https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

V Zdravstvenem domu Murska Sobota se je zgodil incident suma kaznivega dejanja

Zdravstveni dom Murska Sobota, 29.11.2022 ob 16:00  

Zaposleni v enotah zobozdravstvene dejavnosti JZZ Zdravstvenega doma Murska Sobota (NOE Splošno in šolsko zobozdravstvo, NOE Specialistično zobozdravstvo, NOE Zobotehnični laboratorij) so seznanili delodajalca in ustanovitelja, Mestno občino Murska Sobota, da se je pred kratkim zgodil incident suma kaznivega dejanja poneverjanja listin, zlorabe identitete in blatenja ugleda, zaradi česar so zaposleni podali prijavo na pristojni organ MNZ, PU Murska Sobota zoper neznanega storilca. Ta je anonimno prijavo o domnevnih nepravilnostih podkrepil tudi s ponarejenimi listinami in lažnimi izjavami.


Zdravstveni dom Murska Sobota je bil v preteklosti že deležen anonimnih obtožb, ki so se po zaključenih preiskavah izkazale za povsem neutemeljene in neupravičene. Tokrat so anonimni prijavitelji šli še korak naprej, saj so anonimno prijavo glede lažnih domnev o nepravilnostih v zobozdravstveni dejavnosti, naslovljeno na Ministrstvo za zdravje, ministru Danijelu Bešič Loredanu, podkrepili s ponarejenimi listinami in izmišljenimi izjavami.

Pod anonimno prijavo je storilec med drugim podpisal avtorstvo "Kolektiv zobne ambulante ZD M. Sobota." Vsi zaposleni v enotah zobozdravstvene dejavnosti Zdravstvenega doma Murska Sobota (NOE Splošno in šolsko zobozdravstvo, NOE Specialistično zobozdravstvo, NOE Zobotehnični laboratorij), skupaj 37 zaposlenih, katerih dobro ime je bilo v anonimni prijavi zlorabljeno z izmišljenimi izjavami o domnevnih nepravilnostih, se od le-teh v celoti distancirajo in sprevrženo dejanje obsojajo.

V zvezi s poneverbami je skupina zaposlenih že obvestila pristojno ministrstvo, prav tako pa tudi podala prijavo na Policijo. Okoliščine, ki bi utegnile razkriti identiteto zlonamernega anonimneža, so v fazi preiskovanja. Tako JZZ Zdravstveni dom Murska Sobota kot ustanovitelj Mestna občina Murska Sobota bosta storila vse potrebno, da zaščitita zaposlene ter ugled in dobro ime zavoda, so zapisali v sporočilu za javnost iz Zdravstvenega doma Murska Sobota.

    Fotogalerija

    Komentarji

      • gost
        29.11.2022 ob 19:20 Donald Higdon gost

        Zacząłem zarabiać 85 USD/godzinę w wolnym czasie, wykonując zadania z moim laptopem, który dostałem od tej firmy, na którą natknąłem się w Internecie… Sprawdź to i zacznij zarabiać sam. Mogę powiedzieć, że moje życie uległo całkowitej poprawie! Spójrz na to, co robię….. Od tego zacząłem…>>> 𝐰𝐰𝐰.𝐋𝐢𝐯𝐞𝐉𝐨𝐛𝟐𝟒𝟕.𝐜𝐨𝐦

        2 6 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.11.2022 ob 19:20 Donald Higdon gost

        Zacząłem zarabiać 85 USD/godzinę w wolnym czasie, wykonując zadania z moim laptopem, który dostałem od tej firmy, na którą natknąłem się w Internecie… Sprawdź to i zacznij zarabiać sam. Mogę powiedzieć, że moje życie uległo całkowitej poprawie! Spójrz na to, co robię….. Od tego zacząłem…>>> 𝐰𝐰𝐰.𝐋𝐢𝐯𝐞𝐉𝐨𝐛𝟐𝟒𝟕.𝐜𝐨𝐦

        2 6 Prijavi neprimerno vsebino
    1. gost
      29.11.2022 ob 17:52 le čevlje sodi naj kopitar gost

