočajo.

Kaj vse najem lokala vključuje?

Gostinski lokal je zasnovan kot odprt prostor namenjen druženju in se v veliki meri navezuje z vsebinami in aktivnostmi ob jezeru. Najem gostinskega lokala vključuje, poleg notranjosti lokala, kuhinje in pomožnih ter skladiščnih prostorov, tudi teraso s pogledom na jezero.

Celotno besedilo povabila si lahko preberete na spletni strani Razvojnega centra Murska Sobota. Rok za oddajo ponudb je do 19. decembra 2022, so še zapisali.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.11.2022 ob 17:12 sobočanec gost

      Expano išče novega najemnika gostinskega lokala, ki bo znal kuhati dödole, žganike, peči zlevanko, itd. !

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.11.2022 ob 1:40 eva gost

        Zacząłem zarabiać 85 USD/godzinę w wolnym czasie, wykonując zadania z moim laptopem, który dostałem od tej firmy, na którą natknąłem się w Internecie Sprawdź to i zacznij zarabiać sam. Mogę powiedzieć, że moje życie uległo całkowitej poprawie! Spójrz na to, co robię Od tego zacząłem—–—–—–——–—–——–>>> 𝐖𝐰𝐰.𝐑𝐢𝐜𝐡𝐀𝐩𝐩𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.11.2022 ob 20:13 Gigi gost

      nišče nešče popušiti!!!

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      22.11.2022 ob 21:07 AJAJAJAJAJ gost

      Interes bi že bil, če ne bi občina bila preveč požrešna z najemnino.

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.