https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V Pomurju iščejo nohtno stilistko, asistenta direktorja in zidarje

30.11.2022 ob 6:00  

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s to, ki jo imate? Na spletni strani Zavoda za zaposlovanje smo za vas tudi tokrat preverili, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju.

 

Kozmetična dejavnost, Sandra Bransberger Prelog s.p. išče nohtno stilistko. Pričakujejo srednjo strokovno oziroma srednjo splošno izobrazbo, Frizerske in druge lepotilne storitve, 1 leto delovnih izkušenj, vozniško dovoljenje B kategorije ter zadovoljivo znanje nemškega jezika. Zaželeno je tudi znanje pedikure in masaže. Delo se opravlja v prostorih BTC. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, s poskusnim 1 – mesečnim obdobjem. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti, po pošti ali pokličejo za razgovor do 09. 12. 2022. 

MARTMETAL, proizvodnja in storitve, d.o.o. vabi med svoje vrste asistenta direktorja. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, s poskusnim 6 - mesečnim obdobjem. Pričakujejo končano visokošolsko izobrazbo 2. stopnje oziroma visokošolsko univerzitetno (prejšnjo) izobrazbo ipd., 3 leta delovnih izkušenj ter znanje nemškega in angleškega jezika. Drugi pogoji za zasedbo delovnega mesta so: Poznavanje poslovnega bontona in ustrezna profesionalna podoba. Sposobnost vodenja poslovne korespondence. Diplomacija, sposobnost izvajanja previdnosti in preudarnosti v zaupnih zadevah. Vodstvene veščine, sposobnost strateškega razmišljanja. Samoiniciativnost in želja po izpopolnjevanju znanj. Učinkovito opravljanje dela pod časovnim pritiskom in v dinamičnem okolju. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 28. 12. 2022.

Pekarna in kava bar Kuzmič, Kuzmič Anita s.p. zaposli peka za določen čas, 6 mesecev s končano srednjo poklicno izobrazbo. Urnik dela je ponoči. Pričakujejo 1 leto delovnih izkušenj. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 03. 12. 2022.

Dom starejših občanov Gornja Radgona d.o.o. zaposli frizerja – strežnika. Zaposlitev traja za določen čas, z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas. Urnik dela je dvoizmenski. Pričakujejo srednjo poklicno izobrazbo, Frizerske in druge lepotilne storitve ter 6 mesecev delovnih izkušenj. Delo med drugim zajema striženje in britje stanovalcev, izdelovanje pričesk, pedikerske storitve, pomoč stanovalcem pri osnovni negi idr. Kandidati se lahko na prosto delovno mesto prijavijo po pošti ali e-pošti do 09. 12. 2022.    

Gradbeništvo in druge gradbene storitve AB, podjetje za opravljanje gradbenih storitev, d.o.o. zaposli 3 zidarje. Pričakujejo nižjo poklicno oziroma alternativno srednjo poklicno izobrazbo, smer Gradbeništvo in vozniško dovoljenje B kategorije. Ponujajo zaposlitev za določen čas, 6 mesecev, z 1- mesečnim poskusnim obdobjem. Urnik dela je gibljiv / nestalen, delo pa obsega zidanje, ometavanje in ostala gradbena dela. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti, po pošti ali pokličejo za razgovor do 28. 12. 2022.

Več o prostih delovnih mestih zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ

Foto: Pixabay.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.11.2022 ob 6:39 gost

      Cartago Odranci iščejo kuharja, kelnarje, čistilec itd za potrebe v gostilni Gaj čez cesto. Kero so kupili za,,, en milijon in osemsto everčkov. Ne morejo pa plačati elektrike in delavcem plače dostojne. Kajti to zahtevajo od države da njim plača. A gostilno pa lahko kupijo.

      30 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.11.2022 ob 18:46 Patricia Heckman gost

        Zacząłem zarabiać 85 USD/godzinę w wolnym czasie, wykonując zadania z moim laptopem, który dostałem od tej firmy, na którą natknąłem się w Internecie… Sprawdź to i zacznij zarabiać sam. Mogę powiedzieć, że moje życie uległo całkowitej poprawie! Spójrz na to, co robię….. Od tego zacząłem…>>> 𝐰𝐰𝐰.𝐋𝐢𝐯𝐞𝐉𝐨𝐛𝟐𝟒𝟕.𝐜𝐨𝐦

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.12.2022 ob 0:09 eva gost

        Zacząłem zarabiać 85 USD/godzinę w wolnym czasie, wykonując zadania z moim laptopem, który dostałem od tej firmy, na którą natknąłem się w Internecie Sprawdź to i zacznij zarabiać sam. Mogę powiedzieć, że moje życie uległo całkowitej poprawie! Spójrz na to, co robię Od tego zacząłem------------------->>> 𝐖𝐰𝐰.𝐑𝐢𝐜𝐡𝐀𝐩𝐩𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      30.11.2022 ob 7:09 gost

      Prav imaš jamrajo kako je gospodarstvo na dnu. Kako njim naj država pomaga gospodarstveniki pa kopujejo propadle gostinske objekte. Kako le imajo zato denar. Tudi za te propadle gostilne bodo spet prosili državo denar za zagon gostinstva. Banda lažniva direkturska.