      Anonimna prijava in vse prejšnje imajo svoje podpise, ki so nam zaposlenim še kako znani. Že vrabci v naši lepi Soboti čivkajo o njihovih imenih. Naj se naredi forenzična preiskava in končno z imenom in priimkom ter sliko pribije sklisko Mata Hari in njenega prijaviteljskega partnerja na prostor za osmrtnice, ker drugam ne sodita. Ne boste uspeli z menjavo direktorice in spoznajte svojo moč. Ustanoviteljic je poleg Murske Sobote še 11. Zopet niste in ne boste mogli uresničiti svojih predvolilnih blodenj.

      20 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.11.2022 ob 17:58 Kepa gost

      Anonimnež ni žvižgač

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      29.11.2022 ob 17:58 Tammyodfrey gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝗪𝘄𝘄.𝗢𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲𝗖𝗮𝘀𝗵𝟭.𝗰𝗼𝗺

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      29.11.2022 ob 17:58 Tammyodfrey gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝗪𝘄𝘄.𝗢𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲𝗖𝗮𝘀𝗵𝟭.𝗰𝗼𝗺

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      29.11.2022 ob 18:02 žvižgač gost

      Direktorca, zaposleni te podpiramo. V računovodstvi lekaj ne vejo ka je varovanje poslovnih skrivnosti. Zdaj pa prijlika za lup po njij. Od tan ide puno sr..j. Eden satan je že odišo, drujgo mo zdaj obravnavali na svejti delavcof.

      13 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      29.11.2022 ob 18:11 Sombath grofnö gost

      Jobb a szexem, mint az orvosoknak.

      8 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      29.11.2022 ob 18:24 Lord gost

      Zdaj trbej iti do konca pa razkrinkati te "shit mixere". Nekaj o zamenjavi direktorice se je pričalo v Rakičani. Pred volijtvami. Zdaj so se pa zbijdili s trdin ka so apali na volijtvaj.

      11 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      29.11.2022 ob 18:26 javni poziv ministru zdravja gost

      Bešić ti sploh veš, kaj govorijo in delajo določeni zaposleni na ministrstvu, ki ga vodiš? Mislim na te nepovezano-povezane z ZD MS.

      9 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      29.11.2022 ob 19:27 Prekmurec gost

      Žvižgač, pijši v ednijni,ka se eden tistij,ka njoj z rijti vö visijte, šterij vss je dosta menje,kak tistij,ka se njin kozla ob ton,ka se dogaja v ZD. Se mi pa smiliš,kakša birka brez možganof sijš,bar tou bi si lejko san razdelao, ka po naročili takše budalosti pijseš, ka v rijti nemajo mesta. Ajaaa, pijtanje, če ti nej alko že pojo možgane...

      14 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.11.2022 ob 8:51 Goričanec nej Prekmurec gost

        Napisali ste ovadbo pa notri lažnivo potegnili celo zobarsko ekipo. S kakšno pravico? In ti boš zdaj nam pametoval. Si prostovoljno na delovnem mestu in že danes lahko odideš. Sto pametnejših od tebe in lojalnih delodajalcu čaka na tvoje mesto. Preveč dobro vam je.

        12 2 Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      29.11.2022 ob 23:35 eva gost

      Zacząłem zarabiać 85 USD/godzinę w wolnym czasie, wykonując zadania z moim laptopem, który dostałem od tej firmy, na którą natknąłem się w Internecie Sprawdź to i zacznij zarabiać sam. Mogę powiedzieć, że moje życie uległo całkowitej poprawie! Spójrz na to, co robię Od tego zacząłem------------------->>> 𝐖𝐰𝐰.𝐑𝐢𝐜𝐡𝐀𝐩𝐩𝟏.𝐂𝐨𝐦

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      30.11.2022 ob 19:08 antiGorički gost

      Kaj je zdaj? Vam dela prpa, ker delamo forenzično preiskavo. DNK-ji prijaviteljev so vsepovsod. Lepše bi bilo, da se sami javite. Pribiti boste na steber sramu!!!!! Se boste sklicevali na psihične težave?

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.