      22 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.11.2022 ob 7:17 gost

        Imam soseda ,ki gre na take fore , cvili kot da je največji revež ,denar pa zapravlja za raznorazne stvari ,v gostinski objekt in v delavce pa ne vlaga ..... .Se pa z tvojim komentarjem popolnoma strinjam

        20 2 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      30.11.2022 ob 8:40 Županova Micika gost

      Jaz bi rada šla za svetovalko na zavodu za zaposlovanje, pa me nočejo, ker same nimajo komu svetovati ...

      23 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      30.11.2022 ob 9:52 gost

      Če bi zidarji bili plačani ,kot se spodobi in ,da dobijo plačo na datum bi jih našli dosti .Ko pa delaš in ti delodajalec na plačuje pa si naj delajo sami

      25 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      30.11.2022 ob 12:17 gost

      Vsak ki hoče delavca ga bo dobil samo plačati ga mora solidno. Kajti delodajalci gledajo samo na dobiček in nič drugega jih ne zanima, samo kapital, kapital.

      24 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      30.11.2022 ob 17:39 Bethchmalz gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝗪𝘄𝘄.𝗢𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲𝗖𝗮𝘀𝗵𝟭.𝗰𝗼𝗺

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      30.11.2022 ob 18:24 Karel K. gost

      Mislim, da je vse to, kar tukaj predlagamo in kritiziramo brez koristi, saj oblčastniki ne prisluhnejo nikomur drugemu kot sebi in svoji privilegirano bandi. Delavcec ni na razpolago, tudi strokovnjakov z izobrazbo ne. Zdaj se vidi, da je iz Slovenije v tujino odšlo sto in več tisoč sposobnih ljudi, mladih in mlajših. Zato ni nezaposlenosti. Zdaj bo začelo še kronično primanjkovati še zdravnikov, saj bodo odšli v tujino. Golob se naduva, da ima vse pod kontrolo in vse v svoji vladi kateri sploh ne vedo zakaj so tam podpira. Saj jih mora, saj drugih ne bo dobil, saj pod njegovo komando ne bo šel nobeden zares izobražen in sposoben človek, da bi temu človeku on solil pamet. Golob z Loredanom kot orodjem zdaj hoče uvoziti zdranike z balkana. Seveda bodo ti prišli, vendar bodo tudi kar hitro odšli, saj tamkajšnji ljudje niso tako hlapčevski posebej pa potrpežlčjivi, da bi prenašali njihovo izkoriščevanje in verjeli njihovim lažem. Slovenija jim bo odskožna deska za odhod v tujino. Beda 30 letne vladavine titoizma se zdaj kaže v vsej velikosti, zdaj se dokazuje, da so nam vladali nesposobneži, povzpetneži in lažnivci.

      11 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.11.2022 ob 21:26 gost

        Za vse so krivi komunisti in njihov Janči Janez keri je bil v šoli v Kumrovcu in je hodil v Jajce. Zdaj so pa njegovi kolegi Grims Mahnič Pojbič oblekli črne kapute.

        3 6 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      30.11.2022 ob 18:42 gost gost

      Zdaj bi že vsak z nedok. OŠ rad mel plaće vsaj jurja in pol. Pa, kama smo prišli, ka pa fakultetno izobraženi , keri so v procesu izobraževanja nekaj dali skozi? Te bi ti mogli meti trikratno plačo. Dajte se zresnit. Zdaj pa nekvalif, delavec več noće delati za jurja. Beda od bede.

      5 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      30.11.2022 ob 19:32 Karel K. gost

      Izobrazba je pomembna vendar mora biti diploma izdana zaradi znanja ne pa zaradi papirja, da bi človek dobro zaslužil. Izobraženi človek kateri ima znanje in s tem znqanjem nekaj prispeva za razvoj mora biti dobro plačan, ne pa tisti kateri ima papir in se šlepa po raznih funkcijah, ker se prilepi na eno ali drugo politično stranko oziroma opcijo. Potrebno pa je tudi končno0 dati veljavo tudi poklicem in ljudem kateri ustvarjajo na tem področju, saj izobraženi tega ne obvladajo. . Torej je pootrebno v tej državi narediti red in neka razmerja ter ovrednotiti delo tako delo kvalificiranega strokovnjaka kot tudi zares izobraženega.

      11 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.11.2022 ob 21:27 gost

        Šolaš se lahko le na Jančijevih fakultetah. Državne ne veljajo nič. Kjer imaš predmet domobranstvo je prava šola.

        4 6 Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      30.11.2022 ob 21:38 Nejči iz zaprtoga odelka gost

      Oprostite mi moj glupi narod, spet mi tablete popuščajo, in spet mi je ven vdarila obsedenost z Janšo, moja vsakdanja nočna mora, ne morem in ne morem se ga rešit,doživljam fatamorgano z Janšo in razne halucinacije, ne pomaga nobeno pomirjevalo ne droga, za vseh štirih vogalih v sobici vidim Janšo, kot duh je.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      01.12.2022 ob 16:49 Jessicaenner gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝗪𝘄𝘄.𝗢𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲𝗖𝗮𝘀𝗵𝟭.𝗰𝗼𝗺

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.